Crosstrainer kopen winkel

Laatst bijgewerkt door Casper Goessens op september 16, 2023

crosstrainer-winkel

Bij welke winkel kan je een crosstrainer kopen?

Op deze pagina vind je een compleet overzicht met de beste crosstrainer winkels, zodat je het beste aanbod gemakkelijk met elkaar kunt vergelijken!

Je vind allereerst een overzicht van de 3 beste crosstrainer winkels en vervolgens vind je de overige opties en meer informatie over het kopen van een crosstrainer.

Wat zijn de beste winkels om crosstrainers te kopen?

Hieronder vind je een overzicht van de beste winkels, onder andere geselecteerd op: prijs, kwaliteit, klantenservice, levering, aanbod en koopgarantie:

Fitwinkel

fitwinkel-logo

Fitwinkel is toch wel de duidelijke nummer 1 wanneer het gaat om crosstrainers.

Deze winkel is eigenlijk van alle markten thuis wanneer het gaat om diverse fitnessapparatuur.

Of je nu op zoek bent naar een professioneel toestel, of een apparaat dat geschikt is om thuis op te trainen, bij Fitwinkel kun je terecht voor een groot aanbod.

Zo heeft het bijvoorbeeld het grootste aanbod Tunturi crosstrainers en Matrix crosstrainers, welke bekend staan als solide en betrouwbare apparaten.

Het enige kleine nadeel is dat er veel crosstrainers vaak niet op voorraad zijn in de webshop, het beste is dan ook om te filteren op de crosstrainers die momenteel wél beschikbaar zijn.Betersport

betersport-logo

Betersport komt op een goede twee plaats wanneer het gaat om crosstrainer winkels.

De winkel heeft een uitgebreid aanbod qua crosstrainers en er zijn meerdere merken te verkrijgen.

Het zijn met name de toestellen van Focus Fitness die zeer goed bekend staan, maar daarnaast zijn er nog tal van andere mogelijkheden en zit er eigenlijk voor elk wat wils bij.Bol.com

bol

Bol.com zal weinig toelichting nodig hebben. Zoals je waarschijnlijk wel weet is deze winkel werkelijk van álle markten thuis en kun je hier terecht voor vrijwel elk artikel dat je je maar kunt bedenken.

Ook qua fitnessapparatuur ben je bij bol aan het juiste adres. Je kunt hier een enorm aanbod vinden en vrijwel alle merken zijn hier wel te verkrijgen: van Kettler crosstrainers tot aan Proform crosstrainers.

Hier moet overigens wel bij gezegd worden dat het overgrote aanbod crosstrainers op bol.com wordt aangeboden door andere aanbieders, zoals bijvoorbeeld door Betersport en Fitwinkel.Overige winkels waar je crosstrainers kunt kopen

Naast de top 3 zijn er ook nog een aantal andere crosstrainer winkels waar je terecht kunt voor een goede koop. Hieronder vind je een aantal van de beste alternatieven.

Fitnesskoerier

fitnesskoerier-ervaring

Fitnesskoerier staat voornamelijk bekend om hun enorm grote aanbod qua krachtapparatuur en gewichten.

Maar deze gigant heeft ook de nodige crosstrainers in de gelederen. Zo is er meer dan genoeg keuze tussen verschillende soorten en verschillende merken crosstrainers.

Professionele merken zoals Schwinn, Sole Fitness en Finnlo zijn goed vertegenwoordigd in het assortiment.

Het zijn dan ook voornamelijk professionele crosstrainers die je hier kunt kopen, maar er zitten ook een aantal goede mogelijkheden voor thuisgebruik tussen. Kortom: genoeg keuze!Decathlon

Decathlon zullen de meeste ook wel kennen. Het staat zowel bekend om hun fysieke winkels door het hele land heen, als om de webwinkel met het gigantische aanbod.

Decathlon is eigenlijk een winkel waar je alles qua sportartikelen in de breedste zin van het woord kunt kopen.

Ik ben zelf goed te spreken over Decathlon, alleen als een crosstrainer winkel is het aanbod toch niet super uitgebreid.

Ze hebben wel een aantal goede goedkope crosstrainers is de gelederen, van het merk Domyos.

En ook zijn er een aantal luxere NordicTrack crosstrainers te koop in de (web)winkel, maar het aanbod is vrij beperkt vergeleken met de andere crosstrainer winkels op deze pagina.

Bekijk hier de beste crosstrainers van Decathlon, of ga direct naar het aanbod via de knop hieronder:Fitnessapparaat.nl

Fitnessapparaat.nl heeft eigenlijk exact hetzelfde aanbod als Fitwinkel.nl, dit komt omdat de site van hetzelfde bedrijf is.

Aangezien het aanbod precies hetzelfde is, is deze winkel wellicht wat overbodig in deze lijst.

Toch vonden we het ‘t vernoemen waard, omdat de site regelmatig naar voren zal komen in de zoekresultaten wanneer je zoekt naar een crosstrainer winkel.Waar zijn de bovenstaande winkels op geselecteerd?

Zoals eerder vermeldt, zijn de beste crosstrainer winkels uit het bovenstaande lijstje geselecteerd op meerdere aspecten.

De belangrijkste daarvan vinden wij het aanbod. Er dient ruim genoeg keuze te zijn. Zo dient een goede winkel de beste crosstrainers voor thuis aan te bieden en ook apparaten voor commercieel gebruik.

Daarnaast vinden we de klantenservice en garantie van groot belang. Bij een gebrek of probleem moet je snel geholpen worden en het liefst ook service aan huis krijgen.

Qua garantie is een koopgarantie van minimaal 2 jaar op de onderdelen toch wel gewenst.

Bij Betersport heb je op het frame en laswerk zelfs een levenslange garantie, wat wij als een groot voordeel zien.

Crosstrainer in een fysieke winkel kopen of online bestellen?

crosstrainer-winkel

Een crosstrainer kopen in de winkel of online bestellen? Het is voor velen een lastige keuze.

Wat ons betreft is dat het ook, aangezien beide mogelijkheden voordelen én nadelen hebben.

Het voordeel van een crosstrainer kopen in de winkel, is bijvoorbeeld dat je meestal in de mogelijkheid bent om de crosstrainer uit te proberen, voordat je het koopt.

Wanneer je hier voor kiest, moet je natuurlijk wel weten waar je op moet letten tijdens het uitproberen. Meer informatie hierover ontdek je in de crosstrainer koopgids.

Online is het aanbod waarschijnlijk wat overzichtelijker en kun je de verschillende eigenschappen met elkaar vergelijken.

Meestal kun je ook de gebruikerservaringen over de crosstrainers lezen, zodat je een goed beeld hiervan kunt vormen.

Uiteraard kun je ook voor een combinatie van beide kiezen, door jezelf bijvoorbeeld van te voren goed online te oriënteren en de crosstrainer vervolgens uit te proberen en te kopen in de winkel.

Andere apparatuur

Naast crosstrainers is er ook nog andere fitnessapparatuur om uit te kiezen.

Mocht je liever toch geen crosstrainer willen, of benieuwd zijn wat voor apparaten er nog meer zijn, bekijk dan een van de onderstaande pagina’s:


Heb je nog vragen over crosstrainer winkels? Laat dan even een reactie achter onder dit artikel!

💡 Misschien vind je dit ook interessant:

Categorieën: Fitnessapparatuur

Casper Goessens

Casper is personal trainer en trainings- en voedingsdeskundige. Hij doet al 7 jaar fanatiek aan fitness en helpt anderen om hun fysieke doelstellingen te behalen. Zijn kennis is afkomstig uit het doorspitten van studies en volgen van opleidingen. Daarnaast beschikt hij over een flinke dosis praktijkervaring op het gebied van trainingsleer en diëtetiek.

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *