Hardloop spullen kopen

Je looptochten maak je veiliger, aangenamer én effectiever met de juiste hardloop spullen.

Op deze pagina vind je een overzicht van de beste materialen die je nog aan kunt schaffen voor het hardlopen.

Beste hardloop materiaal

Het is zeer gewenst om hard te lopen met de juiste spullen. Dit kan je trainingen maken of breken. Bovendien kan het blessures voorkomen en het sporten stukken leuker maken.

Hieronder vind je een overzicht van de meest essentiële hardloopspullen. Maak je keus en klik op de knop onder het product voor de uitgebreide koopgids.

Hardloopschoenen

meer-sporten-afvallen

Hardloopschoenen zijn maatwerk. Ze moeten goed aansluiten op je voeten en de juiste demping bieden. Wanneer je goede schoenen draagt loop je gemakkelijker, fijner en verklein je de kans op blessures aanzienlijk.
Hardloopband

fitrun 50i loopband

Geen zin om buiten hard te lopen in de regen of kou? Dan is een loopband de ultieme oplossing. Hiermee kun je altijd trainen wanneer het jou maar uitkomt. Er zijn veel verschillende soorten, dus maak van te voren een goede vergelijking.
Gewichtsvest

Ben jij een gevorderd hardloper en zoek je naar een nieuwe manier om jezelf uit te dagen? Een verzwaard vest biedt dan een goede mogelijkheid om jouw trainingen eenvoudig te verzwaren. Klik op de knop hieronder voor meer informatie en het beste aanbod.
Sport koptelefoon

bluetooth-oortjes-hardlopen

Muziek kan voor motivatie zorgen. Het vergroot de kans op de welbekende ”runner’s high” en zorgt voor meer focus. Een hardloop koptelefoon moet lekker zitten en niet uitvallen. Ook moet het goed geluid hebben en wil je geen windgeruis horen tijdens het trainen.
Kniebrace

hardloop-brace

Een kniebrace komt goed van pas om pijntjes te verlichten of om blessures te voorkomen. Het stabiliseert je knieschijf terwijl je nog voldoende bewegingsvrijheid hebt om hard te lopen. Wanneer je een (beginnende) blessure of zwakke knieën hebt is het gebruik van een kniebrace aanbevolen. Klik hieronder voor meer informatie en koopadvies.
Hardloophorloge

hardlopen-met-horloge

Met een goed hardloophorloge houd je jouw afgelegde afstanden en routes bij. Ook kun je via het horloge je hartslag in de gaten houden en muziek afspelen. Je kunt op sommige horloges zelfs inkomende berichten en oproepen beantwoorden tijdens het lopen.
Gadgets & accessoires

led-armband-hardloop-gadget

Je kunt hardlopen leuker en/of veiliger maken met verschillende soorten gadgets. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een led armband, telefoonhouder of armwarmers. Via de knop hieronder ontdek je 10 handige gadgets.
Goed van start met de juiste hardloop spullen

Zoals gezegd is het cruciaal voor jouw resultaten en veiligheid dat je goede spullen gebruikt tijdens het hardlopen. Begin met het uitzoeken van kwalitatieve schoenen en lekker zittende kleding.

Vervolgens kun je op zoek gaan naar de juiste uitbreidingen om je trainingen aangenamer en effectiever te maken. We wensen je vele fijne kilometers toe!