Christopeit Sport: Bekijk het aanbod & ervaringen (2024)

Laatst bijgewerkt door Casper Goessens op april 19, 2024

christopeit sport aanbod
christopeit sport aanbod

Christopeit Sport is een groot en bekend Duits fitnessmerk. In dit artikel kom je erachter welke apparaten deze sport gigant allemaal aanbiedt én wat je ervan mag verwachten.

Hoe is de kwaliteit en waar is de apparatuur van Christopeit te koop? Je ontdekt het allemaal op deze pagina!

Over het merk Christopeit Sport

christopeit-fitness-trampoline

Christopeit Sport is een Duitse fabrikant van fitness apparatuur. Het merk werd in 1976 opgericht door voormalig Bundesliga doelman Horst Christopeit. Zijn doel was om fitnessapparatuur voor thuisgebruik te produceren.

In de loop der jaren heeft Christopeit zijn assortiment voortdurend uitgebreid. Ze leveren allerlei soorten fitness benodigdheden, vrijetijdsproducten en zelfs voetbaltafels. Als één van de eerste producenten op de Duitse markt leverde Christopeit halverwege de jaren 90 sensoren die de hartslag meten via de hand.

De populairste producten van Christopeit zijn crosstrainers, loopbanden, fitnesstations, ergometers en hometrainers. Deze artikelen worden alleen online via internet en via verkooppartners in speciaalzaken verkocht.

Het Duitse merk staat bekend om de betrouwbare kwaliteit, degelijkheid en betaalbaarheid.

Waar te koop?

De fitnessapparatuur van Christopeit is te koop bij meerdere fitnesswinkels en webshops. Bekijk en vergelijk het aanbod heironder:

Fitwinkel.nlGa naar webshop >>
Fitnessapparaat.nlGa naar webshop >>
Lidl-shop.nlGa naar webshop >>
Bol.comGa naar webshop >>

Christopeit hometrainers

christopeit-sport-hometrainer

In de categorie hometrainers biedt het Duitse merk een ruime keuzemogelijkheid.

Er zijn momenteel 6 typen hometrainers verkrijgbaar, namelijk de CL2, CL3, RS100, HT3, AL1 en AL2. De CL2 is de meest basic hometrainer, de AL1 en AL2 bieden meer mogelijkheden.

De RS100 is een ligfiets hometrainer, deze is zeer geschikt voor mensen die moeite hebben met een hoge instap. Of voor mensen die rugproblemen hebben.

Christopeit levert ook een stoelfiets, de MB3. Dit is een trapstel die je kunt neerzetten waar jij maar wilt. Fietsen vanuit je luie stoel, geen probleem!

Bekijk hier meer informatie over Christopeit hometrainers of klik hieronder voor het aanbod
Christopeit loopbanden

christopeit-sport-loopband

Ook wat loopbanden betreft kun je bij Christopeit terecht. Het basic model is de Runner Pro Magnetic, een loopband die veel mogelijkheden biedt voor een zeer aantrekkelijke prijs.

Wil je als sporter meer trainingsmogelijkheden en uitdagingen, dan kun je een keus maken voor de TM2 of TM2 Pro.

Klik hieronder voor onze koopgids met de beste hardloopbanden dat dit merk te bieden heeft.
Christopeit crosstrainers

crosstrainer

Sta je graag op de crosstrainer? Christopeit heeft 6 types crosstrainers in zijn assortiment.

Van het basic model de CS 5 tot de meest luxe uitvoering de FXM 2. De CS 5 is een basic crosstrainer, maar biedt je voldoende mogelijkheden voor een flinke workout. Het is voorzien van een scherm waarop je een smartphone of tablet kan aansluiten.

Voor meer trainingsmogelijkheden heb je een keus uit 5 andere types crosstrainer, maar je kunt zelfs een stapje verder naar basic gaan!

Geen behoefte aan luxe computers of hartslagmeters? De walk DLX crosstrainer is de meest betaalbare en compacte crosstrainers op de markt.

Lees hier meer informatie over crosstrainers van Christopeit, of klik hieronder voor het aanbod:
Christopeit roeitrainers

Trainen op een roeitrainer is een van de beste manieren om fit te worden. Christopeit weet dat ook en biedt de sporter 5 mogelijke keuzes voor een roeitrainer thuis.

De eenvoudigste uitvoering is de Cambridge 2, deze is licht en makkelijk op te bergen thuis. De meest luxe keuze voor een Christopeit roeitrainer is de Como.
En nog veel meer

Dat Christopeit sport van alle markten thuis is bewijst het maar weer eens aan het feit dat het zelfs een fitness trampoline aanbiedt.

Daarnaast bestaat het aanbod nog uit onder andere: fitness trilplaten, krachtstations en buikspier apparaten.

Hieronder zie je de officiële trailer van Christopeit.Relevante artikelen:

Lidl fitness artikelen

Lidl crosstrainer

Lidl loopband

Kettler Sport

Focus Fitness

Tunturi fitnessapparatuur

VirtuFit fitnessapparatuur

Categorieën: Fitnessapparatuur

Casper Goessens

Casper is personal trainer en trainings- en voedingsdeskundige. Hij doet al 7 jaar fanatiek aan fitness en helpt anderen om hun fysieke doelstellingen te behalen. Zijn kennis is afkomstig uit het doorspitten van studies en volgen van opleidingen. Daarnaast beschikt hij over een flinke dosis praktijkervaring op het gebied van trainingsleer en diëtetiek.

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *