Matrix loopband kopen? Vergelijk het aanbod

Laatst bijgewerkt door Casper Goessens op januari 27, 2023

matrix-loopband
matrix-loopband

Matrix loopband kopen? Je bent hier aan ‘t goede adres. Op deze pagina vergelijk je direct de beste Matrix loopbanden om zo een goede keuze te kunnen maken.

Over de Matrix loopbanden

matrix-opklap-2

De Matrix loopbanden voorzien jou van de aller beste kwaliteit. Ben je op zoek naar goede professionele loopbanden? Dan heb je misschien al kunnen merken dat het aanbod vrij groot is.

Echter zit er veel verschil in kwaliteit tussen de merken. Toch zijn de loopbanden van het hoog aangeschreven merk Matrix één van de beste wanneer het om professionele loopbanden gaat.

De Matrix loopbanden zijn geschikt om te gebruiken in alle omgevingen. Vaak worden ze gebruikt in sportscholen, hotels, fysiopraktijken. Maar ook zijn ze prima geschikt als loopband voor thuis.

Wanneer je besluit een Matrix loopband aan te schaffen voor in huis kun je profiteren van de handige opklap functie. Het zijn namelijk allemaal opvouwbare loopbanden.

Dankzij deze functie is het mogelijk om enorm veel ruimte te besparen.

Wat is de beste Matrix loopband?

Wanneer je hebt besloten dat je kiest voor een loopband van Matrix is dit een erg verstandige keuze. Echter, nu zit je met de volgende vraag: welke Matrix loopband moet je kiezen?

Hieronder bespreken we de beste keuze.

Matrix TF50

matrix-tf-50

Wanneer we naar de prijzen kijken kost de Matrix TF50 XR het minst van alle modellen. Toch doet deze variant niet erg veel onder voor de andere. Je bent met deze loopband verzekerd van een looptraining op professioneel niveau.

Zodra je één stap zet op de TF50 zul je meteen merken dat het van uitzonderlijke kwaliteit is. Dit is onder andere te danken aan het zeer stevige frame, die overigens alle Matrix loopbanden hebben.

De Matrix TF50 loopband weegt zelf 135 kg en is te belasten tot maar liefst 161 kg. De loopband is dan ook uitzonderlijk hoog belastbaar. Vaak is de belastbaarheid een goede indicatie om de kwaliteit te kunnen peilen.

Verschillende varianten

De Matrix loopband TF50 heeft 3 verschillende varianten: de XR, XER en XIR.

In een vluchtige eerste blik lijkt de Matrix TF50 XR vrijwel identiek te zijn aan de andere Matrix loopbanden.

Wanneer je de loopband nader inspecteert zie je echter de verschillen. Deze zijn vooral terug te vinden bij het scherm.

Zo is de TF50 XR bijvoorbeeld niet voorzien van een touchscreen maar een LCD scherm. Daarnaast is de loopband uitgerust met wat minder functies en mogelijkheden wat de training en entertainment betreft.

xir-scherm

Als je graag voorzien bent van de aller nieuwste technologieën en entertainment mogelijkheden zul je dan ook beter kunnen kiezen voor de XER of XIR Matrix loopband.

Klik hier om de Matrix loopbanden met elkaar te vergelijken >>

Uiterlijk

De TF50 ziet er erg mooi uit en je kunt dan ook zien dat er veel rekening is gehouden met het design van het apparaat.

Er is veel aandacht geschonken in de afwerking en de details.

matrix-loopband-huiskamer

Naast alle hypermoderne functies is de Matrix TF50 loopband ook gewoon voorzien van alle standaard gemakken, zoals een bidonhouder en tablethouder.

Helling

matrix-loopband-kopen

De Matrix loopbanden zijn uitgerust met een hellingsfunctie. Dit betekend dat het loopvlak schuin omhoog gezet kan worden om op deze manier een beklimming na te kunnen bootsen.

Deze mogelijkheid helpt jou om de looptrainingen uit te breiden en meer te kunnen variëren in je trainingen. Daarnaast brengt het lopen in hellingshoek meerdere voordelen met zich mee.

Het versterkt de bovenbenen en je zal meer calorieën verbranden.

Motor

De motor van alle Matrix TF50 loopbanden hebben een continue vermogen van 325 watt.

Dankzij deze sterke motor is het mogelijk om een snelheid van 20 km per uur te halen. Ook intervaltrainingen kunnen dus effectief gedaan worden.

Loopvlak

loopvlak-tf-50

Het loopvlak is misschien wel het belangrijkste onderdeel van een loopband. Deze zal dan ook in grote mate de kwaliteit van de training bepalen.

De TF50 is uigerust met een extra dik loopvlak met maximale demping. Het is speciaal ontworpen om bij elke stap die je zet de schokdemping te beperken tot het minimale.Betrouwbaar kopen

Het kopen van een loopband is een flinke investering. Zeker wanneer je een loopband koopt in het prijssegment van Matrix.

Vanzelfsprekend is het belangrijk om zeker te weten dat je een goede keuze maakt.

De loopbanden van Matrix staan bekend als kwalitatief zeer sterk waardoor je gegarandeerd voorzien bent van de beste kwaliteit. Daarnaast ben je voorzien van een goede fabrieksgarantie.

Over Matrix

Matrix is een merk dat wereldwijd bekend staat om de vakkennis op het gebied van de meest geavanceerde fitnessapparatuur.

Het streven van Matrix is om het beste en meest innovatieve merk te zijn en de concurrenten altijd een stap voor te zijn.

Wanneer we de toestellen van Matrix grondig onder de loep nemen kunnen we zien dat deze met souplesse zijn ontwikkeld en garant staan voor de beste kwaliteit die jij je maar kunt wensen.

Het team van Matrix bestaat uit erg getalenteerde ontwikkelaars én fanatiek sporters die precies weten waar de klant naar opzoek is.

Constant worden er nieuwe concepten uitgetest om de loopbanden én andere apparaten van de nieuwste snufjes en gemakken te voorzien.

Naast loopbanden zijn er ook Matrix crosstrainers en hometrainers. Ook is er een Matrix roeitrainer.

Relevante pagina’s:

Categorieën: Fitnessapparatuur

Casper Goessens

Casper is personal trainer en trainings- en voedingsdeskundige. Hij doet al 7 jaar fanatiek aan fitness en helpt anderen om hun fysieke doelstellingen te behalen. Zijn kennis is afkomstig uit het doorspitten van studies en volgen van opleidingen. Daarnaast beschikt hij over een flinke dosis praktijkervaring op het gebied van trainingsleer en diëtetiek.

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *