Goedkope roeitrainer kopen – De beste goedkoopste roeitrainers

Laatst bijgewerkt door Casper op april 16, 2021

goedkope-roeitrainer
goedkope-roeitrainer

Goedkope roeitrainer kopen? In deze koopgids vind je de goedkoopste roeitrainers én de beste goedkope roeitrainers, zodat jij veel geld kunt besparen, zonder al te veel in te leveren qua kwaliteit.

Daarnaast geven we je een aantal extra tips om geld te besparen bij de aanschaf van een goedkoop roeiapparaat.

Table Of Contents

Wat is goedkoop?

Goedkoop is natuurlijk een groot begrip en zal voor iedereen anders zijn. Naar onze mening is een roeitrainer goedkoop als het 500 euro of minder kost.

Natuurlijk hangt het daarbij wel af van de kwaliteit die je er voor terugkrijgt.

Een roeitrainer van een paar honderd euro van slechte kwaliteit heb je namelijk minder aan dan een wat duurdere professionele roeitrainer.

Uiteindelijk is het dus zaak om voor de beste prijs-kwaliteitsverhouding te kiezen, waarover we je hieronder meer vertellen.

Beste goedkope roeitrainers

We beginnen direct met de beste goedkope roeitrainers. De apparaten die je hieronder vind zijn niet alleen enorm goedkoop, maar zijn ook nog eens van goede en betrouwbare kwaliteit.

Hoewel een lage prijs zeker een pré is, vinden we de kwaliteit eigenlijk nóg veel belangrijker.

De roeitrainer kan namelijk nog zo goedkoop zijn, als het binnen de kortste keren al stuk is zul je er nog niks aan hebben.

Focus Fitness Row 3 – 399 euro

focus-fitness-row-3

De Focus Fitness Row 3 staat al jarenlang bekend als een super degelijk en betrouwbaar toestel waarop je comfortabel en veilig kunt roeien.

Het is een zeer complete roeitrainer en wat onze verbazing nog altijd schetst is de goedkope prijs waarvoor de Row 3 wordt aangeboden.

Natuurlijk moet je niet de grootste luxe verwachten, maar het toestel heeft wel alles om een goede training te doorstaan.

Wij schreven een uitgebreide review van de Focus Fitness Row 3, waarin je alles te weten kunt komen over de roeitrainer.

Je kunt natuurlijk ook direct de huidige prijs bekijken via de knop hieronder:Senz Sports R4000 waterroeier – 499 euro

senz-sports-r4000

De Senz Sports R4000 komt op een goede tweede plaats wat betreft goede en goedkope roeitrainers.

Dit is een wat minder uitgebreide versie van de Senz Sports R5000, welke wat meer mogelijkheden heeft en hoger aangeschreven staat.

Echter is de R4000 een meer dan prima alternatief als je geld wilt besparen en genoegen neemt met net wat minder mogelijkheden.

Het mooie aan dit apparaat is dat je niets te kort zult komen qua trainingsmogelijkheden en dat het een water roeier is, wat betekent dat je de weerstand hebt van echt water.

Mocht je interesse hebben in dit goedkope apparaat, dan kun je de Senz Sports R4000 review lezen, of direct naar de productpagina gaan:


Domyos roeitrainer – 249,99

domyos-roeitrainer

De Domyos roeitrainer is geen heel bekend apparaat, maar mag naar onze mening zeker niet ontbreken in dit lijstje.

Het is een fijne inklapbare roeitrainer, welke bovendien van erg compact formaat is.

Je hebt de keuze uit een roeitrainer met een vliegwiel van 4 kg en een roeitrainer met een vliegwiel van 7 kg, waarbij de eerstgenoemde uiteraard de goedkoopste optie is.

Klik hieronder om het huidige aanbod te bekijken:Focus Fitness Row 2 – 274 euro

focus-fitness-row-2-review

De Focus Fitness 2 is het kleinere broertje van de Row 3. Je kunt het dan ook zien als een soort demo versie.

Ons advies zou altijd zijn om voor de Row 3 te kiezen, omdat je hier net wat meer mogelijkheden mee hebt.

Maar wil je geld besparen en voor de allerlaagste prijs gaan, dan is de Row 2 ook een uitstekend alternatief.

Ook over deze roeitrainer schreven wij een uitgebreide review. Je kunt hier de Focus Fitness Row 2 review lezen, of direct naar de beste huidige prijs gaan:Wat zijn de allergoedkoopste roeitrainers?

goedkoopste-roeitrainer-kopen

Je hebt zojuist de beste goedkope roeitrainers van de Nederlandse markt kunnen bekijken.

Maar bovenstaande toestellen behoren niet tot de állergoedkoopste, hoewel de Row 2 en de Domyos roeitrainer wel in het allerlaagste prijssegment vallen.

Een ander relatief populair goedkoop apparaat is de Tunturi CardioFit R30 roeier, welke te koop is voor 246 euro op moment van schrijven.

Als je het huidige goedkoopste aanbod wilt vinden, kun je het beste naar Betersport.nl of naar bol.com gaan en vervolgens je zoekopties sorteren in de prijzen van laag naar hoog.

De laagste prijzen zullen dan zichtbaar worden. Bedenk wel dat het niet altijd de verstandigste keuze is om direct voor de eerste de beste goedkoopste roeitrainer te kiezen.

Daarom raden we ook aan om een apparaat van onze top selectie te kopen, zodat je in elk geval verzekerd bent van goede kwaliteit.

Overige tips om geld te besparen

Nu je weet wat de beste goedkope roeitrainers én de goedkoopste roeitrainers zijn, geven we je tot slot een aantal extra tips mee om (veel) geld te besparen bij je aankoop.

Goedkope roeitrainer met korting kopen

De eerste en ook direct de beste tip is om op zoek te gaan naar een goede roeitrainer aanbieding. Dit soort aanbiedingen kun je het hele jaar door vinden.

Het kan soms even zoeken zijn, maar uiteindelijk kun je er wel een heleboel geld mee besparen, waardoor het ‘t zoeken dubbel en dwars waard is.

Het nadeel is dat er niet altijd aanbiedingen zijn en dat je hier dus ook een beetje geluk mee moet hebben.

Lidl of Aldi roeitrainer kopen

Als je een goedkope roeitrainer zoekt zou je eens na kunnen gaan of de Aldi of de Lidl momenteel roeitrainers verkopen.

De Lidl heeft bijvoorbeeld vaak fitnessapparatuur in het assortiment, waaronder soms ook een roeitrainer te vinden is.

Het nadeel is dat de Lidl en de Aldi enkel sporadisch roeitrainers aanbieden, het voordeel is dat deze slechts een paar honderd euro kosten voor een vrij degelijk apparaat.

Meer informatie kun je vinden in het artikel: Lidl en Aldi roeitrainers.

Een goede tweedehands roeitrainer

Tot slot heb je een mogelijkheid om een goede tweedehands roeitrainer te kopen voor een lage prijs.

Dit geniet echter zeker niet onze voorkeur en we willen ook benadrukken dat je hier zeker mee moet oppassen als je niet weet waar je op moet letten.

Je hebt namelijk géén koopgarantie. Maar, als jij je bewust bent van de aandachtspunten kun je met enig speurwerk en een beetje geluk wel degelijk een goede goedkope roeitrainer vinden op een tweedehands website.

Slotwoord: goedkope roeitrainers

We hopen dat je wat aan dit artikel hebt gehad en dat je de beste goedkope koop hebt kunnen vinden.

Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben, of advies nodig hebben over een bepaalde roeitrainer, dan kun je ons dit laten weten door een reactie achter te laten onder dit artikel.

Meer lezen over roeitrainers of goedkope fitnessapparatuur? Bekijk dan hier de beste roeitrainers per soort, of bekijk eens een van de onderstaande artikelen:

Categorieën: Fitnessapparatuur

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *