Fast Burn Extreme Review & ervaringen

Laatst bijgewerkt door Casper on januari 9, 2021

fast-burn-extreme
fast-burn-extreme

Fast Burn Extreme pillen kopen? Ik raad je aan om eerst mijn review te lezen voordat je daadwerkelijk besluit om dit supplement aan te schaffen.

In deze Fast Burn Extreme review ga ik het namelijk met je hebben over de werking en ingrediënten van deze fat burners.

Maar daarnaast gaan we het ook hebben over de gebruikerservaringen, waar het te koop is en of het wel echt een betrouwbaar supplement is.. Lees dus snel verder!

Over Fast Burn Extreme

fast-burn-extreme-pillen

Afvallen is voor veel mensen een lastig proces. Vaak komt het dan ook voor dat iemand verschillende diëten uitprobeert, verschillende manieren van trainen en ook verschillende soorten supplementen.

Maar al te vaak wordt er dan ook overwogen om fat burners te gebruiken. Deze zouden moeten zorgen voor het benodigde steuntje in de rug.

Toch wekken fat burners al snel argwaan op, ook bij mij overigens. Dat komt mede doordat er regelmatig illegale fatburners in omloop zijn, waar niet alleen verboden stoffen in zitten, maar ook nog eens gevaarlijke.

Een bekend middel, dat tot een aantal jaren terug zelfs nog legaal was, is bijvoorbeeld efedrine. Ondertussen zijn de schadelijke gevolgen hiervan bekend en wordt het gelukkig stukken minder gebruikt.

Toch zijn er steeds weer nieuwe soort fat burners die ”gehyped” worden. Een daarvan is bijvoorbeeld de fast burn extreme.

In zeer korte tijd is dit supplement onder de aandacht gekomen van het grote publiek.

Maak je overigens geen zorgen; de fast burn extreme pillen zijn niet illegaal. Dit wilt echter niet zeggen dat ik je deze pillen aanbeveel, in tegendeel zelfs.

Mijn ongezouten mening over de Fast burn extreme pillen lees je later in dit artikel.

Waarom deze pillen ineens zo onder de aandacht staan? Goede vraag, dat heeft voornamelijk met de ”slimme marketing” te maken. Het bedrijf achter deze pillen laat anderen het product promoten in ruil voor commissie.

Hier zou overigens helemaal niks mis mee zijn, als het een goed en betrouwbaar supplement zou zijn tenminste.

Fast Burn Extreme ingrediënten en werking

Als je interesse hebt om voedingssupplementen te gaan gebruiken, raad ik je van harte aan om jezelf altijd goed in te lezen in wat je daadwerkelijk in je lichaam stopt.

Simpelweg op de ervaringen van anderen, of op reviews afgaan is niet slim. Het is verstandig om altijd een idee te hebben van wat voor pillen je namelijk slikt. De ene fatburner is de andere namelijk niet.

Nu zitten er in de Fast burn extreme, zoals gezegd, gelukkig geen illegale ingrediënten. Maar wat zit hier dan wel in?

Welk ingrediënt zou er voor moeten zorgen dat het jouw vet laat verdwijnen als sneeuw voor de zon?

Nu snap ik dat het best veel werk kan zijn om de werking van elk
ingrediënt op te zoeken en jezelf hier in te verdiepen.

Ik kan me dan ook goed voorstellen dat jij gewoon wilt weten of je dit supplement veilig kan gebruiken en of het jouw vet weg kan werken.

Wij namen de ingrediënten van Fast burn extreme daarom voor je onder de loep.

De samenstelling van de pillen:

 • Indische brandnetelextract
 • Groene thee extract
 • Paprika extract
 • Garcinia cambogia extract
 • Chrome
 • Cafeïne
 • Vitamine B6

Over de samenstelling

fat-burn-extreme-verpakking

Bovenstaande samenstelling is naar mijn mening niets bijzonders. Eigenlijk zijn de enige ingrediënten waar ik wél over te spreken ben de cafeïne en groene thee extract.

Deze hebben namelijk allebei een bewezen werking. Het is beide echter zeker geen wondermiddel en komt in vrijwel elke legale fatburner wel terug.

Beide zullen je eetlust ietwat onderdrukken en zal het metabolisme een kleine boost geven, niet zoveel bijzonders dus.

Je kunt namelijk ook gewoon groene thee drinken, of koffie drinken om af te vallen. Dit is ook nog eens stukken goedkoper. 😉

Wat ook argwaan bij mij opwekt, is dat er geen hoeveelheden vermeldt worden op de website van Fast burn extreme. Het is gebruikelijk dat de hoeveelheden altijd vermeldt worden in de productomschrijving.

Doordat je nu niet eens de dosering van elke stof kunt weten, is het nog lastiger om in te schatten hoeveel effect het zal hebben.

Grote kans overigens dat ze de hoeveelheden met een reden hebben weggelaten. Dit komt wederom niet echt betrouwbaar over als je het mij vraagt..


Fast Burn Extreme: ervaringen van gebruikers

Hoewel ik je vertelde dat je niet al te veel waarde moet hechten aan gebruikerservaringen, kan het natuurlijk wel een indicatie zijn of een product goed werkt of niet.

Ik ben daarom gaan zoeken naar ”Fast Burn Extreme ervaringen” en ”Fast Burn Extreme reviews” en recensies.

Helaas kon ik weinig echte gebruikerservaringen vinden over dit product. De enige reviews die ik vind zijn van enkele ”gezondheids” blogs.

Helaas is het enige wat deze blogs doen, de fast burn extreme de hemel in prijzen.

Er wordt beweerd dat het een magisch product is dat er wel even voor zal zorgen dat je 10 kg overtollig vet verliest in 2 weken tijd.

Dat zou natuurlijk mooi zijn, maar helaas ook té mooi om waar te zijn. Deze reviews zijn dan ook geen onafhankelijke reviews.

Dit is gestimuleerd vanuit het bedrijf dat achter dit supplement zit. Een ”slim” marketing trucje voor op de korte termijn dus.

Wat zijn dan de echte ervaringen?

Echte ervaringen zijn er nauwelijks te vinden over de fast burn extreme. Als er daadwerkelijk iemand is die hier uitzonderlijke resultaten mee heeft behaald dan hoor ik dit graag, dit kan ik me namelijk niet voorstellen.

Sterker nog: ik kan je verzekeren dat dit soort pillen jou niet de resultaten opleveren dat het beloofd.

Ditzelfde geldt voor alle andere fat burners, keto pillen en andere ”wondermiddeltjes”.

Ik kan me dan ook niet voorstellen dat er iemand zal zijn die hier wél de gewenste resultaten mee heeft behaald. Als dat zo is, dan is dat altijd het gevolg geweest van een goed dieet met voldoende beweging.

Heb jij zelf ervaring met dit supplement? Laat dan even een reactie achter onder dit artikel, zodat je andere mensen die nog twijfelen kunt helpen!

Fast Burn Extreme ”ervaringen” op forums

Als je zoekt op Fast Burn Extreme ervaringen of reviews, dan zul je wellicht op een forum uitkomen.

Ik heb zelf ook even rond gekeken op deze forums. Helaas zag ik dat hier berichten op werden geplaatst die doorverwijzen naar de gesponsorde reclames van de fast burn extreme pillen, niet echt betrouwbaar dus.

Echte betrouwbare ervaringen of recensies over de fat burner zijn op het moment van schrijven dan ook niet te vinden op een forum.

Mijn mening en conclusie over dit supplement: effectief of niet?

Als je mijn review tot nu toe hebt gelezen dan heb je waarschijnlijk al een vermoeden over wat ik van de fast burn extreme pillen vind.

Het mag dan ook geen verrassing zijn dat ik je niet zal aanraden om dit supplement te gebruiken.

Ik wil in deze review overigens niet claimen dat het supplement compleet nutteloos is.

Toch raad ik je aan om het niet te kopen om de volgende redenen:

 • Niet zo’n speciale samenstelling van ingrediënten.
 • Verkooppagina ziet er onbetrouwbaar uit, met ogenschijnlijk nep transformatie foto’s.
 • Hoeveelheden staan niet vermeldt bij de supplementen
 • Geen betrouwbare gebruikerservaringen te vinden op internet
 • De prijs: Fast Burn Extreme is véél te duur in verhouding met andere fat burners.

Uiteindelijk blijft het natuurlijk altijd je eigen keuze om het supplement al dan niet te bestellen, ik geef bij deze alleen mijn kijk erop.

Ik zou je aanraden om voor een goed alternatief te kiezen als je op zoek bent naar een steuntje in de rug om af te vallen.

Het beste alternatief

Het beste alternatief voor de Fast burn extreme? Dat is eigenlijk heel simpel: een goed dieet en voldoende beweging.

Ik kan het niet vaak genoeg zeggen hoe belangrijk voeding is voor vetverlies.

Natuurlijk snap ik dat jij op zoek bent naar een supplement, of andere manier om het vetverlies ietwat te stimuleren.

Je zou in dat geval bijvoorbeeld kunnen kiezen voor een van deze goede en betrouwbare fatburners.

Toch is het nog altijd beter om daadwerkelijk te leren hoe je het beste vet kwijt kunt raken. Dit kun je bijvoorbeeld doen door één van onze gratis E-books te downloaden.

Waar kun je het kopen: Bij De Tuinen of Kruidvat?

Wil je Fast burn extreme toch graag kopen? Dan zul je goed moeten zoeken. Ik weet dat het product enige tijd geleden nog op bol.com te koop was, echter is dit nu niet meer het geval.

Wat hier de reden van is, dat weet ik niet. Voor zover bekend kun je de pillen niet kopen bij de tuinen, wat normaal gesproken toch wel hét walhalla is van alle afval en dieet supplementen.

Wellicht dat het met de kwaliteit van Fast burn extreme te maken heeft. Ik weet namelijk dat de tuinen hun kwaliteit goed waarborgt en dus niet zomaar iets in hun assortiment opneemt.

Zijn de fast burn extreme pillen dan wel bij de Kruidvat te koop? Nee, dat ook niet. Ook de Kruidvat heeft een uitgebreid assortiment als het gaat om supplementen en pillen, echter is de Fast burn extreme hier niet te vinden.

Hoeveel kost het?

Ik gaf al eerder aan dat de prijs van de fast burn extreme veel te duur is. Hoeveel het dan kost? Volgens de website kost een zogenoemd ”optimaal pakje” je 147 (!) euro.

Een standaard pakje kost 98 euro en het basis pakket kost je 49 euro. Hoeveel er in elk pakket zit, staat wederom niet duidelijk vermeldt. Wat mij betreft is dit veel te duur voor een portie fat burners.

Bij Bodyenfit zijn de pillen bijvoorbeeld al een stuk goedkoper en bovendien ook nog stukken betrouwbaarder. Je weet namelijk wat je kunt verwachten als je hier besteld.

Zijn de Fast Burn Extreme pillen gevaarlijk?

Kun je de fast burn extreme pillen veilig gebruiken of zijn deze gevaarlijk voor je gezondheid?

Zoals ik al eerder in deze review heb vermeldt zitten er geen illegale ingrediënten in de pillen, althans daar ga ik vanuit.

Aangezien er nog wel meer cruciale informatie bij dit supplement mist, zou het me dan ook niks verbazen.

Daarnaast is het ook nog eens zo dat er geen doseringen bij staan vermeldt, waardoor je eigenlijk niet eens met zekerheid kunt vaststellen of de fast burn extreme al dan niet gevaarlijk is.

Als je safe wilt spelen kun je de fast burn extreme daarom ook gewoon laten voor wat het is, maar nogmaals: het blijft je eigen keuze.

Tijdelijk Gratis: de Vetverlies Kick-start

Ontdek hoe jij effectief en blijvend vet verliest. Claim direct je gratis download:

vetverlies-kick-start-cover-transparant


💡 Misschien vind je dit ook interessant:

Categorieën: Supplementen

10 reacties

Giny · december 8, 2020 op 2:09 am

Ik heb het gekocht, nog niet gebruikt, ik ben 63 jaar enweeg 110 kilo, teveel.
Als ik het product ga gebruiken , is het da gevaarlijk voor mijn gezondheid ?

Ik zou graag antwoord op mijn vraag krijgen via de mail. Ben erin getrapt via de goede
Reviews. Ik heb daar ook iets gevraagd, de vraag is weg , en geen antwoord. Vandaar dat ik nu ga twijfelen. Groetjes Giny

  de Vries · december 9, 2020 op 12:53 pm

  Hoi Giny,

  Ik lees inderdaad ook veel positieve reviews. Of het gevaarlijk is voor de gezondheid, dat lijkt me niet. Of het daadwerkelijk zo effectief is, dat zal de ervaring leren.

  Nortje · januari 8, 2021 op 9:59 am

  Giny,
  ik ben in hetzelfde geval qua gewicht en ouderdom.. Echter in 2016 slachtoffer van verkeersongeval waardoor ik van lopen, wandelen, sport verstoten ben en blijf.
  Wil je me uw ervaringen meegeven aub.

de Vries · december 9, 2020 op 12:51 pm

Als ik naar de Fast Burn Extreme website ga (https://nplink.net/13ur7npk) zie ik wel duidelijk dat er 60 tabletten in een potje zitten. Hier doe je dus een maand mee.

Groetjes,
Jennifer

Linda · december 9, 2020 op 11:15 pm

Valt me op dat fast burn extreme wordt afgeraden en als beste alternatief : een goed dieet met voldoende beweging. Hierin kan ik me vinden. Vervolgens wordt ik verwezen naar “goede betrouwbare fatburners” en dan kom ik uit bij body&fit waar o.a 24hr fatburn als beste alternatief wordt aangeraden. Wat zegt deze review nu: gezond eten en beweging of 24hr fatburn van body&fit? Maar geen fatburn extreme! Is dit een reclamestunt om mensen te ontmoedigen om voor een andere fatburner te gaan?

  Casper · december 10, 2020 op 5:24 am

  Hey Linda, bedankt voor je reactie. Zoals je hebt kunnen lezen is een goed voedingspatroon en beweging inderdaad altijd de basis voor effectief vetverlies. Echter raden we mensen die per se een fatburner willen gebruiken (al is het maar voor het placebo effect) aan om een fatburner te kopen met enkel bewezen werkzame stoffen en voor een schappelijke prijs. Dit is zeker geen reclame stunt. We zijn echt van mening dat fast burn extreme veel te duur is voor wat je krijgt. Maar uiteindelijk blijft het natuurlijk ieder zijn eigen keus.

   Lins · januari 18, 2021 op 9:43 pm

   Ik heb onlangs een bestelling gedaan van €150,- na het lezen van een hele hoop positieve reviews van een voedingsdeskundige die idd doorverwees naar een andere pagina…
   Mijn partner die dagelijks sport geeft aan dat de pillen hem extra energie geven tijdens de workout. Ik zelf sport niet en werk op het kantoor en dacht laat ik het eens proberen… nou mijn hart heeft nog nooit zo hard gebonkt en het zweet brak me uit de hele dag. Ik ben hier enorm van geschrokken en probeerde het later nog eens maar helaas hetzelfde effect bij mij. Partner weegt overigs 110 kilo en is een sportman dus die kan wel wat hebben.. ik 80 kilo 1.75 dacht ook wel wat aan te kunnen nou niet dus… leek wel alsof ik 4 XTC pillen had ingenomen en ieder moment kon neergaan… dus helaas geen goede conclusie hier

    Casper · januari 19, 2021 op 8:28 am

    Bedankt voor het delen van je ervaringen. Dat klinkt erg verontrustend. Wellicht dat je wat gevoelig bent voor cafeïne? In Fast Burn Extreme zit namelijk een behoorlijke dosis cafeïne. Wanneer je dit ook nog eens combineert met bijvoorbeeld koffie, kan dat wel eens verkeerd vallen.

    Veronique · februari 4, 2021 op 10:38 pm

    Helemaal niet goed. Minder honger maar geconstitueerd. Hoofdpijn.
    Zwaar hoofd. Gelukkig maar 1 doosje gekocht😄

     Henk · februari 10, 2021 op 6:44 am

     Het trekt op niets al een maand aan het nemen veel bewegen en 3kg kwijt en ik eet nog evenveel als ervoor

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *