Testosteron pillen kopen? Vind beste testosteron booster!

Laatst bijgewerkt door Boris Westerveld op november 5, 2023

Review Testosteron boosters
Review Testosteron boosters

Op zoek naar een effectieve manier om nog groter en sterker te worden? Is bulken en droogtrainen voor jou niet genoeg meer?

Dan kun je testosteron pillen kopen. Dit type supplement heeft een explosief effect op je spiergroei. Ook geeft het je libido een flinke boost, mocht dat zijn wat je zoekt.

In dit artikel deel ik mijn eigen ervaringen met testosteron boosters. Ook kijk ik naar de ervaring van andere sporters. Daarnaast ontdek je de beste natuurlijke testosteron boosters.

Zo hoop ik je te helpen met het vinden van het beste testosteron supplement voor jou.

Let op: er bestaan 2 soorten testosteron pillen. Enerzijds is er de legale test booster. Deze gaan wij in dit artikel behandelen. Anderzijds zijn er de illegale testosteron pillen (die onder anabole steroïden vallen). In dit artikel vind je enkel legale, natuurlijke en veilige producten.

Beste testosteron pillen & Test boosters

Er zijn veel verschillende testosteron pillen en al deze test boosters hebben unieke eigenschappen.

Uiteraard is het doel van deze supplementen hetzelfde. Jouw libido en/of spiermassa een explosieve boost geven.

Wil jij erachter komen welk supplement het meest geschikt is voor jou? Bekijk dan alvast onze top 8 testosteron boosters in een handige vergelijkingstabel hieronder.

Verderop in het artikel lichten we deze testosteron pillen stuk voor stuk voor je toe.

Testosteron boosterWerkzame ingrediëntenVorm en doseringPrijsPrijs per (dag)dosering
1. Testo Prime124 capsules voor het ontbijt€59,99€1,99
2. Animal Test Universal61 zakje capsules per dag, vóór je training€86,99€4,14
3. Test Support XXL Nutrition93 keer per dag 1 capsule€29,99€0,99
4. Zapply Testo Charge133 capsules per dag€39,95€1,34
5. Test booster Natuurlijk Presteren61 tablet per dag, na het avondeten€24,00€0,80
6. Testo Booster OstroVit83 capsules per dag€10,30€0,34
7. Testo 4HD Stacker10Twee keer per dag 3 capsules€32,90€1,65
8. Complete T-Booster36 capsules per dag€34,19€1,14
* Prijzen kunnen afwijken i.v.m. verpakkingsgrootte en aanbiedingen.

1. TestoPrime

testoprime-testosteron-pillen

Deze testosteron verhogende pillen zijn al jarenlang een best-seller over de hele wereld. Sinds kort is het supplement ook voor de Nederlandse markt verkrijgbaar.

En dat is goed nieuws! Het bevat namelijk bij uitstek de meest effectieve mix van ingrediënten. Er zitten geen onzin stoffen in, maar enkel stoffen waarvan wetenschappelijk bewezen is dat het een boost geeft aan het testosterongehalte.

Dankzij dit testosteron supplement zit jij beter in je vel, krijg je een hoger energieniveau en voel je je zelfverzekerder. Ook kun je meer kracht leveren in de gym.

Vergeleken met de andere testosteron boosters in dit lijstje ligt de prijs wat hoger. Voor kwaliteit betaal je nou eenmaal geld. Echter is er regelmatig een aanbieding waarbij je meerdere potjes aan kunt schaffen voor een lagere prijs. Klik hieronder voor de huidige kortingspagina:2. Animal Test van Universal

Animal test Universal

Dit product wordt gezien als één van de beste testosteron supplementen op de markt. Dit is het ultieme supplement voor bodybuilding.

Van dit test supplement neem je dagelijks een dosering, voor 21 dagen. Daarna las je een pauze in van 4 weken voordat je Animal Test opnieuw neemt.

Dit is om de testosterongehaltes in je lichaam niet te overbelasten.

In dit product zit ook arachidonzuur. Dit is een stof die bijdraagt aan een goede bloeddruk en je immuunsysteem. Daardoor kunnen je spieren sneller en beter herstellen na een workout.

Overschrijd de aanbevolen dosering niet. Dit kan zorgen voor vervelende complicaties.3. Test Support van XXL Nutrition

XXL nutrition Xtreme Test 3.0

De Xtreme Test 3.0 is de derde variant van XXL Nutrition in de Xtreme lijn. Deze testosteron booster bevat verschillende ingrediënten die elkaar versterken.

Zink en magnesium in de Xtreme Test 3.0 zorgen voor de versteviging van je botten en spieren. Daarnaast zorgen koper en selenium voor een verbeterde stofwisseling en energieafgifte.

Elk potje bevat één kuur van 30 dagen, waarbij je drie pillen per dag neemt.

Deze testosteron pillen zijn overigens geschikt voor mannen en vrouwen. Gebruikers geven aan dat het supplement voor mannen boven de 30 het beste werkt.

Dit is een effectief middel met veel nuttige ingrediënten.4. Zapply Testo Charge

testo charge zapply

Deze Testosteron booster van het merk Zapply bevat 13 hoogwaardige, natuurlijke ingrediënten die wetenschappelijk bewezen zijn.

De aanbevolen dosering ligt op 3 capsules per dag, die je bij voorkeur rondom je training neemt of tijdens een maaltijd.

Het product is nog niet zo lang geleden op de markt verschenen, maar heeft nu al lovende recensies op zijn naam staan.

Plaats jij een bestelling bij Zapply? Dan krijg je ook nog eens een e-book met tips over voeding, training en een uitgebreide uitleg over je testosteron niveau.

Nog een bijkomend voordeel; deze Testo Charge van Zapply is 100% Vegan én Halal.5. Testobooster van Natuurlijk Presteren – Beste natuurlijke testosteron booster

Natuurlijk Presteren Testobooster

De Testobooster van Natuurlijk Presteren is een test booster met natuurlijke ingrediënten. Alle stoffen in deze testosteron pillen zijn dus niet synthetisch.

Dit testosteron supplement heeft een drievoudige werking. Naast meer spiermassa en effectiviteit in sporten is dit middel goed voor je nachtrust.

De mineralen in deze testbooster, zoals vitamine D3 stimuleren je mentale rust.

Met 4,8 van de 5 sterren wordt dit door gebruikers als erg positief ervaren. De mensen zijn vooral te spreken over de ashwagandha.

Dit middel wordt al honderden jaren gebruikt om mensen fysiek en mentaal te ondersteunen.

Al met al een geweldig natuurlijk product dus.6. Testo Booster van Ostrovit

OstroVit testo booster

De Ostrovit Testo Booster is een testosteron supplement met natuurlijke ingrediënten.

Een kuur van dit supplement duurt ongeveer een maand (30 dagen). Daarna moet je minimaal 4 weken geen supplement slikken.

In de testo booster van Ostrovit zit onder andere foeliefruit. Dit ingrediënt zorgt ervoor dat je immuunsysteem versterkt wordt. Dit is belangrijk voor het herstel van je spieren na een training.

Gebruikers van deze test booster zijn erg tevreden. Zij schrijven van een effectief product waar de positieve gevolgen snel van te zien zijn. Ook vinden gebruikers de prijs kwaliteit verhouding erg goed.7. Testo-4HD van Stacker

Testo booster Testo-4HD

De Testo-4HD is een populair product onder krachtsporters.

Deze kuur duurt wat langer dan de alternatieven hierboven. In totaal ben je met dit product 4-6 weken bezig om de hele kuur af te maken.

In deze test booster zitten onder andere extra supplementen zoals zink, magnesium en verschillende vitamines.

Anabolic Complex is het bestandsdeel waar de meeste kracht uit wordt gehaald. Dit stofje is gebaseerd op planten, dus niet synthetisch

Gebruikers zijn erg enthousiast over dit supplement. Na een week merken de meeste sporters al grote verschillen. Al met al is dit dus een effectief en geliefd product onder krachtsporters!8. Veganistische testosteron booster – Complete T-Booster

Bulk complete t-booster

Voor veganisten kan het soms nog lastiger zijn om de juiste supplementen te vinden.

Helemaal geen dierlijke bestanddelen is natuurlijk net een stapje verder. Gelukkig is de T-Booster een product dat is gemaakt voor veganisten.

Dit product is voor mensen die in de sportschool op zoek zijn naar een super boost. De Complete T-Booster zit boordevol bestandsdelen die jouw ervaring in de gym naar een nieuw niveau kunnen tillen.

Gebruikers zijn dan ook erg enthousiast over de werking. Ze zien binnen twee weken vaak al resultaten. Je energielevel stijgt door dit product en je kunt zwaarder tillen.Video van onze test

Bekijk je liever een filmpje dan dat je leest? Dan kun je hieronder de video van onze testosteron booster test bekijken.

Wat is de werking van een testosteron booster?

De testosteron booster zorgt dus voor een toename in testosteron in je lichaam.

Dit stofje houdt normaliter onder andere je libido in stand. Daarnaast zorgt het bij mannen voor baardgroei en aanmaak van zaad.

Ook zorgt testosteron voor het herstel en de groei van je spiermassa. Dat is de reden dat de boosters populair zijn onder bodybuilders.

Bij het innemen van een testosteron booster wordt het groeiproces sneller gemaakt.

Je lichaam maakt meer spierweefsel aan, je spieren herstellen sneller en je energie stijgt. Ook merk je een piek in je libido en algehele seks drive.

Je kunt natuurlijk tijdens het sporten energiepillen gebruiken. Deze kunnen je een heel eind op weg helpen, de meeste sporters doen dit ook.

Testosteron boosters gaan echter toch een flinke stap verder. Je zult er sterker, droger en groter van worden!

Voor wie is een testo booster geschikt?

sporters testosteron booster

Een testo booster, of testosteronbooster, is geschikt voor fanatieke sporters. Deze sporters doen veel krachttrainingen en hebben een bepaalde limiet bereikt in spiergroei of uithoudingsvermogen.

Of je bent een beginner en merkt weinig progressie. Dan kan het zo zijn dat je natuurlijke testosteronniveau te laat is. Ook dan is een booster de juiste keus.

Meestal doen de sporters bijvoorbeeld aan bodybuilding. Testosteron boosters zijn sterke spiergroei middelen en verhogen je energie en kracht.

Herken jij jezelf hierin? Dan zijn testosteron verhogende supplementen misschien wat voor jou.

Probeer wel eerst ervaring op te doen met trainen waarbij je spiergroei haalt uit voeding. Gebruik desnoods in het begin al wel proteïnesupplementen.

Mannen en vrouwen kunnen gebruik maken van de booster. Let daarbij wel op de hoeveelheid. Meestal hebben mannen meer nodig dan vrouwen voor een goed effect.

Het effect van testosteron boosters op vrouwen

Bij vrouwen is de rol van testosteron een stuk minder belangrijk dan bij mannen. Testosteron ondersteunt bij mannen namelijk de vruchtbaarheid en aanmaak van zaad.

Bij vrouwen is testosteron verantwoordelijk voor haargroei op je lichaam. Ook is testosteron bij vrouwen van belang voor vetverbranding.

Uiteraard geldt voor vrouwen ook dat door testosteron je spieren groeien.

Vrouwen kunnen de supplementen dus zeker gebruiken tijdens het sporten. Ze hebben het alleen minder nodig dan mannen. Ook kunnen ze lagere dagelijkse doseringen nemen.

Voor wie zijn testo boosters dan niet geschikt?

In sommige gevallen kunnen testosteron supplementen schadelijk zijn. Je kunt in een aantal situaties testosteron pillen beter niet gebruiken.

Zwangere vrouwen kunnen test boosters beter laten liggen. De stoffen die vaak in deze pillen zitten zijn schadelijk voor de baby.

De hormonen in het product kunnen de ontwikkeling van het ongeboren kindje in de war gooien.

Als je een slechte huid hebt (veel acne, huidziektes) kan testosteron deze klachten verergeren. Wil je testosteron pillen gaan gebruiken, let hier dan op.

Heb je last van depressies en angststoornissen? Laat de testosteron boosters dan staan. Testosteron, in grote maten, kan je hormoonspiegel aantasten. Daardoor kun je last krijgen van stemmingswisselingen.

Als je gevoelig bent voor stemmingswisselingen, bijvoorbeeld door een depressie, kan dit zorgen voor problemen. Je depressie kan er alleen maar erger van worden, wat natuurlijk niet de bedoeling is!

Waar moet ik op letten als ik testosteron pillen koop?

Spiermassa testobooster

Er zijn dus nogal wat producten op de markt. Alleen in dit artikel zijn er al 8 genoemd. Maar waar moet je op letten als je testosteron pillen koopt?

Allereerst is het belangrijk om te letten op de ingrediënten. Deze staan vaak vrij vaag omschreven met dure Latijnse woorden bijvoorbeeld.

Het is daarom belangrijk om zelf wat onderzoek te doen naar de ingrediënten.

Daarnaast is het belangrijk om te weten welke dosering jij mag nemen. De aanbevolen dosering op de verpakking hoeft niet altijd meteen te kloppen.

Zorg ervoor dat je goed weet hoeveel jij kan en mag nemen. Ga daarna pas beginnen aan het slikken van de supplementen.

Ga ook op zoek naar ervaringen van anderen voor je een product koopt. Andere sporters hebben misschien al een review achtergelaten.

Lees de reviews goed door en koop pas een product als deze positief wordt ontvangen.

Welke ingrediënten bevatten testosteron pillen?

Ingredienten testosteron pillen

De meeste supplementen die testosteron bevatten hebben nog meer bestandsdelen.

Zo kun je er bijvoorbeeld meerdere soorten vitaminen in vinden. Dit wordt gedaan om het supplement multifunctioneel te maken.

Magnesium, koper en zink

In sommige supplementen zitten ook bestanddelen zoals magnesium en zink. Deze bestanddelen in jouw test booster geven je spieren en botten extra ondersteuning.

Magnesium is namelijk erg goed voor het behoud van stevigheid in spieren en botten. Zink supplementen helpen je daarnaast om je immuunsysteem sterk te houden.

Zo’n kuur met testosteron kan namelijk best hard aankomen in je lichaam.

Over het algemeen wordt je vetverbranding ook gestimuleerd dankzij bijvoorbeeld koper. De gemiddelde fatburner kan dit natuurlijk ook doen, maar minder krachtig dan testosteron boosters.

Naast koper vind je zink ook vaak terug in test boosters. Zink is een belangrijke factor om het testosterongehalte in je bloed te reguleren.

Zo voorkom je hoge testosteronwaarden en wordt het middel geleidelijk aan in je bloed opgenomen.

Vitaminen in je testosteron booster

Vaak vind je de B-vitaminen wel terug in de boosters. Vitamine B6 en B12 zijn de meest voorkomende.

De B vitamines zorgen voor een constant energielevel in je lichaam. Dit energielevel wil je tijdens het sporten, maar ook tijdens het herstellen hoog hebben.

Vitamine C zit ook wel eens in testosteron pillen. Minder vaak dan B, maar toch aanwezig.

Vitamine C zorgt voor een beter immuunsysteem. Ook helpt het bij vorming van spierweefsel en spierbehoud. Tijdens je herstel houdt vitamine C je weerstand hoog.

Vitaminen zijn erg belangrijk voor het lichaam. Zonder deze bouwstoffen kun je niet herstellen na een zware training.

Ook zou je nachtrust en algehele energieniveau extreem dalen. Zonder vitamines kan een mens dus eigenlijk niet leven.

D-asparaginezuur

Dit ingrediënt zorgt voor een constante en goed verdeelde afgifte van testosteron in je lichaam.

Het is belangrijk dat het testosteron op een goede manier wordt verdeeld. Dit stofje heeft dus een belangrijke rol in het product.

D-asparaginezuur kan je energielevels een boost geven. Daardoor krijg je een beter uithoudingsvermogen tijdens je workout.

Je sportprestaties zullen hierdoor ook verbeterd worden. Uitrusten kun je dankzij D-asparaginezuur ook beter, het stimuleert je nachtrust. Een prima alternatief voor slaappillen dus!

Ashwagandha

Dit middel wordt al duizenden jaren gebruikt in Azië. Het bestandsmiddel zorgt voor een verhogend effect op je libido en energie.

Niet bij iedereen hoeft het overigens een effect op je libido te hebben. Energie zul je er daarentegen wel van krijgen.

Het middel helpt daarnaast bij stressbestendigheid in het lichaam. Je voelt je meer gefocust, kalmer en alles lijkt overzichtelijker.

Over een periode van 10 weken kan ashwagandha poeder of pillen zorgen voor een stijging van 15% in testosteron.

Dat is een flinke stijging, wat betekent dat dit supplement zeer effectief werkt.

Heeft een testosteron supplement bijwerkingen?

bodybuilding supplementen

De legale test boosters die we in dit artikel bespreken zijn vrijwel vrij van bijwerkingen.

Let er wel op dat je je altijd aan de aanbevolen hoeveelheden houdt.

Op de korte termijn kunnen illegale testosteron supplementen wél vervelende bijwerkingen hebben. Daarom raden we het gebruik hiervan ook af.

Per persoon zijn deze bijwerkingen natuurlijk anders. Sommige mensen hebben helemaal geen last van bijwerkingen. Anderen hebben er meerdere.

Huidirritaties

Zo is de kans op acne een stuk groter. Acnevorming op de rug is bij sporters vaak een probleem door het zweet.

Maar met de test booster krijg je soms ook last van acne op je borst en buik. Ook het gezicht moet er aan geloven.

Ook kun je kleine huidirritaties krijgen van test boosters.

Normaliter wordt testosteron in kleine maten weleens ingezet om huidirritatie te voorkomen. Bij gebruik van grote hoeveelheden werkt dit juist averechts.

Slaapproblemen

slapeloosheid testosteron bijwerkingen

Sommige mensen krijgen door testosteron supplementen last van slaapproblemen.

Slapeloze nachten en onregelmatige slaapcyclussen kunnen een probleem vormen. Je ritme gaat eronder lijden wat zorgt voor een slechte focus.

Slaapapneu is een gevolg van boosters waar sommige mensen last van krijgen. Gelukkig is dat aantal heel laag. Toch is het erg vervelend als je daar last van krijgt. Het is ook nog eens gevaarlijk.

Gelukkig hebben de meeste mensen geen last van dit probleem. Heb je dit wel? Verlaag dan je dagelijkse dosering of probeer iets anders.

Mentale dipjes

Testosteron boosters kunnen op korte termijn zorgen voor een mentale dip.

Over het algemeen heeft testosteron juist een positieve werking op je brein. Je libido en aanmaak van geluksstofjes wordt bevorderd.

Toch kan daar in korte tijd verandering in komen. Je lichaam raakt gewend aan een overschot aan geluksstofjes, waardoor de testosteron kuur niet kan tippen aan de vraag.

Huilbuien zijn een voorbeeld van een gevolg van dit mentale dipje. Ook kun je een algemeen verdrietig gevoel overhouden aan testosteron boosters.

Waardoor kun je een lager testosteron level krijgen?

Teveel alcohol sporters

Er zijn verschillende oorzaken voor een daling in testosteron. Het is sowieso zo dat je naar mate je ouder wordt minder testosteron aanmaakt.

Daar valt helaas niet aan te ontkomen, ook niet door vaak seks te hebben. Al is dat natuurlijk geen reden om daarmee te stoppen!

Alcoholgebruik, of eigenlijk misbruik, is de grootste oorzaak van dalingen in testosteron.

Alcoholisten kunnen testosteronlevels hebben die meer dan 30% lager liggen. Dat is een flink verschil. Af en toe een drankje is natuurlijk lekker, maar pas er wel mee op.

Grote stijgingen of dalingen in gewicht zijn ook een oorzaak. Overgewicht zorgt voor een trage aanmaak van testosteron. Te snel afvallen heeft hetzelfde effect.

Dit heeft alles te maken met gezonde voeding. Eet je over het algemeen gezond, dan heb je meestal gezonde testosteronlevels.

Kun je je testosteron verhogen zonder supplement?

Goede nachtrust spieropbouw

Om je testosteron te verhogen is supplementen gebruiken de meest effectieve manier.

Toch kun je dit óók doen zonder een test booster te nemen. Dit is gezonder en heeft minder risico’s. Het vergt wel wat geduld en extra inspanning..

Heb je een vriend(in)? Top! Haal diegene over om iedere dag het bed in te duiken. Het is namelijk bewezen dat bij regelmatige seks het testosterongehalte van (vooral) mannen enorm stijgt.

Heb je geen partner? Maak je niet druk, goed slapen is ook goed voor de stijging van testosteron. En zeg eerlijk, alleen slapen is wel het rustgevendst.

Gezonde voeding eten is ook een goede manier om je testosteron een boost te geven.

Broccoli en bloemkool zijn goede voorbeelden van groenten die je testosteron kunnen boosten. Dat komt door de diindolylmethaan die erin zit.

Wil je dan toch een supplement gebruiken, maar geen testosteron booster? Bij de drogist, zoals de Kruidvat of Etos, kun je vitaminepillen kopen.

Uit vooral vitamine B haalt je lichaam veel testosteron. Vitamine B zit overigens ook in de meeste vlees, vis en groenten.

Ervaringen van sporters met testosteron pillen

De legale testosteron boosters worden over het algemeen goed gewaardeerd. Echter lijkt het vooral goed te werken bij mannen die (van nature) een laag testosteronniveau hebben.

Het supplement wordt zoals gezegd met name gebruikt als boost voor het libido en verhoging van spierkracht / spiermassa.

Bodybuilding met de illegale testosteron supplementen wordt in de fitnesswereld verschillend benaderd.

De ene sporter zegt dat een steuntje in de rug geen probleem moet zijn. De andere sporter vind het valsspelen en pleit voor natuurlijke groei.

Het is maar net wat je doel is. Doe je mee aan bodybuilding wedstrijden waarin het niet uitmaakt? Dan kan testosteron je een voordeel geven tegenover je tegenstanders.

Veel bodybuilders die meedoen met wedstrijden houden graag de eer aan hun lichaam. Daarom zijn zij niet zo’n fan van testosteron supplementen.

Een natuurlijk lichaam, gebouwd door goede voeding, vinden zij meer waard.

De Mr. Olympia wedstrijd staat bekend om de grootste bodybuilders wereldwijd. Al deze sporters gebruiken testosteron supplementen.

Wil je een level bereiken wat ook maar enigszins in de buurt komt bij deze mannen? Dan zul je toch iets moeten gebruiken! Of veel spinazie eten natuurlijk.

Waar kopen?

Goede testosteron verhogende pillen koop je veilig en betrouwbaar bij de winkels hieronder:Ook interessant:


Categorieën: Supplementen

Boris Westerveld

Boris is onze wandelende gezondheidsencyclopedie en gespecialiseerd in supplementen en voeding. Mede dankzij zijn studie Health Sciences en jarenlange praktijkervaring heeft hij een grote schat aan kennis vergaard. Naast schrijver is Boris personal trainer van beroep.

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *