Aldi en Lidl roeitrainer: Goede koop of niet?

Laatst bijgewerkt door Casper Goessens op februari 11, 2023

beste-roeitrainer

Van plan om een roeitrainer van de Lidl of Aldi te aan te schaffen? In deze review kun je lezen of het een goede investering is, of dat je beter op zoek kunt gaan naar een andere roeitrainer.

Ook kom je te weten of de Lidl en Aldi überhaupt roeitrainers verkopen én wat hier de beste eventuele alternatieven voor zijn.

Verkopen de Lidl en Aldi roeitrainers?

roeitrainer-lidl-aldi

Regelmatig komen er vragen binnen of de Lidl en de Aldi roeitrainers verkopen. Er heerst hier veel onduidelijkheid over.

Dit komt met name omdat deze roeitrainers niet het hele jaar door te verkrijgen zijn. Zowel de Lidl als de Aldi verkopen de roeimachines namelijk sporadisch.

Zo nu en dan is er een actie (of aanbieding) beschikbaar waarbij de Lidl roeitrainers aanbied. Hetzelfde geldt voor de Aldi.

Om te weten te komen of er momenteel een actie beschikbaar is kun je het beste de site van de Lidl en/of de Aldi kijken voor meer informatie.

Ook kun je de folders in de gaten houden. Deze aanbiedingen staan namelijk vaak in de folders vermeldt.

Lidl roeitrainer Review – Crivit

De Lidl roeitrainer die is van het merk Crivit. Deze roeitrainer wordt meestal aangeboden voor 249,- wat uitzonderlijk laag is.

De lage prijs zal (geheel begrijpelijk) al snel argwaan opwekken bij veel mensen.

Is de Lidl roeitrainer dit geld dan ook daadwerkelijk waard, en wat kun je verwachten van de Crivit roeitrainer?

Het is een roeitrainer met een vrij stevig frame dat te belasten is tot en met 110 kg. Ook zit er een scherm op waar je verschillende programma’s op kunt selecteren.

Dit apparaat is een roeitrainer met luchtweerstand en maakt dus wel wat lawaai, maar dit wordt over het algemeen als niet erg storend ervaren.

Al met al is het helemaal geen slecht apparaat. Het enige nadeel is dat het dus niet atijd te verkrijgen is.

Zoek je een goed alternatief voor de Lidl roeitrainer? Neem dan eens een kijkje in het artikel: Beste compacte roeitrainers.

Aldi roeitrainer Review

De Aldi roeitrainer die is iets minder vaak beschikbaar dan de Lidl roeitrainer. Deze was afgelopen tijd te verkrijgen voor een prijs van 249 euro, even veel als de Lidl roeitrainer dus.

Qua specificaties komen de Lidl en de Aldi roeitrainer sowieso aardig met elkaar overeen. Met een maximale belastbaarheid van 120 kg is de roeimachine van Aldi wel iets hoger te belasten.

Ook dit apparaat heeft een scherm erop zitten met trainingsprogramma’s, het heeft om precies te zijn 16 weerstandniveau’s en 4 gebruikersprofielen. Doordat het een inklapbare roeitrainer is kun je er tevens ruimte mee besparen.

Is het Aldi roeiapparaat momenteel niet te verkrijgen of uitverkocht? Bekijk dan hier het complete aanbod roeitrainers.

Zijn deze roeitrainers het geld waard of niet?

Zoals je zojuist hebt kunnen lezen is zowel de Aldi als de Lidl roeitrainer van zeer degelijke kwalteit, zijn ze redelijk zwaar te belasten en heeft het zelfs verschillende weerstanden waar je in kunt trainen.

Natuurlijk moet je geen professionele roeitrainer verwachten, zoals je die in de sportschool hebt staan.

Maar dat neemt niet weg dat het een prima apparaat is om thuis wat extra te kunnen bewegen. Het is een prima aanvulling op je huidige training.

Als je van plan bent om de roeitrainer meer dan 3 keer per week te gaan gebruiken en je het als vervanging van jouw sportschool abonnement ziet, dan raad ik echter wel aan om voor een roeitrainer te gaan van een betere kwaliteit.

Twijfel je nog wat de beste soort roeimachine is voor jou? Neem dan eens een kijkje in onze roeitrainer koopgids.

Meer fitnessapparatuur van Aldi & Lidl

Naast roeitrainers zijn er nog meerdere soorten fitnessapparaten te verkrijgen bij zowel de Aldi als de Lidl.

De Aldi heeft op moment van schrijven geen aanbod online staan, maar in de Lidl shop is er een redelijk groot aanbod aan fitness spullen beschikbaar.

Het Lidl fitness assortiment bestaat uit een veelzijdig aanbod accessoires, maar ook grotere apparaten. Deze kun je online bestellen of soms in de fysieke winkel verkrijgen.

Tot slot: bekijk het beste aanbod

Heb je nog vragen omtrent Aldi roeitrainers of Lidl roeitrainers? Of heb je hier een goede, of juist minder goede ervaring mee?

Laat dan gerust even een reactie achter onder dit bericht!

Wil je de beste roeitrainers van dit moment bekijken? Klik dan even op de knop hieronder:
💡 Misschien vind je dit ook interessant:

Categorieën: Fitnessapparatuur

Casper Goessens

Casper is personal trainer en trainings- en voedingsdeskundige. Hij doet al 7 jaar fanatiek aan fitness en helpt anderen om hun fysieke doelstellingen te behalen. Zijn kennis is afkomstig uit het doorspitten van studies en volgen van opleidingen. Daarnaast beschikt hij over een flinke dosis praktijkervaring op het gebied van trainingsleer en diëtetiek.

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *