Fast Burn Extreme Review & ervaringen

Laatst bijgewerkt door Casper Goessens op mei 26, 2023

fast-burn-extreme
fast-burn-extreme

Fast Burn Extreme pillen kopen? Ik raad je aan om éérst mijn review te lezen voordat je daadwerkelijk besluit om dit supplement aan te schaffen.

In deze Fast Burn Extreme review ga ik het namelijk met je hebben over de werking en ingrediënten van deze fat burner.

Maar daarnaast gaan we het ook hebben over de gebruikerservaringen, waar het te koop is en of het wel echt een betrouwbaar supplement is.. Lees dus snel verder!

Over Fast Burn Extreme

fast-burn-extreme-pillen

Afvallen is voor veel mensen een lastig proces. Vaak komt het dan ook voor dat iemand verschillende diëten uitprobeert, verschillende manieren van trainen en ook verschillende soorten supplementen.

Maar al te vaak wordt er dan ook overwogen om fat burners te gebruiken. Deze zouden moeten zorgen voor het benodigde steuntje in de rug.

Toch wekken fat burners al snel argwaan op, ook bij mij overigens. Dat komt mede doordat er regelmatig illegale fatburners in omloop zijn, waar niet alleen verboden stoffen in zitten, maar ook nog eens gevaarlijke.

Een bekend middel, dat tot een aantal jaren terug zelfs nog legaal was, is bijvoorbeeld efedrine. Ondertussen zijn de schadelijke gevolgen hiervan bekend en wordt het gelukkig stukken minder gebruikt.

Toch zijn er steeds weer nieuwe soort fat burners die ”gehyped” worden. Een daarvan is bijvoorbeeld de Fast Burn Extreme.

In zeer korte tijd is dit supplement onder de aandacht gekomen van het grote publiek.

Maak je overigens geen zorgen; de Fast Burn Extreme pillen zijn niet illegaal. Dit wilt echter niet zeggen dat ik je deze pillen aanbeveel, in tegendeel zelfs.

Mijn ongezouten mening over de Fast Burn Extreme pillen lees je later in dit artikel.

Waarom deze pillen ineens zo onder de aandacht staan? Goede vraag, dat heeft voornamelijk met de ”slimme marketing” te maken. Het bedrijf achter deze pillen laat anderen het product promoten in ruil voor commissie.

Hier zou overigens helemaal niks mis mee zijn, als het een goed en betrouwbaar supplement zou zijn tenminste.

Fast Burn Extreme ingrediënten en werking

Als je interesse hebt om voedingssupplementen te gaan gebruiken, raad ik je van harte aan om jezelf altijd goed in te lezen in wat je daadwerkelijk in je lichaam stopt.

Simpelweg op de ervaringen van anderen, of op reviews afgaan is niet slim. Het is verstandig om altijd een idee te hebben van wat voor afval pillen je namelijk slikt. De ene fatburner is de andere namelijk niet.

Nu zitten er in de Fast Burn Extreme, zoals gezegd, gelukkig geen illegale ingrediënten. Maar wat zit hier dan wel in?

Welk ingrediënt zou er voor moeten zorgen dat het jouw vet laat verdwijnen als sneeuw voor de zon?

Nu snap ik dat het best veel werk kan zijn om de werking van elk
ingrediënt op te zoeken en jezelf hier in te verdiepen.

Ik kan me dan ook goed voorstellen dat jij gewoon wilt weten of je dit supplement veilig kan gebruiken en of het jouw vet weg kan werken.

Wij namen de ingrediënten van Fast Burn Extreme daarom voor je onder de loep.

De samenstelling van de pillen:

 • Indische brandnetelextract
 • Groene thee extract
 • Paprika extract
 • Garcinia cambogia extract
 • Chrome
 • Cafeïne
 • Vitamine B6

Over de samenstelling

fat-burn-extreme-verpakking

Bovenstaande samenstelling is naar mijn mening niets bijzonders. Eigenlijk zijn de enige ingrediënten waar ik wél over te spreken ben de cafeïne en groene thee extract.

Deze hebben namelijk allebei een bewezen werking. Het is beide echter zeker geen wondermiddel en komt in vrijwel elke legale fatburner wel terug.

Beide werken als eetlustremmer en geven je metabolisme een kleine boost. Niet zoveel bijzonders dus.

Je kunt namelijk ook gewoon groene thee drinken, of koffie drinken om af te vallen. Dit is ook nog eens stukken goedkoper. 😉

Wat ook argwaan bij mij opwekt, is dat er geen hoeveelheden vermeldt worden op de website van Fast Burn Extreme. Het is gebruikelijk dat de hoeveelheden altijd vermeldt worden in de productomschrijving.

Doordat je nu niet eens de dosering van elke stof kunt weten, is het nog lastiger om in te schatten hoeveel effect het zal hebben.

Grote kans overigens dat ze de hoeveelheden met een reden hebben weggelaten. Dit komt wederom niet echt betrouwbaar over als je het mij vraagt..

Direct goed beginnen met afvallen? Download dan gratis de Vetverlies Kickstart


Fast Burn Extreme: ervaringen van gebruikers

Hoewel ik je vertelde dat je niet al te veel waarde moet hechten aan gebruikerservaringen, kan het natuurlijk wel een indicatie zijn of een product goed werkt of niet.

Ik ben daarom gaan zoeken naar ”Fast Burn Extreme ervaringen” en ”Fast Burn Extreme reviews” en recensies.

Helaas kon ik weinig echte gebruikerservaringen vinden over dit product. De enige reviews die ik vind zijn van enkele ”gezondheids” blogs.

Helaas is het enige wat deze blogs doen, de Fast Burn Extreme de hemel in prijzen.

Er wordt beweerd dat het een magisch product is dat er wel even voor zal zorgen dat je 10 kg overtollig vet verliest in 2 weken tijd.

Dat zou natuurlijk mooi zijn, maar helaas ook té mooi om waar te zijn. Deze reviews zijn dan ook geen onafhankelijke reviews.

Dit is gestimuleerd vanuit het bedrijf dat achter dit supplement zit. Een ”slim” marketing trucje voor op de korte termijn dus.

Wat zijn dan de echte ervaringen?

Echte ervaringen zijn er nauwelijks te vinden over de Fast Burn Extreme. Als er daadwerkelijk iemand is die hier uitzonderlijke resultaten mee heeft behaald dan hoor ik dit graag, dit kan ik me namelijk niet voorstellen.

Sterker nog: ik kan je verzekeren dat dit soort pillen jou niet de resultaten opleveren dat het beloofd.

Ditzelfde geldt voor alle andere fat burners, keto pillen en andere ”wondermiddeltjes”.

Ik kan me dan ook niet voorstellen dat er iemand zal zijn die hier wél de gewenste resultaten mee heeft behaald. Als dat zo is, dan is dat altijd het gevolg geweest van een goed dieet met voldoende beweging.

Heb jij zelf ervaring met dit supplement? Laat dan even een reactie achter onder dit artikel, zodat je andere mensen die nog twijfelen kunt helpen!

Fast Burn Extreme ”ervaringen” op forums

Als je zoekt op Fast Burn Extreme ervaringen of reviews, dan zul je wellicht op een forum uitkomen.

Ik heb zelf ook even rond gekeken op deze forums. Helaas zag ik dat hier berichten op werden geplaatst die doorverwijzen naar de gesponsorde reclames van de Fast Burn Extreme.

Niet echt betrouwbaar dus.

Echte betrouwbare ervaringen of recensies over de fat burner zijn op het moment van schrijven dan ook niet te vinden op een forum.

Mijn mening en conclusie over dit supplement: effectief of niet?

Als je mijn review tot nu toe hebt gelezen dan heb je waarschijnlijk al een vermoeden over wat ik van de Fast Burn Extreme pillen vind.

Het mag dan ook geen verrassing zijn dat ik je niet zal aanraden om dit supplement te gebruiken.

Ik wil in deze review overigens niet claimen dat het supplement compleet nutteloos is.

Toch raad ik je aan om het niet te kopen om de volgende redenen:

 • Niet zo’n speciale samenstelling van ingrediënten.
 • Verkooppagina ziet er onbetrouwbaar uit, met ogenschijnlijk nep transformatie foto’s.
 • Hoeveelheden staan niet vermeldt bij de supplementen
 • Geen betrouwbare gebruikerservaringen te vinden op internet
 • De prijs: Fast Burn Extreme is véél te duur in verhouding met andere fat burners.

Uiteindelijk blijft het natuurlijk altijd je eigen keuze om het supplement al dan niet te bestellen, ik geef bij deze alleen mijn kijk erop.

Ik zou je aanraden om voor een goed alternatief te kiezen als je op zoek bent naar een steuntje in de rug om af te vallen.

Het beste alternatief

Het beste alternatief voor de Fast Burn Extreme? Dat is eigenlijk heel simpel: een goed dieet en voldoende beweging.

Ik kan het niet vaak genoeg zeggen hoe belangrijk voeding is voor vetverlies.

Natuurlijk snap ik dat jij op zoek bent naar een afslanksupplement, of andere manier om het vetverlies ietwat te stimuleren.

Je zou in dat geval bijvoorbeeld kunnen kiezen voor een van deze goede en betrouwbare fatburners.

Toch is het nog altijd beter om daadwerkelijk te leren hoe je het beste vet kwijt kunt raken. Dit kun je bijvoorbeeld doen door één van onze gratis E-books te downloaden.

Waar kun je het kopen: Bij De Tuinen of Kruidvat?

Wil je Fast Burn Extreme toch graag kopen? Dan zul je goed moeten zoeken. Heel soms staat het product hier op bol.com te koop, voor een iets lagere prijs dan op de officiële website.

Wat hier de reden van is, dat weet ik niet. Voor zover bekend kun je de pillen niet kopen bij De Tuinen, wat normaal gesproken toch wel hét walhalla is van alle afval en dieet supplementen.

Wellicht dat het met de kwaliteit van Fast Burn Extreme te maken heeft. Ik weet namelijk dat De Tuinen hun kwaliteit goed waarborgt en dus niet zomaar iets in hun assortiment opneemt.

Zijn de Fast Burn Extreme pillen dan wel bij de Kruidvat te koop? Nee, dat ook niet. Ook Kruidvat heeft een uitgebreid assortiment als het gaat om supplementen en pillen, echter is de Fast Burn Extreme hier niet te vinden.

Hoeveel kost het?

Ik gaf al eerder aan dat de prijs van de Fast Burn Extreme veel te duur is. Hoeveel het dan kost? Volgens de website kost een zogenoemd ”optimaal pakje” je 147 (!) euro.

Een standaard pakje kost 98 euro en het basis pakket kost je 49 euro. Hoeveel er in elk pakket zit, staat wederom niet duidelijk vermeldt. Wat mij betreft is dit veel te duur voor een portie fat burners.

Bij XXL Nutrition zijn de pillen bijvoorbeeld al een stuk goedkoper en bovendien ook nog stukken betrouwbaarder. Je weet namelijk wat je kunt verwachten als je hier besteld.

Zijn de Fast Burn Extreme pillen gevaarlijk?

Kun je de Fast Burn Extreme pillen veilig gebruiken of zijn deze gevaarlijk voor je gezondheid?

Zoals ik al eerder in deze review heb vermeldt zitten er geen illegale ingrediënten in de pillen, althans daar ga ik vanuit.

Aangezien er nog wel meer cruciale informatie bij dit supplement mist, zou het me dan ook niks verbazen.

Daarnaast is het ook nog eens zo dat er geen doseringen bij staan vermeldt, waardoor je eigenlijk niet eens met zekerheid kunt vaststellen of de Fast Burn Extreme al dan niet gevaarlijk is.

Als je safe wilt spelen kun je de Fast Burn Extreme daarom ook gewoon laten voor wat het is. Kies in plaats daarvan voor een effectieve en veilige fatburner.

Maar nogmaals: het blijft je eigen keuze.

Tijdelijk Gratis: de Vetverlies Kick-start

Ontdek hoe jij effectief en blijvend vet verliest. Claim direct je gratis download:

vetverlies-kick-start-cover-transparant


💡 Misschien vind je dit ook interessant:


Heb je vragen, opmerkingen of zelf ervaringen met dit supplement? Laat dan even een reactie achter hieronder.

Categorieën: Supplementen

Casper Goessens

Casper is personal trainer en trainings- en voedingsdeskundige. Hij doet al 7 jaar fanatiek aan fitness en helpt anderen om hun fysieke doelstellingen te behalen. Zijn kennis is afkomstig uit het doorspitten van studies en volgen van opleidingen. Daarnaast beschikt hij over een flinke dosis praktijkervaring op het gebied van trainingsleer en diëtetiek.

25 reacties

Giny · december 8, 2020 op 2:09 am

Ik heb het gekocht, nog niet gebruikt, ik ben 63 jaar enweeg 110 kilo, teveel.
Als ik het product ga gebruiken , is het da gevaarlijk voor mijn gezondheid ?

Ik zou graag antwoord op mijn vraag krijgen via de mail. Ben erin getrapt via de goede
Reviews. Ik heb daar ook iets gevraagd, de vraag is weg , en geen antwoord. Vandaar dat ik nu ga twijfelen. Groetjes Giny

  de Vries · december 9, 2020 op 12:53 pm

  Hoi Giny,

  Ik lees inderdaad ook veel positieve reviews. Of het gevaarlijk is voor de gezondheid, dat lijkt me niet. Of het daadwerkelijk zo effectief is, dat zal de ervaring leren.

   Dieter · juni 16, 2021 op 6:44 pm

   Hoi Giny
   Had ook eerder voor mijn vrouw 6 doosjes aangekocht
   Toen zij op een ochtend 2 pillen met 300 ml (kijk verpakking) voelde ze gedurende 30 minuten pijnen in de slokdarm wat al heel verdacht leek, daarna nam ze yoghurt met fruit en toen gingen de pijnen over
   Bij avond nam ze weer 2x de pillen en zoals bij ochtend opnieuw pijnen in de slokdarm
   Toen mijn vrouw het haar vriendin vertelde vroeg ook zij om het uit te proberen enja hoor ook zij kreeg te hardnekkige slokdarm pijnen
   Ik heb haar aangemaand om onmiddellijk te stoppen met het onbetrouwbaar product
   Nu heeft ze nog 5 verpakkingen over waarvoor er in totaal €162 voor betaald werdt
   Zelf gaan we niemand anders deze pillen doorverkopen want wie weet…
   Na gebruik heeft mijn vrouw nog steeds veel last van hoofdpijn we zijn nu bijna 3 weken na haar laatste inname van deze rotzooi
   Geen gram is ze afgevallen eerder een kater van hoofdpijn
   Wat nu met die ander 5 verpakkingen
   Weet iemand hiervoor raadt!?
   Graag hoor ik
   Grt Dieter

    morsal · augustus 11, 2021 op 12:00 pm

    hi ik heb er wel interesse in wil ze overkopen

   morsal · augustus 11, 2021 op 11:57 am

   hi ik heb er wel interesse in wil ze overkopen

    Jacky · oktober 31, 2021 op 5:48 pm

    MORSAL Ik heb wel een paar doosjes voor je te koop.

  Nortje · januari 8, 2021 op 9:59 am

  Giny,
  ik ben in hetzelfde geval qua gewicht en ouderdom.. Echter in 2016 slachtoffer van verkeersongeval waardoor ik van lopen, wandelen, sport verstoten ben en blijf.
  Wil je me uw ervaringen meegeven aub.

  Die Rooie · mei 12, 2022 op 1:17 pm

  Misschien, toch als waarschuwing; ik heb jaren geleden voldafar geslikt , exact de hoeveelheden opgevolgd . Niet lang daarna ( beslist geen toeval ! ) werd er nierkanker met uitzaaiingen bij mij geconstateerd en moest ik binnen een week onder het mes. Na 5 jaar k- vrij verklaard. Maar het had ook heel anders kunnen aflopen dus ! Niet dat het die firma iets kan schelen, zij hebben lekker verdiend, ik ben 1 nier kwijt en ben nog even ver qua afvallen. Voor mij Nooit Meer pillen oid, ze kostten alleen maar een klauw geld en als je doodgaat is dat voor hen ook ‘ afvallen’ …ik hou het idd bij groene thee , chichorei koffie en water. Het is een zware les voor mij geweest .

de Vries · december 9, 2020 op 12:51 pm

Als ik naar de Fast Burn Extreme website ga zie ik wel duidelijk dat er 60 tabletten in een potje zitten. Hier doe je dus een maand mee.

Groetjes,
Jennifer

Linda · december 9, 2020 op 11:15 pm

Valt me op dat fast burn extreme wordt afgeraden en als beste alternatief : een goed dieet met voldoende beweging. Hierin kan ik me vinden. Vervolgens wordt ik verwezen naar “goede betrouwbare fatburners” en dan kom ik uit bij body&fit waar o.a 24hr fatburn als beste alternatief wordt aangeraden. Wat zegt deze review nu: gezond eten en beweging of 24hr fatburn van body&fit? Maar geen fatburn extreme! Is dit een reclamestunt om mensen te ontmoedigen om voor een andere fatburner te gaan?

  Casper · december 10, 2020 op 5:24 am

  Hey Linda, bedankt voor je reactie. Zoals je hebt kunnen lezen is een goed voedingspatroon en beweging inderdaad altijd de basis voor effectief vetverlies. Echter raden we mensen die per se een fatburner willen gebruiken (al is het maar voor het placebo effect) aan om een fatburner te kopen met enkel bewezen werkzame stoffen en voor een schappelijke prijs. Dit is zeker geen reclame stunt. We zijn echt van mening dat fast burn extreme veel te duur is voor wat je krijgt. Maar uiteindelijk blijft het natuurlijk ieder zijn eigen keus.

   Lins · januari 18, 2021 op 9:43 pm

   Ik heb onlangs een bestelling gedaan van €150,- na het lezen van een hele hoop positieve reviews van een voedingsdeskundige die idd doorverwees naar een andere pagina…
   Mijn partner die dagelijks sport geeft aan dat de pillen hem extra energie geven tijdens de workout. Ik zelf sport niet en werk op het kantoor en dacht laat ik het eens proberen… nou mijn hart heeft nog nooit zo hard gebonkt en het zweet brak me uit de hele dag. Ik ben hier enorm van geschrokken en probeerde het later nog eens maar helaas hetzelfde effect bij mij. Partner weegt overigs 110 kilo en is een sportman dus die kan wel wat hebben.. ik 80 kilo 1.75 dacht ook wel wat aan te kunnen nou niet dus… leek wel alsof ik 4 XTC pillen had ingenomen en ieder moment kon neergaan… dus helaas geen goede conclusie hier

    Casper · januari 19, 2021 op 8:28 am

    Bedankt voor het delen van je ervaringen. Dat klinkt erg verontrustend. Wellicht dat je wat gevoelig bent voor cafeïne? In Fast Burn Extreme zit namelijk een behoorlijke dosis cafeïne. Wanneer je dit ook nog eens combineert met bijvoorbeeld koffie, kan dat wel eens verkeerd vallen.

     Yvonne · augustus 17, 2021 op 9:41 am

     Er staan ook 2 verschillende doseringen op qua gewicht! Dan verschilt het al of je 1x 2 capsules mag of 2x 2 capsules. Ook een duidelijke waarschuwing om geen cafeïne erbij in te nemen! Ik gebruik ze ook en het werkt naar behoren terwijl het met alleen gezonde voeding niet lukt! Ik kan door beperkingen nu niet sporten helaas

    Veronique · februari 4, 2021 op 10:38 pm

    Helemaal niet goed. Minder honger maar geconstitueerd. Hoofdpijn.
    Zwaar hoofd. Gelukkig maar 1 doosje gekocht😄

     Henk · februari 10, 2021 op 6:44 am

     Het trekt op niets al een maand aan het nemen veel bewegen en 3kg kwijt en ik eet nog evenveel als ervoor

     Zara · maart 12, 2021 op 2:25 pm

     Ik heb de pilletjes ook aangeschaft vanwege de vele goede reviews hierover. Ik ben 1.63 en weeg nu al een paar jaren tussen de 72/73,4 kg. Ik eet gezond. Snoep bijna niet. Loop veel. Ook vanwege mijn werk. Ik dacht misschien kunnen deze pillen helpen een paar kilootjes af te vallen. Aangezien het met minder eten en snoepen etc niet helpt. Sporten doe ik niet. Hou meer van lopen. Ben begonnen de 17e februari 2021 en per gisteren hiermee gestopt. Want ik let eigenlijk nooit op mijn ontlasting. En nu zag ik vorige week dat het rood was. Dacht misschien heb ik wat gegeten en het daardoor kwam. Dus verder niet meer naar gekeken. Maar nu deze week 2 keer opgelet en weer rood. Dus heb naar het bedrijf gemaild als ze hiermee bekend waren. Kreeg een mail dat ik naar de huisarts moet.

    Lisan · februari 10, 2022 op 5:59 pm

    Ik dacht dat het aan mij lag. Ik had precies dezelfde ervaring en voelde me zo slecht. Heb het 2 weken later opnieuw geprobeerd en vo me er slecht door. Hele maag staat op zijn kop en voel me niet mezelf…
    Ben er ook niks van afgevallen, denk zelfs nog wel aangekomen.

enrico · april 28, 2021 op 10:50 pm

neem ze als je beweegt , nemen en binnezitten kun je beter groene thee maken

Yvonne · juni 29, 2021 op 5:39 am

Ik heb me laten overtuigen dit product te bestellen, aangezien het op 1 stond in de top 10 lijst van vetverbranders en ik ook goeie reviews las. Ik gebruik het nu een week of 2 en voelde alleen de eerste dag wat lichte misselijkheid. Daarnaast leek het alsof de drang naar eten/zoetigheid wat afnam. Desondanks val ik geen gram af en raak ik geen cm kwijt, terwijl ik volgens de reviews al duidelijk resultaat had moeten hebben. Ik voel nu wel aan dat ik genept ben!

  Casper · juli 4, 2021 op 6:11 am

  Hey Yvonne, spijtig om te horen. Om welke top 10 lijst ging het?

Arnoud · augustus 1, 2021 op 6:21 am

Ik wil hier toch is graag reageren. ik heb dit spul pas een paar dagen, en ik kan dus nog niets zeggen of het werkt, ik heb in iedergeval geen !! vol en opgeblazen gevoel sinds een paar dagen in mijn buik meer. maar !!! wat hier ook beweerd word is niet helemaal juist, er zitten veel meer supplement in dat wat hier gezegd word, en er staan wel degelijk de hoeveelheden op het doosje. bovendien zit er een bijsluiter bij hoe en waarom je de dosering moet gebruiken, en dan wat hier boven beschreven word, dat je het van het kruidvat of bol.com koopt, dat is gewoon rotzooi. dus daar gaat het waarschijnlijk al mank. ik heb de originelen, maar ik moet nog afwachten, ik ben pas een paar dagen bezig, en de klachten zoals hier beschreven, heb ik niet zoals slokdarm hart klachten, ( ik ben zelf een hartpatiënt ) ik heb tot heden toe geen enkele rare lichamelijke klachten, en de kosten, kijk…. als het om afvallen gaat, is het altijd duur, welk product je ook neemt zoals bv slimvast een poeder, er word altijd grof geld aan verdient dat is niet iets bijzonders of vreemd. dat is altijd zo.

  Mariëlle · augustus 20, 2021 op 8:25 am

  Hi Arnoud,

  Dank voor je reactie! Zojuist ben ik me ook gaan verdiepen in de pillen. Stond bijna op het punt om deze te komen, waarna ik deze site tegenkwam met ‘eerlijke’ recensies. Ik zie jouw post van 1 augustus. Vandaag zijn we de 20e. Zou je ons een update kunnen geven van je ervaringen?

G Kranendonk · februari 4, 2022 op 2:44 pm

Heb ook gekocht maar niet gebruikt , wil iemand t overnemen?

Nancy · april 18, 2022 op 6:29 pm

Twee weken geleden ook aangekocht , voor het ontbijt 1 pilletje en voor het middageten maar doet werkelijk niets met me …geen versneld metabolisme , geen afname drang naar zoetigheid , geen mindere eetlust , niet meer energie en tot nu toe nog geen gram eraf . Voor mij voelt het aan alsof ik inderdaad bedrogen ben . Ik wil de overige 5 doosjes terugsturen. Of iemand die ze wil overnemen ? Afkomstig uit België.

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *