Over ons

roeien-op-semi-pro-ergometer-roeitrainer

Fit Voor Alles is een website over alles omtrent fitnessapparatuur, trainingsmateriaal, afvallen en supplementen.

Regelmatig worden op onze website nieuwe artikelen geplaatst om jou zo goed mogelijk te informeren omtrent deze onderwerpen.

Ons team doet er alles aan om jou te voorzien van de meest relevante, betrouwbare en waardevolle informatie.

Of je nu op zoek bent trainingsmateriaal, fitnessapparatuur, of naar informatie over voeding, afvallen en fitness, je bent hier op het juiste adres.

Ga direct goed aan de slag met jouw fysieke doel(en) en download een van onze gratis E-books. Of lees onze gratis blogs.

Werkwijze

virtufit etappe 20i getest

In tegenstelling tot veel andere vergelijkingssites testen wij zelf vrijwel alle producten die we beoordelen.

We beoordelen de producten op de belangrijkste punten. Welke punten dat zijn verschilt uiteraard per product. In onze koopgidsen kun je zien waarop de producten getest zijn. Daarnaast baseren we ons eindoordeel uiteraard ook deels op ervaringen van andere gebruikers.

Ook op ons Youtube kanaal publiceren we regelmatig informatieve videos en reviews van fitnessapparatuur, trainingsmateriaal en supplementen.

fit voor alles test loopband

De informatieve artikelen op onze website zijn geschreven door specialisten; personal trainers en diëtisten. Bovendien zijn de artikelen geschreven op basis van wetenschappelijk bewezen onderzoeken en onafhankelijk gecontroleerd op feiten.

Let op: de informatie op deze website mag niet als medisch advies gezien worden. Ga voor medisch advies altijd naar je huisarts of specialist.

Contact

Heb je vragen naar aanleiding van een artikel? Of heb je een persoonlijke vraag? Gelieve deze vraag onderaan het desbetreffende artikel te stellen. Wij geven namelijk géén persoonlijk advies via de mail.

Gaat de vraag ergens anders over? Neem dan contact met ons op via: contact@fitvooralles.nl.

Samenwerken?

Ook voor verzoeken tot samenwerking kun je mailen naar het bovenstaande mailadres. We streven ernaar om alle vragen binnen 48 uur te beantwoorden.