Turkesterone kopen? Top 6, Ervaringen & Bijwerkingen (2024)

Laatst bijgewerkt door Boris Westerveld op december 30, 2023

turkesterone review
turkesterone review

Ben jij op zoek naar Turkesterone? Dan kan het lastig zijn om de juiste Turkesterone te vinden. Je kunt namelijk niet overal Turkesterone kopen.

Ook kan het moeilijk zijn om de juiste Turkesterone ervaringen te vinden.

In dit artikel vertel ik je meer over Turkesterone. Bijvoorbeeld over wat het middel Turkesterone precies is.

Ook lees je meer over de bijwerkingen van dit supplement. Daarnaast heb ik reviews van anderen over dit middel opgezocht.

Ik hoop jou zo te kunnen helpen met het vinden van het juiste Turkesterone supplement.

Wat is Turkesterone?

Wat Turkesterone is kun je eigenlijk vrij kort samenvatten. Het is namelijk een middel wat de aanmaak van eiwitten in je lichaam versnelt.

Daardoor bouw je sneller spieren op en geef je je spieren meer energie.

Het is daarnaast een natuurlijke manier om je anabole werking te stimuleren. De anabole werking is een andere benaming voor de groei en versteviging van je spieren.

Mensen die Turkesterone (of andere anabole producten) gebruiken krijgen namelijk dikkere en sterkere spieren.

Toch wordt dit product niet gezien als een standaard anabool. Het is namelijk een stuk veiliger dan bijvoorbeeld steroïden en andere testosteron boosters.

Desondanks is het belangrijk om te weten welke alternatieven er te vinden zijn.

Top 6 beste Turkesterone supplementen

De beste Turkesterone supplementen zijn lastig te vinden. Dit middel wordt namelijk op weinig plekken verkocht. Toch is het gelukt om na wat research de beste Turkesterone te vinden.

Hierbij heb ik onder andere gelet op Turkesterone ervaringen en reviews van gebruikers.

Door de toenemende vraag zijn er helaas steeds meer B-merken die Turkesterone van matige kwaliteit aanbieden. Genoeg reden om alert te zijn en enkel het beste supplement te kiezen dus.

Kies daarom enkel voor één van de supplementen uit de onderstaande lijst. Deze zijn namelijk uitgebreid getest en hebben een bewezen werking.

Bekijk hieronder alvast de 6 beste Turkesterone supplementen in een handige vergelijkingstabel:

TurkesteroneVorm/doseringPrijsPrijs per dosering
1. ZapplyCapsule/1 per dag€24,95€0,27
2. XXL NutritionCapsule/1 per dag€29,99€0,49
3. PurityLabsCapsule/1 per dag€29,95€0,50
4. KastoesCapsule/1 per dag€32,50€0,55
5. Apex NutritionCapsule/3-4 per dag€39,95€1,34
6. Turkesterone 10%Capsule/1 per dag€21,95€0,36
*Prijzen kunnen afwijken per dosering en door hoeveelheid van de inname.

1. Zapply Turkesterone

Zapply Turkesterone 500mg puur testosteron booster

Wil je Turkesterone kopen waarmee je kunt afvallen? Dit supplement is naast stimulerend voor je spieren ook stimulerend voor gewichtsverlies.

Na 4 tot 8 weken wordt wel geadviseerd om een pauze in te lassen. Daarnaast is een gezond voedingsschema hierbij wel belangrijk. Dit levert voor jou namelijk de beste resultaten op.

De pauzes van 2 weken zorgen er voor dat er geen gewenning optreedt. De meeste mensen merken daarnaast na ongeveer 6 weken de eerste verschillen.

Het wordt overigens aangeraden om dit supplement voor het sporten te gebruiken. Dit omdat de Turkesterone van Powersupps zorgt voor een goede pomp.
2. XXL Nutrition Turkesterone

xxl-nutrition-turkesterone-ervaringen

Ben je op zoek naar een goed no-nonsense Turkesterone supplement voor een scherpe prijs?

Dan bij je bij XXL Nutrition aan het juiste adres. Want ook deze supplementen gigant heeft sinds kort zijn eigen Turkesterone op de markt gebracht.

Een verpakking bevat 60 capsules en iedere capsule bevat 500 mg Ajuga Turkestanica Extract. Dankzij de hoge dosering krijg je dus waar voor je geld!

De eerste reviews van het product zijn ook al binnen, waarin men aangeeft dat het supplement zijn beloofde werking waarmaakt!
3. PurityLabs Turkesterone

turkesterone purity labs

De PurityLabs Turkesterone is wat ons betreft de beste koop.

Dit voedingssupplementen heeft een bewezen klinisch effect en bevat de hoogste dosering op de markt. Je bent hierdoor in staat om nog beter en sneller te groeien dan andere krachtsporters.

Dit is het perfecte alternatief voor de synthetische anabolen. Dat komt onder meer doordat dit een 100% natuurlijk product bevat.

Het wordt nog verder versterkt doordat dit een formule van 20% gestandaardiseerd turkesterone is. In de pot vind je maar liefst 60 capsules, waardoor je enige tijd vooruit kunt met deze supplementen.

Bij de PurityLabs Turkesterone supplementen hoef je geen rekening met bijwerkingen te houden.4. Kastoes Turkesterone

Kastoes Turkesterone 500mg puur

De Turkesterone van Kastoes wordt door de gebruikers beoordeeld als beste product.

Dit komt vooral door het feit dat deze Turkesterone geen extract is. Dit supplement is namelijk 500mg pure Turkesterone.

Daarnaast is dit product 100% veganistisch en halal. Hierdoor kan bijna iedere sporter gebruik maken van de Kastoes Turkesterone.

Toch moet je altijd opletten of er geen stoffen in zitten die jij niet mag gebruiken.

Van dit supplement neem je dagelijks 2 capsules. Daarnaast wordt aangeraden om het te nemen met 150-250ml water.

Dit product werkt overigens erg snel, na een aantal dagen merk je al verschil.
5. Apex Nutrition – Turkesterone 2.0

apex nutrition turkesterone

De Turkesterone 2.0 van Apex Nutrition staat ook terecht in dit lijstje. De prijs ligt misschien dan wel wat hoger, maar dat is het zeker waard.

Dit supplement is gemixt met 250 mg L-leucine per capsule, wat bevorderlijk is voor de eiwitsynthese. Het zet dus de spieren aan om te groeien.

De aanbevolen dosering ligt tussen de 3 en 4 capsules per dag, afhankelijk van je lichaamsgewicht. Het is belangrijk om dit altijd goed te checken, zodat je niet gaat overdoseren. Je neemt de capsules in bij de maaltijd.

Ook goed om te weten; de ingrediënten in dit Turkesterone supplement zijn getest en als veilig bestempeld.
6. Turkesterone 10% Complex

turkesterone-europe 10%

Ook over de Turkesterone 10% Complex supplementen zijn wij te spreken. Deze supplementen zijn getest middels de HPLC-methode, hebben een bewezen effect en zijn 100% natuurlijk.

Door deze supplementen te nemen, werk je op een duurzame manier aan je spiermassa. Je geniet ook nog eens van een hoger energielevel en van een sneller herstel na een training.

De samenstelling van deze turkesterone is prima te noemen. Men omschrijft het zelf als de krachtigste ecdysteroïde van dit moment.

Een omschrijving waar wij ons bij aan kunnen sluiten. In deze pot vind je 60 capsules, waardoor je lange tijd van het effect van deze turkesterone geniet.
Voor wie is Turkesterone geschikt?

Wil jij Turkesterone kopen? Dan is het belangrijk om te weten of Turkesterone wat voor jou is. Dit middel is namelijk niet voor iedereen geschikt. Daarom heb ik uitgezocht welke mensen gebruik kunnen maken van Turkesterone.

Allereerst is Turkesterone alleen te gebruiken als je aan sport doet. Zeker ervaren fitnessliefhebbers kunnen dit middel gebruiken. Als je niet aan sport doet heeft het namelijk weinig zin om Turkesterone te gebruiken.

Let er daarnaast op hoe fanatiek je sport. Ga je maar één of twee keer per week? Dan zou ik het middel lekker laten staan. Er zijn genoeg andere middelen waar jij meer aan hebt, maar die minder extreem zijn.

Een sportieve levensstijl is dus erg belangrijk als je Turkesterone wilt gebruiken.

Ben je overigens op zoek naar middelen die extreme spiergroei stimuleren? Bekijk dan deze extreme spiergroei middelen en supplementen.

Heeft Turkesterone bijwerkingen?

In principe heeft dit product op het eerste gezicht geen bijwerkingen.

Al kan dat per persoon natuurlijk verschillen. Als je bepaalde stoffen uit een Turkesterone product niet mag gebruiken bijvoorbeeld.

Toch is het niet zomaar dat experts aanraden om elke 4-8 weken een pauze te nemen. Al is dit vooral omdat je lichaam anders went aan de stof.

Zodra gewenning ontstaat heb je meer nodig om resultaat te boeken.

Dat is natuurlijk zonde van de doseringen. Dankzij pauzes kun je met lagere doseringen dezelfde hoge resultaten halen.

Is Turkesterone veilig te gebruiken?

In principe is Turkesterone dus veilig om te gebruiken, zonder dat je nare bijwerkingen krijgt. Het zijn vaak ook alleen natuurlijke en lichaamseigen stoffen die in het supplement zitten.

Dat betekent natuurlijk niet dat je lukraak Turkesterone moet gaan slikken. Ook bij veilige supplementen is het belangrijk om te weten hoe je deze moet gebruiken.

Al met al kent Turkesterone dus weinig risico’s. Wil je het supplement gaan proberen? Neem dan rustig de tijd om er meer over te leren.

Bij het juiste gebruik kan het supplement jouw sportprestaties zeker verbeteren.

Wanneer, hoeveel en hoelang gebruiken?

Turkesterone pillen

Je gebruikt Turkesterone dus in principe elke dag. Dit doe je dan 4 tot 8 weken lang.

Daarna is het belangrijk om een pauze in te lassen. Zo voorkom je dat je lichaam went aan de stof. Dit verlaagt namelijk het effect.

Tijdens het gebruik van Turkesterone slik je 2 tabletten per dag. Meer is onnodig, want het geeft je geen extra voordeel.

De meeste sporters nemen dit supplement ongeveer een uur voordat ze gaan sporten. Als je reviews leest van Turkesterone ervaringen zie je dit namelijk terug in de beoordelingen.

Door de verkopers wordt het ook aangeraden om Turkesterone voor het sporten te nemen. De pomp die je van het supplement krijgt wordt daarbij als hoofdreden gegeven.

Turkesterone ervaringen

Spiermassa vergroten man

Op verschillende plekken kun je ervaringen lezen van Turkesterone gebruikers. Zij geven hun eerlijke mening over het product en de werking. Zo kun jij de afweging maken of je Turkesterone wilt gebruiken of niet.

Deze Turkesterone ervaringen kun je bijvoorbeeld lezen op forums over fitness.

Op deze forums zijn eigenlijk weinig negatieve reacties te lezen. Er zijn echter wel mensen die aangeven dat Turkesterone voor hen niet werkt. Dat is natuurlijk per persoon verschillend.

Bij de meeste mensen werkt Turkesterone namelijk wel. Zij noemen het dan ook een zeer effectief supplement.

Daarnaast kun je bij product reviews veel lezen over de ervaringen met Turkesterone. Hoe meer positieve reviews, hoe beter het product natuurlijk.

Daarnaast kun je uit de reviews van anderen opmaken wat de exacte werkingen zijn.

Een verkoper kan bijvoorbeeld claimen dat hun product vetverlies stimuleert. De gebruikers kunnen dit in de reviews natuurlijk bevestigen of ontkennen. Zo weet jij of het product doet wat het belooft.

Wat zegt de wetenschap?

Omdat het supplement al enige tijd gebruikt wordt zijn er in de loop der jaren al diverse studies naar gedaan. Toch zijn er opvallend weinig wetenschappelijke onderzoeken te vinden. De meeste onderzoeken zijn ondertussen al flink verouderd en ook uitgevoerd op ratten in plaats van op mensen.

Zo stamt het eerste onderzoek uit 1976, waaruit bleek dat Turkesterone een spieropbouwende werking heeft op mannelijke ratten.

Door de jaren heen volgde er nog tientallen andere onderzoeken. Veel van deze onderzoeken zijn gedaan door Russische profesoren. Niet geheel verwonderlijk, omdat het supplement zijn roots kent in Rusland.

Op deze pagina bekijk je een overzicht van alle wetenschappelijke studies naar Turkesterone. Dat zijn er op het moment van schrijven in totaal 27.

Waar alle wetenschappers het tot nu toe over eens lijken te zijn, is dat Turkesterone géén schadelijke effecten heeft voor de gezondheid. Mede daardoor wint het de laatste tijd sterk aan populariteit en lijkt het een mooi alternatief voor sterke illegale spiergroei middelen.

Een stukje geschiedenis

Eind jaren 80 dook Turkesterone voor het eerst openbaar op in de sportwereld. Het waren Russische sporters die uitzonderlijk goede resultaten behaalden tijdens de Olympische spelen van 1988 in Seoul, Zuid Korea.

Rusland won dat jaar maar liefst 55 (!) gouden medailles. Een uitzonderlijke prestatie, waarvan men vermoedde dat het grotendeels te danken was aan het gebruik van Turkesterone. In de jaren daarna kwamen er steeds meer krachtsporters in aanraking met het supplement, maar het werd nooit héél populair.

Tot voor kort, het supplement lijkt nu een doorbaak te kennen en ”mainstream” te worden. Er zijn steeds meer recreatieve krachtsporters die het gebruiken voor spieropbouw en krachttoename.

Doordat de vraag toeneemt, neemt uiteraard ook het aanbod steeds meer toe. Helaas zijn er ook veel B-merken die hierop inspelen en niet de allerbeste kwaliteit leveren. Des te meer reden om goed te filteren op kwaliteit.

Turkesterone alternatieven

creatine-supplementen-vergelijken

De alternatieven van Turkesterone die legaal te verkrijgen zijn ken je misschien al wel. Al deze middelen zijn in principe anabool.

Met een anabool middel wordt een middel bedoeld dat spiergroei stimuleert en je spieren verstevigd.

Een anabool hoeft dus niet per se meteen een testosteron booster te zijn. Al wordt de term anabool daar wel vaak voor gebruikt.

Zo heb je bijvoorbeeld vast weleens gehoord van creatine. Dit middel is namelijk erg populair onder sporters.

Creatine zorgt net als Turkesterone voor een snellere groei in spiermassa. Creatine kun je dagelijks voor, tijdens of na je workout nemen.

Een ander alternatief voor Turkesterone zijn de veel gebruikte BCAA’s. Met BCAA poeder kun je tijdens het droogtrainen je spiermassa makkelijker behouden. Ook geeft het je spieren meer volume en pomp tijdens je training.

Als laatste wil ik toch een alternatief benoemen dat de aanmaak van testosteron stimuleert. Dit zijn namelijk de testosteron boosters.

Testosteron is een hormoon dat je spiergroei, herstel en zelfs je libido een boost geeft.

Met testosteron boosters is het wel belangrijk om op te letten op hoe lang je het neemt. Meestal wordt aangeraden om een testosteron booster maximaal een aantal weken te gebruiken.

Waar te koop in Nederland?

Er zijn een aantal plekken in Nederland waar je Turkesterone kunt kopen. Toch zijn dat er niet zo veel.

Turkesterone is namelijk nog vrij onbekend in de Nederlandse fitnesswereld. Althans, onder casual sporters wordt Turkesterone niet zo veel gebruikt.

Ervaren sporters zijn echter al een tijdje bekend met Turkesterone. Anabole middelen zonder testosteron zijn namelijk een stuk beter voor je lichaam.

Zeker als supplementen goed werken zijn ervaren sporters natuurlijk erg snel overtuigd.

Ondanks het feit dat Turkesterone legaal is, is het dus nog niet zo populair. Als je ook nog eens weet dat het weinig kwaad kan is dit extra opvallend.

In Nederland zijn we als sporters desondanks nog niet echt fanatieke gebruikers van Turkesterone.

Er zijn echter wel genoeg ervaringen uit het buitenland te vinden. Al deze ervaringen zijn ook overwegend positief.

Ik denk dus dat het niet lang gaat duren voordat Turkesterone ook in Nederland populair wordt.
Veelgestelde vragen

Er zijn een aantal vragen die ik online veel heb zien langskomen. Deze vragen gaan voornamelijk over de effecten van het product.

Ook willen mensen meer weten over het gebruik van Turkesterone tijdens het opbouwen van spiermassa.

Kan ik Turkesterone gebruiken om snel breed en gespierd te worden?

Snel gespierd worden vind ik zelf een lastige term. Om groot en gespierd te worden heb je geduld en discipline nodig. Daarnaast kun je een supplement als Turkesterone gebruiken.

Er zijn echter wel manieren om relatief snel breed en gespierd te worden. Het gebruik van Turkesterone kan hier zeker bij helpen.

Toch raad ik aan om te focussen op consistentie als je snel breed wilt worden. Door een gezonde voeding en door veel te trainen zul je het beste resultaat boeken.

Daarbij gebruik maken van supplementen zoals Turkesterone kan dus zeker nuttig zijn.

Bevat Turkesterone ook testosteron?

De meeste Turkesterone supplementen bevatten geen testosteron. Al zijn er ook merken die Turkesterone en testosteron in één supplement stoppen.

Van zichzelf is Turkesterone echter een anabool middel zonder testosteron. Let hier dus op bij de aankoop van een Turkesterone supplement.

Is spiermassa opbouwen met Turkesterone slim?

Ik denk dat spiermassa opbouwen met Turkesterone zeker een slimme zet is.

Al zijn er ook andere manieren om spiermassa op te bouwen. Denk bijvoorbeeld aan gebruik van creatine of zogeheten weightgainers.

Met Turkesterone heb je echter een super veilig supplement te pakken. Daarnaast is het effect tijdens het trainen erg goed.Meer supplementen:

Categorieën: Supplementen

Boris Westerveld

Boris is onze wandelende gezondheidsencyclopedie en gespecialiseerd in supplementen en voeding. Mede dankzij zijn studie Health Sciences en jarenlange praktijkervaring heeft hij een grote schat aan kennis vergaard. Naast schrijver is Boris personal trainer van beroep.

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *