VirtuFit Low Entry 1.0 Review & ervaringen

Laatst bijgewerkt door Casper Goessens op januari 16, 2024

review low entry 1 virtufit
review low entry 1 virtufit

De VirtuFit Low Entry 1.0 is een hometrainer die geschikt is voor iedereen. Juist daarom is hij zo populair. Wil je meer weten over de VirtuFit Low Entry 1.0?

In deze review vertel ik je alles wat je moet weten. Ook deel ik mijn persoonlijke ervaring, zodat je een zo goed mogelijk beeld krijgt van dit apparaat. Ben je er klaar voor? We gaan beginnen!

De VirtuFit Low Entry 1.0 in het kort

virtufit_low_entry_bike_productfoto

De VirtuFit Low Entry Bike 1.0 Hometrainer is een hometrainer die je gemakkelijk thuis gebruikt. Train je af en toe, ben je herstellende na een operatie of revaliderend?

Dan is dit apparaat heel geschikt om toch aan je dagelijkse beweging te komen. Hij heeft een lage instap en biedt toegankelijke trainingen op meerdere niveaus.

Op het LCD scherm van de VirtuFit Low Entry 1.0 kun je gemakkelijk aflezen hoe je training verloopt.

Vind je dat minder interessant en gaat het jou vooral om het idee dat je beweegt? Speel dan een film af op je telefoon of tablet. Deze installeer je (tijdelijk) gemakkelijk op de plek waar het display zit.

De VirtuFit Low Entry 1.0 beschikt over transportwieltjes, waardoor deze verrijdbaar is. Het zadel is in te stellen naar je lichaamslengte en het mooiste van alles: deze hometrainer is helemaal niet duur!

✅ Voordelen

  1. Voordelige hometrainer
  2. Met acht weerstandsniveaus
  3. Lage instap en daardoor geschikt voor iedereen
  4. Verstelbaar zadel
  5. Met handvatten en elleboogsteunen
  6. Met hartslagsensoren
  7. Mogelijkheid om films te kijken tijdens een training

❌ Nadelen

  1. Er is een stroompunt nodig voor het gebruik van de hometrainer
  2. Er staan geen films op het display zelf, je moet je telefoon of tablet gebruiken


Meer over de VirtuFit Low Entry 1.0

fietsen op virtufit low entry 10

Natuurlijk wil jij graag meer weten over de VirtuFit Low Entry 1.0. Ik vertel je graag meer over de verschillende eigenschappen die deze hometrainer heeft.

Na afloop weet jij zeker of dit een geschikte aanwinst is voor in jouw huis of dat je liever verder zoekt naar een ander apparaat. Daar gaan we!

Deze hometrainer op het eerste gezicht

Op het eerste gezicht is de VirtuFit Low Entry 1.0 een vrij standaard hometrainer. Hij wordt geleverd in de kleur zwart en is waterpas af te stellen voor optimale veiligheid.

Met de handsensoren kun je je hartslag meten tijdens een training en in de bidonhouder plaats je je waterfles.

Deze stijlvolle hometrainer past in principe in elk interieur. Dat moet natuurlijk ook wel als je een apparaat maakt dat geschikt is voor iedereen. Ik ben er in elk geval over te spreken!

Display met uitgebreide mogelijkheden

low entry 10 scherm bedienen

Op het Lcd-display van de VirtuFit Low Entry 1.0 kun je tijdens je work-out alle trainingswaardes aflezen. Denk hierbij aan de tijd dat je bezig bent, de afstand die je hebt afgelegd en je snelheid tijdens het fietsen.

Ook wordt je hartslag gemeten, het aantal rondes per minuut (RPM) en het aantal verbrande calorieën.

Het display is redelijk klein en eenvoudig, maar toont wel de belangrijkste informatie tijdens het gebruik van de hometrainer.

8 weerstandsniveaus

weerstandsknop virtufit low entry 10

Een hometrainer voor iedereen? Hoe krijgt VirtuFit dat precies voor elkaar, vraag je je misschien af.

Heel simpel: door 8 verschillende weerstandsniveaus beschikbaar te maken voor de gebruiker. Zo kun je zelf de intensiteit van je work-out bepalen.

Ben je revaliderend of herstellende van een operatie, kies dan voor een lager niveau.

Werk je aan je conditie en gaat elke work-out je beter af? Zet hem dan een tandje zwaarder om jezelf weer uit te dagen.

Mijn video review

Tijdens het testen heb ik ook een video voor je opgenomen. Hieronder bekijk je mijn video review over de VirtuFit Low Entry 1.0.

Voor wie is de VirtuFit Low Entry 1.0 het meest geschikt?

Ik heb het al even verteld, maar de VirtuFit Low Entry 1.0 is bedoeld voor elke trainer. Dat wil zeggen: jong en oud, sportief of minder sportief.

Op deze hometrainer kan iedereen zijn of haar gang gaan en een fijne work-out doen. Dat komt onder andere door de keuze uit acht verschillende weerstandsniveaus én het feit dat deze hometrainer een lage instap heeft.

Daardoor kun je ook plaatsnemen op de VirtuFit Low Entry 1.0 als je (tijdelijk) niet zo lenig of soepel bent.

Ons eindoordeel & vind de beste prijs

Ben je benieuwd naar mijn eindoordeel over de VirtuFit Low Entry 1.0? Ik ben fan!

Als je op zoek bent naar een gangbare hometrainer voor iedereen die er stijlvol uitziet, dan zit je helemaal goed met de VirtuFit Low Entry 1.0.

Net als de VirtuFit Easy Fit Hometrainer is hij scherp geprijsd en daar houden we van! Klik hieronder voor de exclusieve kortingspagina:
Meer van VirtuFit:

Categorieën: Fitnessapparatuur

Casper Goessens

Casper is personal trainer en trainings- en voedingsdeskundige. Hij doet al 7 jaar fanatiek aan fitness en helpt anderen om hun fysieke doelstellingen te behalen. Zijn kennis is afkomstig uit het doorspitten van studies en volgen van opleidingen. Daarnaast beschikt hij over een flinke dosis praktijkervaring op het gebied van trainingsleer en diëtetiek.

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *