Lidl en Aldi crosstrainer

Laatst bijgewerkt door Casper op juni 17, 2022

trainingsschema-crosstrainer
crosstrainer-lidl

Een crosstrainer te koop bij de Lidl of de Aldi, het klinkt misschien gek. Dat beide winkels geregeld handige huis-tuin-en-keuken artikelen aanbieden dat wisten we al, maar sinds kort kun je ook crosstrainers verkrijgen bij de Lidl.

Welke crosstrainer Verkopen de Lidl en Aldi?

De Aldi heeft momenteel geen aanbod aan crosstrainers (of andere fitnessapparatuur) online. De Lidl daarentegen biedt momenteel een Christopeit crosstrainer aan.

Christopeit Sport is geen huismerk van de Lidl maar is wel een merk dat te verkrijgen is in de Lidl-shop. Naast crosstrainers zijn er ook andere apparaten te verkrijgen.

Tip: Klik hieronder om direct het beste aanbod voor thuisgebruik te bekijken.


Hoeveel kost een crosstrainer bij de Lidl?

De Christopeit crosstrainer AL 1 is spotgoedkoop. Deze is momenteel te verkrijgen voor slechts 179,00 euro. Een nadeel is dat het toestel wegens de grote vraag vaak is uitverkocht.

Is het apparaat momenteel uitverkocht bij de Lidl en wil je toch graag een goedkope trainer scoren? Bekijk dan hier de aller goedkoopste crosstrainers.

Hoe zit het dan met de kwaliteit van de lidl crosstrainer, is die wel goed? Met de kwaliteit is niks mis.

De apparatuur van het oerdegelijke Duitse sportmerk Chrisopeit staat bekend om hun duurzaamheid.

Je kunt er dus vanuit gaan dat de crosstrainer een aankoop is waar je lang plezier van gaat beleven.Trainen op de Lidl crosstrainer

crosstrainer-aldi

De specs van de Lidl crosstrainer staan niet uitgebreid beschreven in de beschrijving, maar het is voldoende om te weten wat je ervan kunt verwachten.

Je moet niet de meest uitbreide en luxe crosstrainer verwachten máár je kunt er prima op trainen en calorieën verbranden om dat overtollige vet weg te werken.

Een groot voordeel van de Lidl crosstrainer is dat deze super simpel werkt. Het heeft één scherm en een draaiknop. Hiermee kun jij je training aansturen en je prestaties aflezen.

Het is vrij stil in gebruik en makkelijk te verplaatsen in huis wat beide grote pluspunten zijn.

Verkoopt de Aldi crosstrainers?

Zoals je net hebt kunnen lezen verkoopt de Aldi momenteel geen crosstrainers online.

De kans lijkt niet aanwezig dat ze dit op korte termijn gaan aanbieden en dus zal je een crosstrainer bij een andere winkel moeten aanschaffen:Wat is een crosstrainer?

Een crosstrainer is een fitnessapparaat dat bedoeld is voor cardio. Het beschikt over twee voetpedalen en 4 handvatten. 2 die meebewegen in de loopbeweging en 2 (de binnenste) die stilstaan.

Wanneer je de buitenste handvatten beetpakt die meebewegen zullen ook je armen in beweging komen.

De crosstrainer is een geliefd apparaat omdat het zowel je onderlichaam (benen) als je bovenlichaam in beweging brengt. Dit maakt het een erg effectief apparaat om af te vallen en in vorm te komen.

Het is met name voor in huis een erg populair apparaat. De Lidl crosstrainer kost niet veel vergeleken met andere crosstrainers en dat is waarom deze zo gewild is onder consumenten.

Als de crosstrainer bij de Lidl momenteel uitverkocht is, geen paniek. Neem eens gerust een kijkje in onze uitgebreide crosstrainer koopgids.

Meer fitnessapparatuur bij de Lidl

In de Lidl shop is nog meer fitnessapparatuur te vinden. Het aanbod verschilt per per keer. Op moment van schrijven verkoopt de Lidl onder andere:

Ook zijn er bij de Lidl hometrainers, een buikspiertrainer en een trainingsbank te verkrijgen. Het aanbod en de voorraad het varieert en kan op dit moment dus weer anders zijn.


Gerelateerde artikelen:

Aldi hometrainer

Lidl & Aldi roeitrainer

Lidl loopband

Categorieën: Fitnessapparatuur

0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.