Casper Goessens van Fit Voor Alles.nl

Casper Goessens
  • Expert op het gebied van: trainingsleer, diëtiek en fitnessapparatuur
  • Afgeronde opleidingen: Bewegingswetenschappen, Certified Personal Trainer (CPT)
  • Praktijkervaring in de fitnesswereld: 7 jaar

Casper is personal trainer en trainings- en voedingsdeskundige. Hij doet al 7 jaar fanatiek aan fitness en helpt anderen om hun fysieke doelstellingen te behalen. Zijn kennis is afkomstig uit het doorspitten van studies en volgen van opleidingen.

Daarnaast beschikt hij over een flinke dosis praktijkervaring op het gebied van trainingsleer en diëtetiek. Voor Fit Voor Alles helpt Casper zijn lezers bij het verlenen van passend advies op het gebied van fitnessapparatuur, fitness, afvallen en supplementen.

Even voorstellen: Wie is Casper Goessens?

Hey, daar! Welkom op mijn auteurspagina op Fit Voor Alles.nl. Ik ben Casper Goessens, fitnessfanaat en expert en ik stel mij graag even kort aan je voor.

Ik ben al 7 jaar actief in de fitnesswereld. Mijn kennis heb ik vergaard door studies te volgen en meerdere relevante opleidingen af te ronden. Ook doe ik op regelmatige basis onderzoek naar wetenschappelijke studies gerelateerd aan spieropbouw en vetverlies.

Geen zorgen, ik heb niet 7 jaar in een bibliotheek gezeten, mijn kennis is uiteraard ook grotendeels gebaseerd op jarenlange praktijk ervaring. Ik fitness zelf 6 keer per week en heb veel ervaring met zowel vetverlies als spiermassa opbouwen.

Ik ken de ins en outs van trainingsleer en diëtetiek dus alsof het mijn tweede natuur is.

En raad eens wat? Voor Fit Voor Alles.nl ben ik hier om jou te helpen. Of je nu op zoek bent naar het juiste fitnessapparaat, wilt afvallen, of gewoon wat extra informatie nodig hebt over supplementen – I got your back!

Over Fit Voor Alles

Casper Goessens van fitvooralles

Fit Voor Alles is een website over alles omtrent fitnessapparatuur, fitness, afvallen en supplementen.

Regelmatig worden op onze website nieuwe artikelen geplaatst om jou zo goed mogelijk te informeren omtrent deze onderwerpen.

Ons team doet er alles aan om jou te voorzien van de meest relevante, betrouwbare en waardevolle informatie. De inhoud van Fit Voor Alles wordt gecontroleerd door (externe) experts op juistheid en integriteit.

Contact met Casper

Heb je vragen over aan artikel geschreven door Casper? Stel je vraag dan in een reactie onderaan de betreffende blog. Voor andere verzoeken, kun je contact opnemen via casper@fitvooralles.nl of via zijn LinkedIn.


Onze andere teamleden: