Fitnesskoerier Review

Laatst bijgewerkt door Casper Goessens op september 26, 2023

fitnesskoerier-ervaring
fitnesskoerier-ervaring

Van plan om fitnessapparatuur bij Fitnesskoerier te bestellen? In deze review lees je over de ervaringen met deze fitness webshop.

Is deze shop betrouwbaar of kun je hier beter niks kopen?

Fitnesskoerier is een webshop die gespecialiseerd is in fitnessapparatuur. Ze leveren zowel apparaten die geschikt zijn voor professioneel gebruik, als apparaten voor in je eigen home gym.

Naast apparatuur verkopen ze ook dumbbells, halterbankjes, en eigenlijk alles wat met krachttraining te maken heeft. Je kunt het zo gek niet bedenken of deze webshop heeft het in huis.

Maar is wel wel zo’n verstandig idee om hier een bestelling te plaatsen? Lees snel verder en kom erachter!

Ervaringen met Fitnesskoerier

Ik heb persoonlijk erg positieve ervaringen met fitnesskoerier. Ze verkopen alleen materialen van erkende A merken. Je zult hier dus ook zeker geen troep aantreffen.

Overigens ben ik niet de enige die goede ervaringen heeft met deze webshop. Met mij zijn er namelijk nog tal van andere tevreden klanten.

Op alle review websites waar recensies over deze webshop te vinden zijn, kun je namelijk louter positieve ervaringen van anderen lezen.

Ook het feit dat Fitnesskoerier al jarenlang een van de grootste spelers is op het gebied van fitnessapparatuur, bewijst maar weer eens de expertise en betrouwbaarheid van deze webshop.

Tip: Bekijk hier het actuele aanbod van Fitnesskoerier >>

Fitnessapparatuur met montage

Wat ik het allerbeste aan fitnesskoerier vind is de aan huis montage zonder extra kosten. Bij mijn weten is dit de enige fitness webshop die je gloednieuwe fitness apparatuur voor jou monteert.

Helaas is dit niet met alle apparaten zo, maar alleen met de ‘premium apparaten’. Maar dit zijn wel gelijk de lastigste om te monteren.

Het wordt netjes aan huis geleverd, ook als je op een hogere verdieping woont. Vervolgens wordt het vlot gemonteerd en ‘t afval wordt weer netjes meegenomen. Ideaal dus!

Meer informatie over de gratis montage vind je via de link hieronder:

Fitnessapparaten met montage >>

krachtstation-voor-thuis

Assortiment van de webshop

Zoals gezegd heeft fitnesskoerier dus een enorm aanbod aan apparatuur en trainingsmaterialen. Je vind aanbod in onder andere de volgende categorieën:

Genoeg aanbod dus. Als je materiaal zoekt in één van bovenstaande adressen ben je aan het goede adres. Wat mij betreft is dit een van de betere webshops van Nederland, en dan voornamelijk door de goede aan huis service.

Ik hoop dat je wat aan deze Review hebt gehad, en ik wens je alvast veel sport plezier toe!

Klik hier om naar de officiële site van Fitnesskoerier te gaan >>Bekijk ook:

Categorieën: Fitnessapparatuur

Casper Goessens

Casper is personal trainer en trainings- en voedingsdeskundige. Hij doet al 7 jaar fanatiek aan fitness en helpt anderen om hun fysieke doelstellingen te behalen. Zijn kennis is afkomstig uit het doorspitten van studies en volgen van opleidingen. Daarnaast beschikt hij over een flinke dosis praktijkervaring op het gebied van trainingsleer en diëtetiek.

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *