Over ons

roeien-op-semi-pro-ergometer-roeitrainer

Fit Voor Alles is een website over alles omtrent fitnessapparatuur, trainingsmateriaal, afvallen en supplementen.

Regelmatig worden op onze website nieuwe artikelen geplaatst om jou zo goed mogelijk te informeren omtrent deze onderwerpen.

Ons team doet er alles aan om jou te voorzien van de meest relevante, betrouwbare en waardevolle informatie.

Of je nu op zoek bent trainingsmateriaal, fitnessapparatuur, of naar informatie over voeding, afvallen en fitness, je bent hier op het juiste adres.

Ga direct goed aan de slag met jouw fysieke doel(en) en download een van onze gratis E-books. Of lees onze gratis blogs.

Ons team

Casper Goessens Fitvooralles homepage

Casper Goessens

Personal trainer

Boris Westerveld Fitvooralles homepage

Boris Westerveld

Personal trainer / Diëtist

Tibor Wouda Fitvooralles.nl homepage

Tibor Wouda

Personal trainer

Dilian Devaux team Fitvooralles

Dilian Devaux

Specialist fitnessmateriaal

Finn Johnson Team Fitvooralles

Finn Johnson

Specialist supplementen

Hessel van der Wal Fitvooralles team

Hessel van der Wal

Productspecialist

De informatieve artikelen op onze website zijn geschreven door specialisten; personal trainers en diëtisten. Bovendien zijn de artikelen geschreven op basis van wetenschappelijk bewezen onderzoeken en onafhankelijk gecontroleerd op feiten.

Werkwijze

virtufit etappe 20i getest

In tegenstelling tot veel andere vergelijkingssites testen wij zelf vrijwel alle producten die we beoordelen.

We beoordelen de producten op de belangrijkste punten. Welke punten dat zijn verschilt uiteraard per product. In onze koopgidsen kun je zien waarop de producten getest zijn. Daarnaast baseren we ons eindoordeel uiteraard ook deels op ervaringen van andere gebruikers. Hier lees je meer over ons redactioneel proces.

Ook op ons Youtube kanaal publiceren we regelmatig informatieve videos en reviews van fitnessapparatuur, trainingsmateriaal en supplementen.

Geschiedenis van Fit Voor Alles

Fit Voor Alles is opgericht in maart 2020 door Casper, die toentertijd betrouwbare informatie mistte omtrent voeding en fitness. ”Toen ik jaren terug begon met fitness was het vooral zelf testen en afgaan op adviezen op verschillende internetfora”, aldus Casper.

Al snel betrok Casper meerdere specialisten bij de website. Zo werden de afslank artikelen geschreven door diëtisten en werden de fitness oefeningen uitgelegd door gecertificeerde personal trainers.

Ondertussen is ons team flink uitgebreid, toch vormen we nog steeds een hecht en trots team, met één gezamenlijk doel voor ogen. En dat is om de beste informatie te kunnen leveren aan onze lezers.

Bronnen voor wetenschappelijke onderbouwing

Tijdens het redactionele proces maken wij naast onze eigen ervaring en expertise ook gebruik van betrouwbare externe bronnen. Dit zijn veelal publicaties en onderzoeken.

Bronnen waar wij informatie vandaan halen zijn onder andere:

Onze visie

Onze visie is om de beste informatie omtrent gezondheid en fitness beschikbaar te stellen voor iedereen. Dit is namelijk iets wat wij enorm mistte.

Er is helaas maar een beperkte hoeveelheid goede en betrouwbare informatie beschikbaar als het gaat om afvallen, spieropbouw en gezonder leven. Daarom besloten wij om begin 2020 zelf een website te starten, waarna Fit Voor Alles was geboren.

Disclaimer

Let op: de informatie op deze website mag niet als medisch advies gezien worden. Ga voor medisch advies altijd naar je huisarts of specialist.

Beoordeel ons

Heb je wat aan de informatie op onze website gehad? We zouden het enorm waarderen als je een review wilt achterlaten op Trustpilot en/of Google.

Contactgegevens

  • Jaap Bijzerweg 19
  • 3446 CR, Woerden
  • E-mailadres: contact@fitvooralles.nl

Contact met ons opnemen? Ga naar onze contactpagina. Lees in ons privacybeleid hoe wij omgaan met jouw gegevens. Hier bekijk je de algemene voorwaarden.