Supplementen kopen

supplementen

Supplementen kunnen een belangrijke aanvulling op je voeding zijn. Ze voorzien je lichaam van essentiële voedingsstoffen. Op deze pagina vind je een overzicht met de verschillende soorten supplementen.

Vind de beste supplementen voor jou

Supplementen zijn geschikt voor iedereen. Of je nu wilt afvallen, fitter wilt worden of een betere gezondheid wilt.

Hieronder ontdek je welke supplementen er zijn. Maak je keus en klik op de knop onder het product voor het beste aanbod.

Supplementen voor afvallen

Wil jij afvallen en kun je daarbij wel een steuntje in de rug gebruiken? Kies dan voor de juiste shakes, pillen of drankjes die dit proces versnellen en vergemakkelijken. Onthoud dat supplementen geen wondermiddel zijn, maar ze kunnen je wel degelijk een handje helpen bij vetverlies.
Supplementen voor fitness

Doe jij fanatiek aan fitness? Kies dan voor effectieve en veilige supplementen voor meer kracht, meer spiermassa of een snellere stofwisseling. Er zijn een heleboel verschillende supplementen voor fitness, maar er zijn maar enkele écht effectief. Via de knop hieronder ontdek je welke dat zijn.
Multivitaminen

Multivitaminen zijn met afstand de populairste supplementen. Ze bevorderen je gezondheid en weerstand. Aangezien het lastig is om alle essentiële vitaminen en mineralen uit onze voeding te halen is dit supplement voor velen dé ideale oplossing.
Vitamine D

Vitamine D draagt bij aan sterkere botten en spieren. Een tekort hiervan kan dan ook vervelende gevolgen hebben. Het wordt ook wel de zonnevitamine genoemd, omdat je het uit zonnestralen opneemt. Dit supplement is daarom met name in de winter populair.
Magnesium

Magnesium heeft tal van voordelen. Enkele voordelen zijn bijvoorbeeld het behoud van sterke botten, het tegengaan van spierkrampen en een betere nachtrust. Weet dat er verschillende vormen van magnesium zijn en dat er veel verschil in kwaliteit zit. Maak daarom een goede vergelijking. Wij helpen jou daar graag bij.
Ijzer

Ijzer is essentieel voor de transport van zuurstof via je bloed daar de cellen toe. Daarnaast speelt het een grote rol bij het functioneren van je afweersysteem. Je kunt je dus voorstellen dat een ijzertekort grote gevolgen kan hebben. In dat geval kun je gelukkig een ijzersupplement nemen om het tekort tegen te gaan.
Eiwitshakes

Eiwitshakes voorzien jou snel van een flinke portie eiwitten. Dit zijn de bouwstoffen van ons lichaam en zijn dan ook essentieel voor je gezondheid. Ook bevorderen eiwitten je herstel, spieropbouw en vetverlies.
Supplementen voor in de overgang

Tijdens de overgang kan je onder invloed van een veranderende hormoonbalans verschillende fysieke en mentale klachten krijgen. Om dit te verlichten/voorkomen zijn er gelukkig veel geschikte supplementen. Wij zochten de beste voor je uit.
Collageen supplementen

Collageen is in korte tijd zeer populair geworden. Wetenschappelijk bewezen voordelen zijn er namelijk genoeg. Het werkt als antioxidant, zorgt voor sterkere spieren en sneller herstel. Dit zijn slechts enkele van de vele voordelen. Je hebt verschillende soorten collageen supplementen. Zo is er bijvoorbeeld viscollageen, collageen crème en collageen pillen. De poedervorm is echter het populairst.
Green juice

Green juice zit boordevol met vitaminen en minderalen. Het bestaat hoofdzakelijk uit groenten, fruit en kruiden. Een zeer krachtige formule die je voorziet van je dagelijkse behoefte. Goed voor je weerstand en gezondheid. En je zou er zelfs een detox kuur mee kunnen doen.
Supplementen tegen stress

Heb je last van stress of ben je toe aan meer rust? Er zijn verschillende supplementen die je hierbij een handje kunnen helpen. Er zijn verschillende mogelijkheden en ieder lichaam is anders. Het is dus zaak om te testen welk supplement voor jou het beste werkt.
Slaappillen

Slaap is niet alleen fijn, maar ook enorm belangrijk voor je gezondheid. Je hebt het bovendien nodig om goed te kunnen functioneren in het dagelijks leven. Slaapproblemen zijn daarom erg vervelend. Gelukkig zijn er supplementen waardoor je mogelijk (weer) beter kunt slapen.