Aldi hometrainer: de moeite waard?

Laatst bijgewerkt door Casper Goessens op februari 11, 2023

aldi-hometrainer
aldi-hometrainer

Ben jij op zoek naar een Aldi hometrainer? Of ben je benieuwd of de Aldi hometrainers verkoopt?

Het kan ook zo zijn dat je benieuwd bent of dit apparaat het geld wel echt waard is. Alle antwoorden op deze vragen die vind je in dit artikel.


Verkoopt de Aldi hometrainers?

Een veel voorkomende vraag is of de Aldi daadwerkelijk hometrainers in het assortiment heeft.

Het antwoord op deze vraag is dat dit niet altijd het geval is. De Aldi zal namelijk zo nu en dan met een speciale actie komen waarbij er fitnessapparaten aangeboden worden voor zeer lage prijzen.

De Aldi crosstrainer is hier een ander voorbeeld van.

Hoe is de kwaliteit van de Aldi hometrainer?

Zo nu en dan wordt er een Aldi crosstrainer aangeboden voor een prijs van 169,-.

Omdat dit een uitermate lage prijs is voor een dergelijk apparaat zal het bij veel mensen al snel argwaan opwekken.

hometrainer-aldi

Want is de Aldi hometrainer daadwerkelijk van goede kwaliteit of kun je het beter niet kopen? Het is allereerst goed om te weten dat je er niet al te hoge verwachtingen van moet hebben.

Misschien ben jij een hometrainer van sportschool kwaliteit gewend omdat je hier normaal gesproken op traint in jouw gym. Of misschien heb je al een andere hometrainer (gehad).

De Aldi hometrainer is allerminst van professionele kwaliteit. Het heeft niet zoveel mogelijkheden en verstellingen als de gemiddelde crosstrainer.

Maar dat wilt niet zeggen dat de kwaliteit meteen waardeloos is. Een Aldi hometrainer kan prima tot zijn recht komen als je een goedkope en simpele hometrainer zoekt. Bijvoorbeeld om een aantal keren per week wat op te fietsen in huis.

Beste alternatief voor een Aldi hometrainer

Ben je opzoek naar een soortgelijke hometrainer van de Aldi? De FitBike Ride 2 hometrainer is dan het toestel dat het dichtst in de buurt komt.

Het heeft weliswaar een ietwat hogere prijs (249 euro), maar biedt je wel veel meer kwaliteit en waar voor je geld.

Klik op onderstaande knop voor meer informatie over het beste Aldi hometrainer alternatief:Goedkope hometrainer

Een hometrainer wordt over het algemeen als goedkoop beschouwd als het minder dan 500 euro kost.

Ben jij opzoek naar een goedkope hometrainer, en heeft de Aldi momenteel geen hometrainer in het assortiment, of wil je toch liever een andere hometrainer uitzoeken?

Er zijn meer dan genoeg andere hometrainers verkrijgbaar.

Om de beste goedkope hometrainer uit te zoeken kun je het beste een kijkje nemen in het artikel: Goedkope hometrainer kopen.

Van welk merk is het apparaat?

De Aldi hometrainer die tot enige tijd terug werd verkocht was van het merk Sportsline. Dit is een relatief onbekend fitness merk waar weinig over te vinden is.

Het merk richt zich naast hometrainers ook op andere fitnessapparatuur. Momenteel zijn de apparaten niet te koop en is de enige mogelijkheid om er een te bemachtigen via tweedehands sites.

Ook heeft de Aldi regelmatig hometrainers van het merk Crane Sports in het assortiment gehad.

Andere fitnessapparatuur bij de Aldi

Een Aldi hometrainer is niet het enige aanbod wat de Aldi zo nu en dan heeft qua fitnessapparatuur. Meer dan eens zijn er namelijk ook fitness sets te verkrijgen, slam balls en Aldi roeitrainers.

Ook deze apparaten zijn niet het hele jaar door te koop, maar alleen zo nu en dan. Wanneer de Aldi met de volgende actie komt blijft altijd nog maar de vraag.

Het beste kun je dit in de gaten houden door de Aldi folders te bekijken of de officiële website in de gaten te houden.


Relevant aan dit onderwerp:

Hometrainer bij Lidl kopen

Wat kost een hometrainer?

Bij welke winkel hometrainer kopen?

Halters Action

Action gewichten kopen

Dunlop hometrainerCategorieën: Fitnessapparatuur

Casper Goessens

Casper is personal trainer en trainings- en voedingsdeskundige. Hij doet al 7 jaar fanatiek aan fitness en helpt anderen om hun fysieke doelstellingen te behalen. Zijn kennis is afkomstig uit het doorspitten van studies en volgen van opleidingen. Daarnaast beschikt hij over een flinke dosis praktijkervaring op het gebied van trainingsleer en diëtetiek.

1 reactie

Bert R. · februari 5, 2022 op 10:29 am

Vorig jaar november 2021 een hometrainer bij de Aldi gekocht voor E 159,- Deze was van het merk Crane. Alleen het installeren is wel een behoorlijke klus. Kwaliteit is goed. Garantie 3 jaar.

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *