Lidl en Aldi crosstrainer

Laatst bijgewerkt door Casper Goessens op mei 10, 2024

crosstrainer bij aldi of lidl kopen
crosstrainer bij aldi of lidl kopen

Een crosstrainer te koop bij de Lidl of de Aldi, het klinkt misschien gek.

Dat beide winkels geregeld handige huis-tuin-en-keuken artikelen aanbieden dat wisten we al, maar sinds kort kun je ook crosstrainers verkrijgen bij de Lidl.

Wat voor crosstrainers verkopen Lidl en Aldi? Hoe is de kwaliteit? En zijn ze je geld echt waard? Je ontdekt het op deze pagina!

Welke crosstrainer verkopen de Lidl en Aldi?

De Aldi heeft momenteel geen aanbod aan crosstrainers (of andere fitnessapparatuur) online. De Lidl daarentegen biedt momenteel een Christopeit crosstrainer aan.

Christopeit Sport is geen huismerk van de Lidl, maar is wel een merk dat te verkrijgen is in de Lidl-shop. Naast crosstrainers zijn er ook andere apparaten te verkrijgen.

Tip: Klik hieronder om direct de beste crosstrainers voor thuisgebruik te bekijken.


Hoeveel kost een crosstrainer bij de Lidl?

De Christopeit crosstrainer AL 1 is spotgoedkoop. Deze is regelmatig te verkrijgen voor slechts 179,00 euro.

Een nadeel is dat het toestel wegens de grote vraag vaak is uitverkocht.

Is het apparaat momenteel uitverkocht bij de Lidl en wil je toch graag een goedkope trainer scoren? Bekijk dan hier de aller goedkoopste crosstrainers.

Hoe zit het dan met de kwaliteit van de lidl crosstrainer, is die wel goed?

Met de kwaliteit is niks mis. De apparatuur van het oerdegelijke Duitse sportmerk Christopeit staat bekend om hun duurzaamheid.

Je kunt er dus vanuit gaan dat de crosstrainer een aankoop is waar je lang plezier van gaat beleven. Natuurlijk is het niet van professionele kwaliteit, maar dat mag je uiteraard niet verwachten voor zo’n lage prijs.Trainen op de Lidl crosstrainer

crosstrainer-aldi

De specs van de Lidl crosstrainer staan niet uitgebreid beschreven in de beschrijving, maar het is voldoende om te weten wat je ervan kunt verwachten.

Je moet niet de meest uitbreide en luxe crosstrainer verwachten máár je kunt er prima een crosstrainer training op volbrengen.

Ook is het een prima apparaat om de nodige calorieën op te verbranden.

Een groot voordeel van de Lidl crosstrainer is dat deze super simpel werkt. Het apparaat heeft één scherm en een draaiknop. Hiermee kun jij je training aansturen en je prestaties aflezen.

Het apparaat is bovendien vrij stil in gebruik en makkelijk te verplaatsen in huis, wat beide grote pluspunten zijn.

Verkoopt de Aldi crosstrainers?

Zoals je net hebt kunnen lezen verkoopt de Aldi momenteel geen crosstrainers online.

De kans lijkt niet aanwezig dat ze dit op korte termijn gaan aanbieden en dus zal je een crosstrainer bij een andere winkel moeten aanschaffen:
Wat is een crosstrainer?

Een crosstrainer is een fitnessapparaat dat bedoeld is voor cardio. Het beschikt over twee voetpedalen en 4 handvatten. 2 die meebewegen in de loopbeweging en 2 (de binnenste) die stilstaan.

Wanneer je de buitenste handvatten beetpakt die meebewegen zullen ook je armen in beweging komen.

De crosstrainer is een geliefd cardio apparaat voor vetverlies, omdat het zowel je onderlichaam (benen) als je bovenlichaam in beweging brengt. Dit maakt het een erg effectief apparaat om af te vallen en in vorm te komen.

Het is met name voor in huis een erg populair apparaat. De Lidl crosstrainer kost niet veel vergeleken met andere crosstrainers en dat is waarom deze zo gewild is onder consumenten.

Als de crosstrainer bij de Lidl momenteel uitverkocht is, geen paniek. Neem eens gerust een kijkje in onze uitgebreide crosstrainer koopgids. Daar vind je de beste crosstrainers van de markt terug.

Meer fitnessapparatuur bij de Lidl

Naast crosstrainers, heeft Lidl meer fitness aanbod. Het aanbod verschilt per per keer. Op moment van schrijven verkoopt de Lidl onder andere:

Ook zijn er bij de Lidl hometrainers, een buikspiertrainer en een trainingsbank te verkrijgen. Het aanbod en de voorraad varieert en kan op dit moment dus weer anders zijn.
Gerelateerde artikelen:

Aldi hometrainer

Lidl & Aldi roeitrainer

Lidl loopband

Categorieën: Fitnessapparatuur

Casper Goessens

Casper is personal trainer en trainings- en voedingsdeskundige. Hij doet al 7 jaar fanatiek aan fitness en helpt anderen om hun fysieke doelstellingen te behalen. Zijn kennis is afkomstig uit het doorspitten van studies en volgen van opleidingen. Daarnaast beschikt hij over een flinke dosis praktijkervaring op het gebied van trainingsleer en diëtetiek.

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *