TestoPrime: Review & Ervaringen (Werkt het écht?)

testoprime review

TestoPrime is een natuurlijk supplement, ontwikkeld voor mannen met een lager testosterongehalte.

Het gevolg daarvan is een vermindering van je libido en energie niveau, verlies van kracht in de spieren en een afname van spiermassa.

Ik heb TestoPrime onderzocht en getest. Het is een van de weinige testosteronboosters met alleen natuurlijke ingrediënten op de markt die allen de productie van testosteron in het lichaam bevorderen.

Je kunt deze testosteron pillen kopen op de officiële TestoPrime website.

Lees hier over mijn ervaring met TestoPrime, de voor- en nadelen, de werking en mijn uiteindelijke conclusie.

Werkt TestoPrime echt en is het je geld waard? Mijn ervaringen

testoprime

TestoPrime is een GGO-vrij supplement dat bestaat uit 100% natuurlijke ingrediënten.

De ingrediënten die gebruikt zijn hebben allen direct of indirect een positief effect op de productie van testosteron in het lichaam. 

Huidige gebruikers melden dat ze het effect al beginnen te merken na een aantal dagen. Ook mijn ervaring met TestoPrime is zeer positief.

Ik merkte snel dat mijn (seksuele)energie terugkwam en dat ik me mentaal ook een stuk beter begon te voelen.

TestoPrime is niet het goedkoopste middel op de markt, maar de formule is wetenschappelijk onderzocht en veilig bevonden door meerdere officiële instanties.

Omdat je deze zekerheid krijgt en het een tablet is dat bewezen heeft te werken, is het je geld meer dan waard. 

Ik raad TestoPrime aan voor mannen die last hebben van de klachten die een laag testosterongehalte met zich meebrengt.

Maar er zijn ook enkele punten die minder positief zijn. Daarom zet ik hier de voor- en nadelen onder elkaar, zodat je beide kanten van de medaille meekrijgt.

✅ Voordelen:

 1. 100% natuurlijk en geen recept nodig
 2. Verbrandt vetcellen en boost energie
 3. Verbetert libido en vermindert stress
 4. Verbetert spierkracht, magere spiermassa en de genezing van de spieren
 5. Versneld gewichtsverlies
 6. Verbetert het uithoudingsvermogen en prestatie
 7. 100% tevredenheid en levenslange garantie

❌ Nadelen:

 1. Voor de beste resultaten moet je erbij sporten
 2. Je kunt deze alleen kopen via de officiële TestoPrime website (deze is ook beschikbaar voor de Nederlandse markt en je kunt digitaal met euro’s betalen)
 3. Elke ochtend moet je 4 tabletten nemen en ook al is het een gecontroleerde dosis, dat is veel
 4. TestoPrime is niet de goedkoopste testosteronbooster op de markt.


Zijn de voordelen de nadelen waard?

testoprime-testosteron-pillen

Als ik TestoPrime dus kritisch bekijk, is het niet allemaal rozengeur en maneschijn. Het feit dat je elke dag 4 pillen moet nemen is zeker een nadeel.

Ga je op vakantie of ben je een paar dagen van huis, dan moet je dus een flinke voorraad inpakken om je dosis te kunnen blijven nemen. Niet iedereen houdt ervan om elke ochtend zoveel tabletten te moeten slikken.

Ook het feit dat je er het beste bij sport voor maximaal resultaat kan voor mannen van een bepaalde leeftijd een probleem zijn.

Ik ben vrij actief, maar als je dat niet bent, dan profiteer je dus niet van de volledige werking van het product.

Het feit dat TestoPrime wat prijzig is, vind ik niet het grootste probleem. Hier staat tegenover dat je een getest, veilig en natuurlijk product neemt dat eigenlijk geen bijwerkingen heeft.

Dat is in deze markt een groot pluspunt. Feit is alleen wel dat je het moet kunnen betalen.

TestoPrime is nu alleen nog via de eigen website te bestellen. Deze is in het Nederlands en je kunt met euro’s betalen.

Het is wel jammer dat iDeal nog niet onder de betaalmethoden wordt vermeld. Mogelijk verandert dat nog, maar vooralsnog moet je betalen met je creditcard.

Het TestoPrime effect

testoprime recensies

Laten we eens kijken naar wat daar tegenover staat. Volgens TestoPrime zelf zijn de volgende resultaten mogelijk als je elke ochtend 4 pillen tabletten neemt en voldoende beweging krijgt. Dit is bevestigd door onder andere Mayo Clinic en NIH NLM.

 • Stress vermindert tot 71,6%
 • Spierkracht gaat omhoog met maximaal 138,7%
 • Maximaal 12% vet wordt omgezet in energie
 • Het uithoudingsvermogen verbetert tot maximaal 92,2%
 • Kan tot 16% van het totale lichaamsvet verbranden.

De 12 natuurlijke ingrediënten van TestoPrime

testoprime kopen

TestoPrime is dus 100% natuurlijk en GGO-vrij. Ze geven zelf aan dat je daarom geen bijwerkingen zult ervaren. Dat kan ik bevestigen, want ook ik heb geen last gehad van bijwerkingen. 

Wat krijg je binnen als je TestoPrime slikt?

De onderstaande 12 ingrediënten bevorderen allemaal de productie van testosteron in het lichaam. Daarnaast hebben ze ook andere positieve eigenschappen.

1. D-Asparaginezuur

Dit is een van de meest gebruikte ingrediënten in testosteronboosters. Het helpt ook de reproductieve gezondheid in mannen te verbeteren.

2. Fenegriek extract

Goed voor het aanmoedigen van de productie van testosteron, het verbeteren van de spijsvertering en het libido en reguleren van de bloeddruk.

3. Granaatappel extract

Dit extract bevat ijzer en antioxidanten. Het helpt stress te verminderen, bevordert de seksuele gezondheid en verbetert uithoudingsvermogen en de bloedcirculatie.

4. Groene thee

Dit is een antioxidant met een groot aantal gezondheidsvoordelen, waaronder versnellen van de spijsvertering en het reinigen van het bloed. EGCC in groene thee helpt de verlaging van testosteron te verminderen en vergroot de opname van zink in de lichaamscellen.

5. Ginseng

Ginseng is een lustopwekker voor het verbeteren van libido en seksuele prestaties. Het helpt ook tegen stress en vermoeidheid.

6. Ashwagandha

Een kruid dat gebruikt wordt tegen stress en voor het verbeteren van de cognitieve functies. Minder stress betekent meer testosteronproductie. Het helpt je gewicht te verliezen, het bevordert spiergroei en verbetert je spijsvertering.

7. Knoflook

Knoflook verhoogt het testosteronniveau en helpt bij het herstellen van blessures en spierbeschadiging. Het versnelt ook de spijsvertering en helpt bij gewichtsverlies.

8. Vitamine D

Deze vitamine verbetert je immuunsysteem, versterkt de botten en helpt je spieren beter te functioneren. Het verhoogt het testosteronniveau en kan veroudering vertragen.

9. Zwarte peper

Dit helpt je lichaam om vet om te zetten naar energie. Het helpt je lichaam de voedingsstoffen in TestoPrime beter op te nemen. 

10. Zink

Zink is een mineraal die de immuniteit, energie en kracht verhoogt. Een tekort aan zink kan leiden tot een vermindering van testosteronproductie in het lichaam. 

11. Vitamine B6

Helpt bij het verlichten van stress en vermoeidheid. Het geeft je immuunsysteem ook een boost. 

12. Vitamine B5

Stimuleert de vetverbranding en verhoogt de concentratie van testosteron in je lichaam.

De krachtige formule van TestoPrime

testoprime ervaringen

Aan deze lijst met ingrediënten zie je dat TestoPrime niet alleen de productie van het hormoon testosteron stimuleert.

Het vecht ook andere klachten aan die deze productie juist verlagen. Stress is daar bijvoorbeeld een grote bijdrager aan.

TestoPrime bevat ingrediënten die stress verlagen waardoor de productie van testosteron weer wordt gestimuleerd.

Hetzelfde geldt voor depressie en een gebrek aan motivatie en energie. Door in te werken op deze verschijnselen, krijgt het lichaam weer voldoende kracht om meer testosteron aan te maken.

Alle 12 ingrediënten staan daarom met elkaar in verbinding. De klachten die worden verholpen hebben allemaal te maken met de veranderingen in het lichaam van mannen boven de 30 en bijbehorende gevolgen.

Koop TestoPrime als een totaaloplossing, zodat je geen aparte pillen tegen stress of supplementen die je energie boosten meer hoeft te kopen.

En als je testosteron weer op een goed niveau is ontwikkel je meer spiermassa, verbrand je meer vet en voel je je een stuk energieker en positiever.

TestoPrime kopen: Hoeveel betaal je?

testoprime beoordelingen

Hoeveel betaal je voor TestoPrime? Zonder kortingscode is dat op het moment van schrijven €59,99 voor 1 maand (120 capsules).

Koop je voldoende voor 2 maanden? Dan krijg je 1 maand gratis en dus 360 capsules voor €119,99.

Bestel voldoende TestoPrime voor 3 maanden en je krijgt 2 maanden gratis, dus 600 capsules in totaal, voor €179,99.

Tip: Ga op zoek naar een kortingscode en je koopt TestoPrime voor een lager bedrag!

TestoPrime reviews van huidige gebruikers

Beoordelingen van huidige gebruikers van TestoPrime geven ook aan dat het een effectief supplement is dat de gevolgen van een tekort aan testosteron vermindert.

De meerderheid is zeer goed te spreken. Gebruikers voelen zich sterker en hebben meer energie, hun libido gaat omhoog en het resultaat is snel (binnen een paar dagen) merkbaar.

Deze resultaten kan ik bevestigen. Na 4 dagen slikken merkte ik dat ik energieker werd, me mentaal beter voelde en dat ik mijn stressgehalte naar beneden begon te gaan.

Het duurde wat langer voordat ik verbeteringen in mijn kracht en spiermassa begon te zien. Dit zijn ook de langetermijneffecten die niet van de ene op de andere dag merkbaar worden.

Er zijn aanzienlijk meer positieve dan negatieve reacties op TestoPrime. De negatieve reacties hebben voornamelijk te maken met leveringsproblemen.

TestoPrime zelf is volledig overtuigd van het product en geeft je een levenslange 100% tevredenheidsgarantie. Ben je toch niet tevreden, dan krijg je je uitgave volledig terug.

TestoPrime review: Onze conclusie

testoprime-trustpilot

Ik raad TestoPrime aan voor alle mannen die kampen met de gevolgen van een vermindering van hun testosterongehalte.

TestoPrime heeft de werking van de ingrediënten en het product zelf uitgebreid getest.

De tabletten worden geproduceerd in een GMP-gecertificeerde faciliteit en de ingrediënten zijn FDA-goedgekeurd.

Het feit dat je een levenslange garantie krijgt geeft aan dat ook zij zeker weten dat deze tabletten zullen helpen. Dit geeft je ook de mogelijkheid om het te proberen.

Mocht het resultaat tegenvallen, dan krijg je je volledige uitgave terug en heb je niets verloren.

Je kunt TestoPrime kopen om verschillende redenen, waaronder het wegtrainen van je mannenborsten, het verminderen van stress en het verhogen van je libido.

Het is een totaaloplossing voor de standaardproblemen waar mannen van een bepaalde leeftijd mee te maken krijgen als hun testosteronproductie begint af te nemen.

Door het gebruik van natuurlijke en officieel veilig bevonden ingrediënten wordt de productie van testosteron gestimuleerd. TestoPrime helpt je lichaam een handje, zodat je je snel weer jezelf voelt.