Matrix Fitness toestellen & apparaten

Laatst bijgewerkt door Casper Goessens op mei 23, 2024

matrix fitness apparaten en toestellen
matrix fitness apparaten en toestellen

Matrix Fitness apparuur en toestellen uitzoeken voor in jouw nieuwe gym inrichting? Matrix Fitness heeft een erg veelzijdig aanbod qua fitness apparatuur.

Bekijk in dit artikel de beste mogelijkheden in de zoektocht naar een toestel van Matrix.

Matrix Fitness apparaat kopen

Matrix fitness is in Nederland één van de grootste merken voor fitness apparatuur. Zowel qua kracht als voor cardio toestellen zijn de apparaten erg populair.

Veel professionele gyms maken dan ook met veel plezier van de hardloopbanden, roeitrainers, krachtstations en andere Matrix fitness apparatuur.

matrix-toestellen

Het kopen van zo’n apparaat is een flinke investering. Het is vergeleken met veel andere fitness merken dan ook stukken duurder. Echter is deze investering het dubbel en dwars waard, aangezien je er de aller beste kwaliteit voor terug krijgt.

matrix-apparaat

De toestellen zijn voorzien van de nieuwste technologieën en gebruiksgemakken en hebben een verfijnde afwerking. Bovendien is Matrix fitnessapparatuur erg duurzaam en is daarom ook een goede aankoop voor de langere termijn.

De beste Matrix fitness toestellen

Misschien heb je al enig idee naar wat voor soort toestellen je opzoek bent. Maar het kan ook zo zijn dat je nog niet zo goed weet voor welke fitnessapparatuur van Matrix je het beste kunt kiezen.

Om je een idee te geven van wat de mogelijkheden zijn vind je hieronder een uitgebreid overzicht met alle beschikbare toestellen van Matrix.

Loopbanden

matrix-loopband

De Matrix loopbanden staan berucht om de goede demping, gebruiksgemakken en bediening. De professionele loopbanden bieden jou stuk voor stuk een erg prettige looptraining. De Matrix fitness toestellen zeer intensief belastbaar, wat erg goed van pas komt tijdens het gebruik van loopbanden.

Loopbanden die intensief belast worden die kunnen namelijk snel slijtage vertonen en zodoende minder lang meegaan dan gewenst is. Vandaar dat drukbezochte sportscholen vaak kiezen voor Matrix fitnessapparatuur en in het bijzonder de loopbanden.

De loopbanden zijn voorzien van een hellingfunctie en de meeste zijn ook inklapbaar, waardoor ze prima thuis te gebruiken zijn, of in kleinere fitness studio’s. Klik op de blauwe knop voor meer informatie over Matrix loopbanden en kies de beste uit.Elliptical trainers

matrix-a50-ascent

De elliptical trainers, oftewel de crosstrainers van Matrix zijn verkrijgbaar in verschillende varianten. Je kunt kiezen uit de U-serie en de E-serie, welke ook weer zijn opgedeeld in verschillende soorten.

Voor welke soort je het beste kiest zal afhangen van jouw budget. De E50 XIR is één van de populairste Matrix elliptical toestellen. Dit model biedt je niks minder dan het beste van het beste en is een juweeltje onder de professionele crosstrainers.

De elliptical Matrix fitness apparaten verschillen erg in prijs. Klik op de knop hieronder om te bekijken welke modellen er allemaal zijn en waar je deze het beste kopen kunt.(Lig)fiets

matrixu50

Natuurlijk mag de Matrix fiets niet ontbreken in dit rijtje. Je hebt keuze tussen de ligfiets, oftewel de recumbent bike en de hometrainer. Beide apparaten zijn een erg goed apparaat om op te trainen op lagere intensiteit.

De ligfiets komt goed van pas als je rugklachten hebt of herstellende bent van een blessure. Het heeft een extra groot zitvlak en rugleuning. Dit Matrix fitnessapparaat is vooral geschikt voor in huis of voor in een fysiopraktijk.

De hometrainers zijn een populair Matrix fitness toestel voor in de sportscholen. Je kunt een professionele hometrainer verwachten met erg veel opties en trainingsmogelijkheden.Matrix roeitrainer

roeier-matrix

Lange tijd had Matrix geen aanbod beschikbaar wat betreft roeitrainers. Daar moest snel verandering in komen.

Momenteel is hier één uitvoering van. Het is een erg fijn professioneel toestel dat zorgt voor een ideale zithouding en fijne roeislagen.

De roeitrainer is een apparaat waarmee je zowel kracht ontwikkeld, conditie opbouwt en afvalt. Vandaar dat de Matrix roeitrainer een erg populair toestel is in sportscholen.

In een goede sportschool met Matrix fitnessapparatuur mag dan ook geen roeitrainer ontbreken. Het wordt gebruikt als warming-up voor de krachttraining en er worden langdurige en kortstondige (intensieve) cardio sessies mee gedaan.

Klik op de knop om naar het huidige aanbod te gaan.Krachtapparatuur

Matrix heeft een iets minder groot aanbod aan krachtapparatuur in de webshops. Hoewel het zeker mogelijk is om kracht apparaten van Matrix fitness te bestellen, gaat dit meestal op aanvraag.

Er zijn verschillende series te verkrijgen wat betreft Matrix fitnesstoestellen voor krachttraining, bijvoorbeeld de ultra, versa en aura series.

Voor vrijwel iedere spiergroep is er wel een fitnessapparaat beschikbaar en ook zijn er multiunctionele fitnessapparaten.

Over Matrix Fitness

Matrix is een merk dat wereldwijd bekend staat om de kennis op het gebied van de meest geavanceerde professionele fitnessapparatuur.

Het streven van Matrix Fitness is om het beste en meest innovatieve merk te zijn en de concurrenten altijd een stap voor te zijn. In Nederland is het zoals gezegd veruit het meest voorkomende en bekendste fitnessmerk.

Je vind de Matrix fitness toestellen terug in erg veel sportscholen, sport locaties, onderwijsinstellingen en andere sportfaciliteiten waar kwalitatief goede apparatuur hoog in het vaandel staat.

Wanneer de toestellen van Matrix grondig onder de loep genomen worden dan is te zien dat deze met souplesse zijn ontwikkeld en garant staan voor de beste kwaliteit.

Het team van Matrix bestaat uit erg getalenteerde ontwikkelaars én fanatiek sporters, die precies weten waar de klant naar opzoek is.

Constant worden er nieuwe concepten uitgetest om de loopbanden én andere apparaten van de nieuwste snufjes en gemakken te voorzien.

Maatwerk

Vrijwel elke serieuze fitness liefhebber die zal de fitnessapparatuur van Matrix wel (her)kennen. Er zijn niet alleen in ons land, maar ook internationaal erg veel gyms die gebruik maakt van de toestellen.

Matrix fitness is een merk dat maatwerk kan leveren voor sportscholen en meedenkt met de sportschool eigenaren over het ontwerp en de beste apparaten per omgeving.

Ook kun je goede service verwachten en een monteur die op locatie komt. Dit alles zorgt er voor dat het een geliefde partner is van veel sportscholen.Meer fitnessapparatuur merken:


Casper Goessens

Casper is personal trainer en trainings- en voedingsdeskundige. Hij doet al 7 jaar fanatiek aan fitness en helpt anderen om hun fysieke doelstellingen te behalen. Zijn kennis is afkomstig uit het doorspitten van studies en volgen van opleidingen. Daarnaast beschikt hij over een flinke dosis praktijkervaring op het gebied van trainingsleer en diëtetiek.

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *