Tibor Wouda van Fit Voor Alles

Tibor Wouda Fitvooralles.nl homepage
  • Expert op het gebied van: spieropbouw, vetverlies, endurance training
  • Afgeronde opleidingen: Personal Trainer
  • Functie: Personal trainer bij Tibor Training en auteur bij Fit Voor Alles
  • Praktijkervaring in de fitnesswereld: 13 jaar
  • Stuur Tibor een bericht: tibor@fitvooralles.nl
  • Socials: Instagram, Facebook, TikTok

Even voorstellen: wie is Tibor Wouda?

Ik ben Tibor Wouda, werkzaam bij Fit Voor Alles en Tibor Training. Met een passie voor sport en fitness ben ik sinds 2017 actief als personal trainer. Mijn missie is om jou te begeleiden en te ondersteunen bij het behalen van je fysieke doelen, of het nu gaat om afvallen, fitter worden, herstellen van een blessure of het opbouwen van spiermassa.

Ik ben momenteel 28 jaar en woon in Berkel en Rodenrijs. Mijn leven lang ben ik al sportief bezig geweest. Van voetbal in mijn kinderjaren tot een volledige focus op krachtsport en fitness vanaf mijn 15e. Mijn expertise als (online) personal trainer reikt verder dan alleen de fysieke aspecten. Ik geloof in het belang van voeding en psyche in combinatie met lichaamsbeweging.

Of je nu strakker in je vel wilt zitten, spiermassa wilt opbouwen, of je algehele fitheid wilt verbeteren, ik bied de juiste ondersteuning met een duidelijke aanpak. Mijn kennis en methodieken zijn gebaseerd op de meest recente wetenschap rondom krachttraining en gezondheid, wat resulteert in kwalitatief hoogwaardige personal training.

Ik ben er om samen met jou doelen te stellen en stapje voor stapje dichterbij te komen. Laten we samen werken aan jouw gezondheid en welzijn. Want het mooiste is niet alleen het plezier en de gezondheidsvoordelen van sporten, maar vooral het zichtbare resultaat dat je de motivatie geeft om door te gaan.

Over Fit Voor Alles

Tibor Wouda in Fit voor alles trui

Fit Voor Alles is een website over alles omtrent fitnessapparatuur, fitness, afvallen en supplementen.

Regelmatig worden op onze website nieuwe artikelen geplaatst om jou zo goed mogelijk te informeren omtrent deze onderwerpen.

Ons team doet er alles aan om jou te voorzien van de meest relevante, betrouwbare en waardevolle informatie. De inhoud van Fit Voor Alles wordt gecontroleerd door (externe) experts op juistheid en integriteit.

Contact met Tibor?

Heb je een vraag aan Tibor? Mail hem dan op tibor@fitvooralles.nl. Heb je interesse in personal training van Tibor? Neem dan een kijkje op deze pagina.


Onze andere teamleden: