VirtuFit hometrainer kopen – Beste aanbod

Laatst bijgewerkt door Casper op september 25, 2021

virtufit-hometrainer
virtufit-hometrainer

Wil je een VirtuFit hometrainer kopen, of ben je specifiek op zoek naar een opvouwbare VirtuFit hometrainer? In beide gevallen ben je op deze pagina op de goede plek belandt.

Je vind hier namelijk de beste VirtuFit hometrainers, zowel de opvouwbare varianten als de niet opvouwbare VirtuFit hometrainers.

Ook kun je de beste verkooppunten en prijzen met elkaar vergelijken. Kortom alle informatie om de beste koop uit te zoeken kun je hier vinden.

Waarom een VirtuFit hometrainer kopen?

Waarom zou je eigenlijk een VirtuFit hometrainer kopen en geen hometrainer van een ander merk?

Er zijn zoveel verschillende merken dat het lastig kan zijn om het beste merk te vinden.

Als jij deze koopgids leest, dan is de kans echter groot dat je jouw oog hebt laten vallen op de VirtuFit hometrainers en dat is naar onze mening volledig terecht.

De VirtuFit hometrainers zijn namelijk van degelijke kwaliteit en voldoen ruimschoots aan alle verwachtingen.

De apparatuur van VirtuFit heeft zich ondertussen bewezen als betrouwbaar, sterk en duurzaam.

Welke mogelijkheden heb je?

htr-20-virtufit

Als je eenmaal hebt besloten dat je een VirtuFit hometrainer wilt gaan kopen, dan ben je er nog niet.

Je zult namelijk ook nog moeten bepalen welke hometrainer van VirtuFit daadwerkelijk het beste bij jouw wensen aansluit.

Er zijn namelijk meerdere toestellen om uit te kiezen en elke hometrainer is weer geschikt voor een ander type gebruiker.

We helpen je in deze koopgids graag goed op weg met de beste VirtuFit hometrainers.

We zullen eerst de niet-inklapbare hometrainers behandelen en daarna vind je de beste inklapbare apparaten.

Beste VirtuFit hometrainers

VirtuFit HTR 2.1

virtufit-iconsole-htr-21-hometrainer

De VirtuFit HTR 2.1 is het paradepaardje onder de VirtuFit hometrainers. Het is de hometrainer met de meeste mogelijkheden en de beste kwaliteit. Op de HTR 2.1 is het mogelijk om te trainen met diverse applicaties.

Zo kun je bijvoorbeeld gebruik maken van de Kinomap app, waardoor je kunt fietsen in een virtuele wereld en jouw trainingen naar een volgend niveau tilt.

Ook kun je kiezen uit enorm veel verschillende weerstanden en trainingsprogramma’s, waardoor je training altijd divers blijft en jij jezelf voldoende kunt blijven uitdagen.

Wil je meer lezen over deze VirtuFit hometrainer? Lees dan onze VirtuFit HTR 2.1 review. Als je direct de huidige prijs en het aanbod wilt bekijken, klik dan op de knop hieronder:
VirtuFit HTR 3.0i

virtufit-htr-30-beste-hometrainer

De nieuwste hometrainer van VirtuFit, genaamd de HTR 3.0i biedt jou de meeste mogelijkheden op het gebied van training en comfort.

Het is qua trainingsmogelijkheden wat uitgebreider dan de HTR 2.1 en daarom voor velen de beste keus. Echter is het wel zo dat deze hometrainer net wat meer kost.

Als we puur naar prijs-kwaliteitverhouding kijken vinden we de 2.1 daarom wat beter. Toch biedt de HTR 3.0i verbluffende mogelijkheden en nauwkeurige metingen.

Met deze hometrainer in het bezit train je jezelf fit op een comfortabele, leuke en veelzijdige wijze. Alles voelt fijn aan, omdat er veel rekening met het comfort van de gebruiker gehouden is.

Mocht je interesse hebben dan kun je onze VirtuFit HTR 3.0i review lezen. Klik anders op de knop hieronder en bekijk direct de beste prijs:
VirtuFit HTR 2.0

virtufit-htr-20-ergometer

De HTR 2.0 is het kleinere broertje van de 2.1. Hoewel beide hometrainers veel van elkaar weghebben, is de 2.1 toch net wat uitgebreider en luxer.

Echter zijn de verschillen vrij klein en is de HTR 2.0 VirtuFit hometrainer dan ook een prima keuze. Het voordeel is bijvoorbeeld dat deze hometrainer net wat goedkoper is.

Toch is het prijsverschil opvallend klein, waardoor de neiging voor de meesten als snel uit zal gaan naar de HTR 2.1, aangezien dit toestel mogelijkheden heeft om virtueel te fietsen.

Meer over dit toestel kun je lezen in onze uitgebreide VirtuFit HTR 2.0 review. Je kunt ook direct doorgaan naar het huidige aanbod via de onderstaande knop:
VirtuFit Low Entry Bike 1.2i

virtufit-low-entry-bike

Zoals de benaming van deze VirtuFit hometrainer al doet vermoeden, is het een hometrainer met lage instap.

Dankzij de lage instap is het met name een prima hometrainer voor ouderen en een goede hometrainer voor revalidatie.

De Low Entry Bike is robuust, stabiel en enorm comfortabel in gebruik, waardoor het op een goede derde plek komt te staan.

Op deze VirtuFit hometrainer zitten bovendien allerlei handige extra functies, zoals bijvoorbeeld een interne hartslagmeter, dat altijd goed van pas kan komen.

Wil je meer gebruikerservaringen over deze bike lezen, of de beste prijs bekijken? Klik dan op de knop hieronder:
VirtuFit HTR 1.0

virtufit-htr-10-review

De 1.0 is het kleinere broertje van de andere VirtuFit HTR hometrainers. Deze hometrainer is dan ook voor een aanzienlijk lagere prijs verkrijgbaar.

Ben je op zoek naar een simpele hometrainer, die wel voldoet aan de juiste standaarden? Dan kan de HTR 1.0 een interessante optie zijn.

Je kunt het zadel hiervan gewoon verstellen en ook heb je de keus uit verschillende weerstanden.

Wel moet je er wel rekening mee houden dat je aanzienlijk minder trainingsmogelijkheden hebt op dit apparaat.

Maar zeker gezien de lagere prijs is dit een prima keus voor iedereen die een goedkopere hometrainer voor thuisgebruik zoekt.

Meer informatie lees je in de VirtuFit HTR 1.0 review. Of bekijk direct de beste prijs:VirtuFit Low Entry Bike 1.1

low_entry-bike_11

Er is nog een andere variant van de Low Entry Bike, namelijk de 1.1 versie. Dit is de wat oudere en ietwat minder uitgebreide versie ten opzichte van de 1.2i.

Hij kost zo’n 100 euro minder dan zijn grotere broer en is daarmee zeer schappelijk geprijsd. Deze VirtuFit bike is ietsjes lichter en heeft een iets lichter vliegwiel.

Het grootste verschil tussen deze indoor fietsen zit vooral in de trainingsmogelijkheden. De 1.1 variant heeft namelijk geen enkel programma. En ook het aantal weerstanden is beduidend minder met 10 in plaats van 16 niveaus.

Toch is dit een zeer nette fitness fiets voor z’n prijs. Vooral voor senioren is dit een geschikt apparaat.
Beste VirtuFit opvouwbare hometrainers

Ben je specifiek op zoek naar een opvouwbare hometrainer? De toestellen van VirtuFit staan bekend om de goede beoordelingen en staan dan ook hoog in het vaandel bij menig sportliefhebber.

Echter is de vraag natuurlijk wat nu de beste keuze is, aangezien er meerdere goede hometrainers zijn van VirtuFit met een inklapfunctie.

Wij zochten voor je uit wat de beste mogelijkheden zijn:

VirtuFit iconsole Opvouwbare Hometrainer

virtufit-iconsole-opvouwbare-hometrainer

De populairste en naar onze mening beste mogelijkheid, is de iconsole opvouwbare hometrainer.

Een van de grootste voordelen van dit toestel vind ik de rugleuning die erop zit.

Doordat het een rugleuning heeft kun je hier namelijk veel comfortabeler op plaatsnemen dan op de meeste opvouwbare hometrainers.

Het apparaat stimuleert een goede fietshouding en er zijn met veel details rekening gehouden, wat zorgt voor een prettige training.

Kom erachter of deze hometrainer bij jou past in de VirtuFit iconsole Opvouwbare Hometrainer review, of klik hieronder voor de prijs:
VirtuFit opvouwbare bureaufiets

virtufit-opvouwbare-deskbike

Ben je van plan om te fietsen achter je bureau? In dat geval is deze VirtuFit opvouwbare hometrainer een goede keuze.

Dit is officieel gezien een bureaufiets, wat ook wel een deskbike wordt genoemd en komt goed van pas in elk sportief kantoor.

Het is makkelijk te verstellen, in- en uit te klappen en het fietsen op deze fiets gaat erg gemakkelijk en soepel, waardoor het een goede aanwinst is voor jou als jij fit wilt blijven tijdens het werken.
Verkooppunten

Via de knoppen onder de bovenstaande toestellen kun je direct de voordeligste prijzen vinden.

Toch willen we het nog even hebben over de verkooppunten, aangezien er meerdere winkels zijn die VirtuFit hometrainers verkopen.

Je zou ze bijvoorbeeld kunnen kopen op de officiële website van VirtuFit. Echter raden wij je aan om het toestel te bestellen bij een van de onderstaande winkels:

Normale vs Inklapbare hometrainer

Wat zijn eigenlijk de voornaamste verschillen tussen de VirtuFit inklapbare hometrainers en de niet-inklapbare varianten en voor welke moet jij kiezen?

Het kan zijn dat je al besloten hebt voor welke variant je wilt kiezen, maar het kan ook zijn dat je nog twijfelt, of naar aanleiding van deze koopgids juist weer bent gaan twijfelen.

Ons advies is om in de eerste instantie altijd te kiezen voor een niet-inklapbare variant, tenzij je krap zit qua ruimte óf specifiek op zoek bent naar een opvouwbare hometrainer.

virtufit-hometrainer-trapper

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je graag een goedkope hometrainer wilt kopen. In dat geval kan een inklapbaar toestel ook een mooie uitkomst bieden.

Wat je echter ook kunt doen is wachten tot er een goede hometrainer aanbieding komt als je echt graag geld wilt besparen.

Waarom je het beste voor een ”klassieke hometrainer” kunt kiezen die niet inklapbaar is? Dat is omdat deze over het algemeen stukken stabieler zijn en bovendien ook vrijwel altijd van betere kwaliteit zijn.

Mocht je nu nog steeds twijfelen, neem deze koopgids dan nog eens rustig op je gemak door voordat je een definitieve keuze maakt, of bekijk onze ultieme hometrainer test.

Over VirtuFit

VirtuFit is zoals we je al vertelden in de inleiding een betrouwbaar en degelijk fitnessmerk.

Naast de VirtuFit hometrainers zijn er nog tal van andere apparaten die dit merk aanbiedt. Dit zijn onder andere cardio apparaten, maar ook diverse krachtapparatuur en benodigdheden.

Van dumbbells en halterstangen tot aan hometrainers en crosstrainers, VirtuFit heeft het je allemaal te bieden.

VirtuFit is bovendien een merk van Nederlandse bodem, wat volgens ons zeer voordelig is. Dit merk je namelijk aan de scherpe prijzen, aangezien er minder productie- en logistieke kosten gemaakt hoeven te worden.

Daarnaast zijn ook alle handleidingen in het Nederlands verkrijgbaar, waardoor de eindmontage van de hometrainers stukken gemakkelijker wordt.

Nog vragen over VirtuFit hometrainers?

Heb je na het lezen van deze koopgids nog vragen over een van de VirtuFit hometrainers, of heb je advies nodig over een apparaat? Stel je vraag dan even onder dit artikel!

We hopen dat je de beste koop hebt kunnen vinden en wensen je alvast veel plezier toe met je nieuwe (inklapbare) VirtuFit hometrainer!💡 Misschien vind je dit ook interessant:


0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *