Massage apparatuur kopen

Een massage apparaat helpt jou om je spierknopen te verwijderen, je bloedsomloop te verbeteren en stijve spieren te bestrijden.

Op deze pagina ontdek je een overzicht van de verschillende apparatuur voor massage.

Vind het beste massage apparaat voor jou

Het mag duidelijk zijn dat massage veel voordelen biedt. Dat geldt voor iedereen, niet enkel voor sporters. Tegenwoordig hoef je niet per se meer naar een professionele masseur.

Met een goed massage apparaat masseer je jouw spieren effectief vanuit huis. Welke past het beste bij jou? Vergelijk de verschillende soorten hieronder.

Massage gun

kuit-masseren

Een massage gun is volgens ons het ultieme handmassage apparaat, omdat je hier gemakkelijk alle spiergroepen van je lichaam mee kunt masseren. Op de meeste massage guns kun je verschillende kopjes plaatsen, die allemaal geschikt zijn voor een ander lichaamsdeel.
Rugmassage apparaat

rugmassage-apparaat

Heb je last van je rug of wil je rugklachten voorkomen? Dan doe je er verstandig aan om hier een massageapparaat voor te kopen, zodat je je rugspieren los en soepel houdt. Er zijn verschillende soorten apparaten die dit voor je mogelijk kunnen maken.
Nekmassage apparaat

nekmassage-apparaat

Als nekmassage apparaat gebruikt men meestal een massagekussen of een EMS apparaat. Stijve nekspieren of nekklachten vormen een belemmering in je dagelijkse bezigheden. Het is dus belangrijk om dit tijdig aan te pakken met een goed apparaat.
Voetmassage apparaat

voetmassage apparaat ervaring

Veel mensen hebben last van hun voeten. Na bijvoorbeeld een lange werkdag, of na een stevige wandeling. Bovendien is het ook voor je voeten belangrijk om een goede doorbloeding te stimuleren.

Daarnaast is een voetmassage voor veel mensen dé ultieme vorm van ontspanning. En een apparaat helpt jou daar goed bij.
Shiatsu massage apparaat

shiatsu-massage-apparaat

Shiatsu massage is een bekende massagevorm, oorspronkelijk afkomstig uit Japan. Het doel van deze massage is het losmaken van je spieren. Dit wordt gedaan door middel van stevige druk uit te oefenen op je spieren. Gezien de grote populariteit zijn er ondertussen ook speciale Shiatsu apparaten die een masseur overbodig maken.
Infrarood massage apparaat

infrarood-apparaat

Een infrarood massageapparaat heeft een bewezen positief effect op je spieren. De warmtetherapie stimuleert je doorbloeding en bereikt ook alle dieper gelegen spiertjes. Het aanbod infra rood apparaten is groot en divers. Er zijn dus genoeg keuzemogelijkheden.
Massage kussen

Comfy Massagekussen

Een massage kussen wordt meestal voor de rug en/of nek gebruikt. Je kunt hem gebruiken op je stoel of bank, maar ook in de auto. Het is een simpele massage tool die niet veel kost, maar toch erg efficiënt is.
Spijkermat

Sanbo spijkerbed voordelen

Een spijkermat wordt ook wel een Shakti mat genoemd en voorziet je van drukpunt massage. Het is eigenlijk een hele simpele tool. Het enige wat jij hoeft te doen is op het matje te gaan liggen. De scherpe ”spijkers” op het matje zorgen vervolgens voor meer ontspanning en een betere doorbloeding.
Massagestoel

genieten op luxe massage stoel

Een elektrische massagestoel is ideaal om heerlijk thuis te ontspannen. Maar hij is ook functioneel. Last van vastzittende spieren in je nek, schouders of rug? Neem plaats op de stoel en geniet van een massage. En dat terwijl jij TV kijkt of iets anders doet.