Boris Westerveld van Fit Voor Alles

Boris Westerveld profielfoto
  • Expert op het gebied van: supplementen, fitness, biohacking
  • Afgeronde opleidingen: Health Sciences
  • Praktijkervaring in de fitnesswereld: 8 jaar

Even voorstellen: wie is Boris?

Ik ben Boris Westerveld, jouw wandelende gezondheidsencyclopedie, gespecialiseerd in alles wat met supplementen en voeding te maken heeft. En op deze pagina wil ik graag een beetje meer over mezelf vertellen.

Ik ben niet alleen een schrijver voor Fit Voor Alles, maar ik ben ook beroepsmatig personal trainer. Mijn liefde en kennis voor gezondheid en training komt niet uit de lucht vallen.

Dankzij mijn studie Health Sciences en jarenlange praktijkervaring heb ik namelijk een schat aan kennis vergaard. Ik ben dus geen nieuwkomer in deze wereld.

Boris Westerveld auteur van fitvooralles

Mijn kennis is echter niet alleen gebaseerd op boekenwijsheid, maar ook op het daadwerkelijk begeleiden van mensen naar een gezondere levensstijl.

Als personal trainer ben ik altijd bezig met het optimaliseren van de gezondheid van anderen. En laten we eerlijk zijn, ik ben ook een beetje een supplement nerd. Ik weet wat werkt en wat niet als het gaat om het aanvullen van je dieet.

Dus, of je nu vragen hebt over welk supplement het beste bij jou past, hulp nodig hebt bij het opstellen van een gezond voedingsschema, of gewoon wilt weten hoe je je algehele gezondheid kunt verbeteren – ik ben hier om je te helpen!

Over Fit Voor Alles

Boris Westerveld achterkant

Fit Voor Alles is een website over alles omtrent fitnessapparatuur, fitness, afvallen en supplementen.

Regelmatig worden op onze website nieuwe artikelen geplaatst om jou zo goed mogelijk te informeren omtrent deze onderwerpen.

Ons team doet er alles aan om jou te voorzien van de meest relevante, betrouwbare en waardevolle informatie. De inhoud van Fit Voor Alles wordt gecontroleerd door (externe) experts op juistheid en integriteit.

Contact met Boris?

Heb je vragen over een van mijn artikelen? Laat het me weten in de reacties onderaan deze specifieke blog.

En voor alle andere verzoeken, ideeën of gewoon om even hallo te zeggen, kun je me altijd bereiken via boris@fitvooralles.nl


Onze andere teamleden: