Loopband kopen: welke winkels?

Laatst bijgewerkt door Casper op juni 17, 2022

loopband-winkels
loopband-winkels

Zoek je loopband winkels? In dit artikel kom je erachter in welke winkels jij loopbanden kunt kopen of op welke webshops je deze kunt bestellen.

In welke winkel een loopband kopen?

loopband-kopen-winkel

Het is en blijft altijd een lastige keuze om een winkel uit te zoeken. Zeker bij een grote aankoop zoals een loopband wil je dan ook zeker weten dat je in de beste winkel koopt.

Om je een lange zoektocht te voorkomen hebben we hieronder een overzicht met de beste en bekendste winkels (en webshops) waar je een groot aanbod aan loopbanden kunt kopen:

bol.com

Iedereen kent natuurlijk bol.com. Dit is de grootste Nederlandse webshop die van alles en nog wat verkopen. Zo ook loopbanden en andere fitnessapparatuur.

Het aanbod is afkomstig van allerlei verschillende verkopende partijen. Zo verkopen ook een aantal andere winkels die je in dit artikel vind hun voorraad op bol.com.

Een voordeel is dat je voorzien bent van een betrouwbare en bovendien snelle levering. Dit is dan ook de reden waarom er vaak voor gekozen wordt om een loopband hier te bestellen.Betersport

Betersport is al ruim 15 jaar een erg bekende winkel wanneer het gaat om fitnessapparatuur.

Naast loopbanden hebben ze diverse andere cardio apparaten en ook krachttraining apparatuur is er verkrijgbaar in overvloed.

Er worden enkel de bekendste A-merken verkocht en je kunt een uitgaan van een snelle levering en behulpzame klantenservice.Decathlon

Decathlon zal zeer waarschijnlijk ook geen onbekende voor je zijn. Ze staan bekend om hun grote winkels waar een enorm aanbod in sportattributen is te vinden.

Ze zijn letterlijk van alle markten thuis en dus ook de loopbanden mogen niet ontbreken.

Ze verkopen voornamelijk loopbanden van hun eigen huismerk Domyos, maar verkopen ook enkele andere A-merken.

Het aanbod online kan nog wel eens verschillen van die in de winkel. Wanneer je een loopband in het echt wilt uittesten kun je langsgaan bij een winkel bij jou in de buurt.

Ook kun je ze uiteraard online bestellen. Klik hieronder om het huidige aanbod te bekijken:Fitwinkel

Fitwinkel heeft in het land een aantal grote winkels gevestigd en is ook online voorzien van een zeer groot aanbod loopbanden. Je kunt langsgaan in een van hun showrooms of je kunt ze online bestellen.

De merken die ze beschikbaar hebben zijn erg divers en ook de prijssegmenten lopen erg uiteen.

Één ding is dan ook zeker: gebrek aan keuze qua loopbanden zal je in elk geval niet hebben bij deze winkel:Fitnesskoerier

Zoals de naam al doet vermoeden bezorgd fitnesskoerier fitnessmateriaal van allerlei soorten categorieën. Ook het aanbod loopbanden is erg divers in de webwinkel.

Zowel professionele apparatuur als apparaten voor thuis kun je hier bestellen. De loopbanden zijn voornamelijk bedoeld voor professioneel gebruik. Je kunt ze vaak gratis laten monteren.

Dit is dan ook waar fitnesskoerier om geprezen wordt. De goede service en de vaak gratis montage is erg fijn, vooral bij bestelling van grote apparaten zoals loopbanden.

Bij sommige toestellen is het zelfs mogelijk om deze te laten bezorgen én te laten monteren op verdieping. Druk op de knop hieronder om een kijkje te nemen in het uitgebreide assortiment.fitnessapparaat.nl

Op fitnessapparaat.nl kun je net als op fitwinkel.nl veel verschillende soorten loopbanden kopen voor allerlei doeleinden.

Ook deze webshop is onderdeel van de fitwinkels waarvan er momenteel 5 te vinden zijn in Nederland.

Deze webwinkel biedt je een erg ruimte keuze wat betreft loopbanden in alle prijssegmenten.

Het aanbod kun je bekijken via de knop hieronder:Gorillasports

Gorillasports is een ware gigant wanneer het gaat om dumbbells, halters en ander krachttraining materiaal.

Ze staan bekend als één van de grootste webwinkels in Nederland qua krachtapparatuur. Ook verkopen ze loopbanden.

Deze zijn veelal van het Fitnessmerk Maxxus. Benieuwd naar deze loopbanden? Je kunt ze bekijken via de knop hieronder:Tot slot

Hierboven heb je de winkels kunnen vinden met het beste aanbod loopbanden. De shops staan op willekeurige volgorde. Ik hoop dat wat hebt gehad aan het overzicht en wens je veel succes met de zoektocht!

Hulp nodig bij het kiezen van een goede loopband? Neem dan een kijkje in de loopband koopgids >>Relevante artikelen:

Hometrainer winkels

Crosstrainer winkels

Fitness apparaten: winkel overzicht

Categorieën: Fitnessapparatuur

0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.