Boks- en kickboks spullen kopen

Bij vechtsporten is het gebruik van het juiste materiaal van groot belang. Op deze pagina vind je een overzicht van alle materialen die benodigd zijn of van pas komen bij boksen en kickboksen.

Beste boks spullen en apparatuur

Het is zeer gewenst om te trainen met de juiste materialen. Het maakt je training namelijk veiliger, aangenamer en effectiever.

Hieronder ontdek je een overzicht met alle spullen die van pas komen bij vechtsporten. Maak je keus en klik op de knop onder het product voor de uitgebreide koopgids.

Hangende bokszak

bokszak-aan-plafond

De meeste mensen kiezen ervoor om een bokszak op te hangen en hiermee te trainen. De hangende bokszak is populair in gyms, boksscholen en bij mensen thuis. Wat je wel nodig hebt is een stevige plek om de zak aan te bevestigen. Mocht je hier niet over beschikken, dan kun je hier een bokszak standaard voor gebruiken.
Bokspaal (staande bokszak)

bokspaal_buiten

Een bokspaal noemt men ook wel een staande bokszak of een vrijstaande bokszak. Grote voordelen ten opzichte van de hangende variant zijn dat je er gemakkelijk omheen kunt bewegen en dat je de paal overal neer kunt zetten.
Boksbal op standaard

mf7-sports-boksbal

Een boksbal is uitermate populair voor thuisgebruik. Het is gemakkelijk in gebruik en helpt jou om te trainen op snelheid, reflex en stootkracht.
Speedball

speedball-boksen

Naast de boksbal op een standaard kun je ook voor de zogenoemde speedball kiezen. Deze hang je op om vervolgens je snelheid, coördinatie en uithoudingsvermogen te trainen.
Boksdummy

boksdummy-sfeer

Een boksdummy is een levensechte bokspop dat dezelfde vormen heeft als het menselijk lichaam. Op deze manier kun je wedstrijdsituaties het meest realistisch nabootsen. De dummy is zowel populair onder beoefenaars van boksen, maar ook onder beoefenaars van andere vechtsporten zoals bijvoorbeeld MMA en karate.
Bokshandschoenen

thuis-afvallen-boksen

Natuurlijk zijn ook bokshandschoenen van groot belang. Deze beschermen jouw handen en je tegenstander. Het is belangrijk dat ze goed om je handen heen zitten en ook het gewicht comfort zijn van groot belang. Het liefst zijn ze zo licht en zo stevig mogelijk.
Bokshelm

bokshelm-kopen

Een bokshelm biedt jou bescherming tegen de stoten op je hoofd. Onder amateurs is het dragen van hoofdbescherming bij wedstrijden verplicht. Belangrijk is dat het je goede bescherming biedt en ook lekker zit.
Stootkussens

stoot-kussen-boksen

Stootkussens zijn ideale trainingshulpjes om eens lekker te sparren. Er zijn ook speciale trapkussens en kussens geschikt voor stoten én trappen.
Boksbandages

boks-bandages-omdoen

Bandages worden voornamelijk gebruikt om je handen te beschermen. Je wikkelt ze om je handen waarna je je bokshandschoenen aandoet. Een alternatief voor bandages zijn binnenhandschoenen.
Boksklok

Een paar rondjes sparren met je partner? Of jezelf even helemaal uitleven op de bokszak? In beide gevallen is het belangrijk dat je de tijd bijhoudt. Een goede boksklok toont je de tijd en geeft een signaal wanneer de ronde erop zit.
Goed van start met het juiste kick(boks) materiaal

Het gebruik van de juiste spullen is cruciaal wanneer je gaat boksen. Zowel tijdens het trainen als bij wedstrijden kan het een wereld van verschil maken. Bespaar hier dus niet op en maak een goede vergelijking.

Wij helpen je hier graag bij. Kies hierboven welke boks spullen en/of boks apparatuur jij nodig hebt en klik op de knop onder het product voor de complete koopgids.

Of je nu thuis gaat boksen of naar een boksschool gaat om te sparren, met het juiste materiaal sta je al 1-0 voor!