Trainingsmateriaal kopen

Sportmateriaal heb je in verschillende soorten en maten. Op deze pagina vind je een uitgebreid overzicht van de verschillende categorieën trainingsmateriaal!

Fitnessmateriaal

fitness-accesoires

Fitnessmaterialen worden voornamelijk gebruikt bij krachttraining en functionele training. Je kunt ze zowel thuis als in de sportschool en zelfs buiten gebruiken.

Fitnessmaterialen zijn er in verschillende soorten, voor verschillende doelen en in verschillende prijsklassen. Klik hieronder voor het complete aanbod.
(Kick)boks spullen

boks-training-thuis

Bij vechtsport is het gebruik van de juiste spullen van groot belang. Bescherm jezelf en je tegenstander met de juiste bokshandschoenen of vergroot het niveau van je trainingen met een bokszak, bokspaal of boksdummy. Uiteraard zijn andere benodigdheden zoals kleding en stootkussens ook belangrijk.
Crossfit materiaal

crossfit-rack-kopen

Crossfit heeft de afgelopen jaren flink aan populariteit gewonnen. En voorlopig lijkt het alsmaar populairder te worden. Bij crossfit materialen moet je denken aan de juiste cardio apparatuur, maar ook gewichten, kleding en de juiste schoenen.
Calisthenics materiaal

trainingsmateriaal Calisthenics

Calisthenics is een vorm van krachttraining waarbij trainen met het eigen lichaamsgewicht centraal staat. Handige hulpmiddelen zoals gymringen en optrekstangen bieden jou de juiste ondersteuning.
Indoor fietstrainers

wheel-on-met-zwift

Voor de wielrenners onder ons die ook in de winter fit willen blijven, is een fietstrainer de juiste oplossing. Hiermee kun jij lekker thuis op je eigen fiets trainen!
Hardloopspullen

hardloopschoenen

Hardlopen is een sport waar weinig materiaal voor nodig is. Met de juiste kleding en goede hardloopschoenen kom je al een heel eind. Daarnaast kun je kiezen voor diverse accessoires en gadgets om jouw hardlooptochten aangenamer en effectiever te maken.
Sporthorloges

sporthorloge-met-hartslag-meter

Sporthorloges tracken jouw dagelijkse calorieverbruik, het aantal stappen dat je zet en houden je workouts bij. Daarnaast functioneren veel sporthorloges tegenwoordig ook als smartwatches. Zo kun je je muziek ermee afspelen en inkomende berichten beantwoorden. Handig tijdens het sporten!
Sportschoenen

beste-hardloopschoen

Voor iedere sport zijn er weer een ander soort schoenen nodig. Zo is het bij hardloopschoenen belangrijk dat de schoenen goede demping hebben. Bij crossfit is de stevigheid en grip juist weer belangrijk. Klik hieronder om de juiste schoenen uit te kiezen voor jouw favoriete sport.
Massage apparatuur

massage-gun

Je lichaam fit en vitaal houden doe je met goede massage apparaten. Tegenwoordig is er genoeg keus. Zo kun je kiezen voor massage guns en voetmassage apparaten. Hiermee voorkom je spierknopen en verbeter je jouw bloedcirculatie. Dit is belangrijk voor iedereen, maar voor sporters al helemaal!Turnspullen

puzzelmat-onder-turnringen

Wil je graag thuis turnen? Dan zijn er verschillende toestellen die jou in die behoefte kunnen voorzien. Denk aan een evenwichtsbalk, een rekstok en turnmatten. Via de knop hieronder bekijk je het volledige aanbod.