Keto Dieet Pillen: kiezen voor de makkelijke weg? | Ketogeen | Ervaringen

Laatst bijgewerkt door Casper Goessens op november 19, 2023

keto-pillen
keto-pillen

Keto pillen, je hebt er ongetwijfeld wel eens van gehoord. Tot voor kort was het nog een vaag begrip, maar het heeft ondertussen daadwerkelijk z’n intrede gemaakt in ‘afval land’.

In dit artikel kom je álles te weten over de keto dieet pillen. Gaan deze capsules jou helpen om eindelijk je doelen te behalen en effectief vet te verliezen? In deze review kom je erachter. Lees dus snel verder!

Heb je geen geen zin om de hele review te lezen? Ga dan direct naar de conclusie.

Wat zijn keto dieet pillen / ketogene pillen?

dieet-pillen-soorten

Alsof de afslank en dieet wereld al niet bol stond van allerlei zogenaamde wondermiddeltjes, middelen en andere ‘ongein’, viel mijn oog laatst op de zogenoemde ketose pillen.

Het wekte mijn nieuwsgierigheid en daarom ging ik direct op onderzoek uit over dit bijzondere fenomeen.

Een pil die zulke mooie beloftes doet over afvallen en vetverlies, schept natuurlijk hoge verwachtingen.

Ook de verschillende benamingen van dit ‘supplement’ wekt de nodige nieuwsgierigheid op.

De capsules luisteren veelal naar namen als:

  • Keto pillen
  • Keto dieet pillen
  • Ketose pillen
  • Ketogenic pillen

Ben je benieuwd naar de inhoud van dit mysterieuze potje en wil je weten of het daadwerkelijk helpt om vet effectiever te bestrijden? Lees dan vooral verder!

Afvallen met keto dieet pillen?

vrouw-afvallen

Als jij dit artikel leest, dan is de kans enorm groot dat je doel is om af te vallen met pillen. Wellicht heb je al een keer of 10 keer geprobeerd vet kwijt te raken en lukte het maar niet.

Het zou natuurlijk ook kunnen dat je ondertussen de tel bent kwijtgeraakt..

Als afvallen je al een paar keer niet is gelukt is het logisch dat je opzoek gaat naar supplementen, of zogenaamde ‘wondermiddeltjes’.

Ik persoonlijk geloof niet in wondermiddelen wanneer het gaat om vetverlies, máár ik sta open om alles een kans te geven en te onderzoeken, of zelfs te proberen. Als het mijn gezondheid niet kan schaden uiteraard.

Ik wil dan ook zeker niet beweren dat er helemaal geen afslank pillen zijn die werken, dus ik heb de keto pillen met een kritische, maar wel óók met een objectieve bril bekeken en grondig onder de loep genomen.

Wat is de werking en wat zit erin?

keto-dieet-pillen

Voordat we er dieper op in gaan of de keto pillen daadwerkelijk doen wat het beloofd, gaan we ons eerst even richten op de beloftes die deze keto dieet pillen daadwerkelijk na zouden moeten komen.

De beloftes die producenten van dit soort pillen maken is namelijk heel wat. Er zijn overigens verschillende merken op de markt, waar allemaal kleine verschillen in zitten qua werking en qua ingrediënten.

Máár de keto pillen hebben allemaal één ding gemeen en dat is dat ze je in ketose zouden brengen, wat ik hieronder kort zal toelichten:

Ketose, wat is dat?

Misschien heb je al enig idee wat ketose is, of misschien weet jij het al als geen ander. Toch zal ik het nog even kort toelichten, zodat je precies weet waar we het over hebben.

Ketose is een staat waar het lichaam zich in bevindt, een beetje vergelijkbaar met de ‘katabole staat, of de ‘anabole staat’ wat veelgebruikte termen zijn in de fitness wereld.

In de wereld van het vetverlies en keto pillen, is het echter de ketose waar men over spreekt en wat men tevens nastreeft om in te belanden. Maar wat zijn hier dan daadwerkelijk de voordelen van?

Het grootste voordeel is dat vetverlies effectief gestimuleerd wordt. Simpel gezegd raakt je lichaam in deze staat nadat het voor langere tijd weinig tot geen koolhydraten binnen heeft gekregen.

Als gevolg hiervan zal je lichaam opzoek gaan naar een andere brandstof, je vetreserves. Het overtollige vet zal hierdoor sneller worden verbrandt. Een bijkomend effect is dat je minder honger zult ervaren.

De keto dieet pillen zouden je moeten helpen om sneller in ketose te raken, klinkt dus wel goed toch?

Ingrediënten

afval-pillen-supplementen

Natuurlijk moet je dit soort beloftes niet zomaar voor lief nemen. Allereerst is het aangeraden om de ingrediënten te checken die erin zitten.

Deze zullen je namelijk een goed beeld kunnen geven van de daadwerkelijke werking. Als je pillen op een legale manier besteld kun je er immers vanuit gaan dat de ingrediëntenlijst gewoon klopt.

Nu moet ik er wel bij zeggen dat ook de ingrediënten sterk verschillen per merk en aanbieder. Maar er zijn er een aantal die op de achterkant van bijna elk potje keto pillen wel terugkomen.

Dit zijn bijvoorbeeld:

Daarnaast zijn er nog bepaalde merken keto pillen die andere ingrediënten op de lijst hebben staan, zoals bijvoorbeeld groene thee extract en cafeïne. Waarvan beide wetenschappelijk is bewezen dat het de vetverbranding (iets) kan stimuleren.

Al met al ben ik best wel te spreken over de ingrediënten van de meeste ketogene pillen.

Het zijn veelal natuurlijke stoffen en het lijkt op het eerste gezicht dus een best veilig supplement te zijn.

Welke soorten zijn er op de markt?

Er zijn zoals ik al een aantal keren heb gezegd meerdere soorten keto dieet pillen op de markt.

Hieronder vind je een lijst met de meest voorkomende en populairste merken:

  • Keto plus pillen
  • Keto burn pillen
  • Keto viante
  • Keto Actives

Wat voor soort afval pillen bestaan er nog meer?

voedings-supplementen

Afval pillen is niet een nieuw fenomeen. Dit soort capsules zijn namelijk al van alle tijden.

Hoewel de trends en de hypes veranderen, zie ik dit soort pillen niet zo snel van de markt verdwijnen zolang mensen opzoek zijn naar ‘snelle’ manieren om af te vallen.

Naast de keto pillen, heb je dan ook nog veel meer varianten. De ‘fast burn extreme‘ is bijvoorbeeld een veel omstreden, maar toch populair merk onder de afslank pillen.

Daarnaast zijn er meer dan genoeg andere alternatieven. De meeste hebben als werkende stof voornamelijk cafeïne, wat de verbranding iets omhoog helpt en de honger wat kan stillen.

Een aanbod van goede en bewezen fatburners kun je hier bekijken.

Ketogeen pillen: Ervaringen van gebruikers

vetverlies-afvallen

Voordat je begint met het slikken van zoiets als keto pillen, is het aannemelijk dat je opzoek gaat naar ervaringen, reviews of misschien zelfs wel resultaten van mensen die jou voor zijn gegaan.

Het grote voordeel van het internet is natuurlijk dat je gemakkelijk ervaringen op kunt zoeken, dat zou je denken tenminste..

Want als je zoekt naar reviews of gebruikerservaringen van keto pillen, kom je er toch echt bedrogen uit.. Er zijn overigens wel ervaringen te vinden, maar hoe betrouwbaar deze zijn is de tweede vraag.

De meeste van dit soort reviews staan namelijk op de websites van producenten van de keto dieet pillen. Dit zullen dus niet bepaald objectieve gebruikerservaringen zijn.

Echt duidelijke en eerlijke reviews zijn er dus niet echt, wat overigens erg jammer is. Ik was namelijk oprecht benieuwd naar de resultaten.

Al denk ik ook, dat áls deze pillen zo goed zouden werken als dat ze beloven, dat de resultaten wel gedeeld zouden worden, niet waar?

Conclusie: werken de keto dieet pillen écht?

Dan zijn we alweer aangekomen bij het eindoordeel van de keto dieet pillen. De grote reden waarom jij deze keto pillen review leest, is natuurlijk omdat je wilt weten of deze écht zo goed werken.

Natuurlijk zou het fijn zijn als al de mooie beloftes die werden gemaakt omtrent deze pillen écht waar waren..

Máár als iets te mooi is om waar te zijn, dan is dat ‘t meestal ook. Dit is dan ook het geval met de keto pillen.

Ik wil hiermee overigens niet zeggen dat het totaal niks zou doen en dus een nutteloos supplement is, maar ik zou het jou zéker niet aanbevelen als je effectief wilt afvallen.

Als jij echt in ketose wilt komen dan zul jij je dieet hier op aan moeten passen. Wellicht kunnen de keto dieet pillen in combinatie met goede voeding, een paar procent extra verschil maken.

Maar wat dat betreft is het ‘t geld dus niet waard. Bovendien zijn het allerlei ‘underground’ sites die zulk soort pillen aanbieden en komen op mij niet heel betrouwbaar over..

Conclusie: De ‘ketose pillen’ zijn wat mij betreft absoluut geen aanrader en vind ik dan ook zonde van je geld.

Je zou veel beter een goed dieet kunnen volgen, of je geld besteden aan een goed alternatief, waarover ik het hieronder ga hebben.

Wat zijn de beste alternatieven?

Zoals je misschien wel hebt kunnen merken aan deze review, ben ik niet bepaald een fan van afval pillen.

Als je dan toch per sé pillen wilt gebruiken om je vetverlies te stimuleren, raad ik je aan om voor een veilig afslanksupplement met bewezen werking te kiezen.

Maar wat nóg beter is; een goed dieet volgen en/of je voedingspatroon aanpassen. Hoe je dat doet vertel ik je in de Vetverlies Kickstart.

In dit Gratis E-book ontdek je namelijk hoe jij je lichaam écht effectief slank krijgt, zonder per se in ketose te moeten komen.

Hier komen geen fancy pilletjes aan te pas, alleen maar gezonde voeding.

Bovendien bespaard het je een hoop geld. Het is namelijk gratis. Een stuk voordeliger dus dan een potje keto pillen dat binnen de kortste keren weer leeg is.

Ik nodig je dan ook uit om een kijkje te nemen in dit eBook en ermee aan de slag te gaan, maar de keuze is natuurlijk aan jou.

Klik op de knop hieronder voor meer informatie:Veelgestelde vragen

Heb je nog een vraag over keto pillen? Wellicht dat je vraag te hieronder te vinden is.

Zoniet, laat dan een reactie achter onder dit artikel en ik zal je vraag zo goed mogelijk proberen te beantwoorden!


Zijn de pillen illegaal?

In principe zijn de meeste keto pillen geen illegale afslankpillen en ben je dus niet strafbaar als je deze besteld. Echter moet je wel opletten dat je het koopt bij een betrouwbare shop.

Vertrouw je het niet? Zoek dan naar ervaringen en reviews van de desbetreffende shop die de ketogene pillen aanbiedt.

Zijn ketogene pillen gevaarlijk?

Eerder in dit artikel hebben we het over de werkzame stoffen in de pillen gehad. Op basis hiervan kun je concluderen dat de gemiddelde ketogene pil niet gevaarlijk is om te supplementeren.

Echter dien je zelf nog altijd op te letten welke ingrediënten erin zitten. Ga hier dus verantwoord mee om.

Welke ketogene pillen zijn het beste?

Aangezien er meerdere merken verkrijgbaar zijn, welke ik niet allemaal heb getest, én het feit dat ‘t lastig is om betrouwbare reviews te vinden op het internet, kan ik je helaas niet vertellen welke ketogene pillen ‘het beste werken’.

Wat zijn synoniemen voor dit soort capsules?

Eerder in dit artikel hebben we het al gehad over de verschillende benamingen van de pillen.

Enkele van de meest voorkomende zijn bijvoorbeeld: ketogenic pillen, keto dieet pillen en simpelweg keto pillen.

Kun je keto pillen kopen bij de kruidvat?

Als jij jezelf afvraagt of het mogelijk is om keto dieet pillen bij de Kruidvat te kopen, dan ben je niet de enige die hier nieuwsgierig naar is.

Er zijn namelijk een hele hoop mensen die dit graag willen weten.

Het antwoord is dat dit ‘helaas’ niet mogelijk is. Je zult de pillen dus echt moeten bestellen, of anders voor de beste alternatieven kiezen.


💡 Misschien vind je dit ook interessant:

Categorieën: Supplementen

Casper Goessens

Casper is personal trainer en trainings- en voedingsdeskundige. Hij doet al 7 jaar fanatiek aan fitness en helpt anderen om hun fysieke doelstellingen te behalen. Zijn kennis is afkomstig uit het doorspitten van studies en volgen van opleidingen. Daarnaast beschikt hij over een flinke dosis praktijkervaring op het gebied van trainingsleer en diëtetiek.

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *