Halters bij Action kopen | Kaytan dumbbells

Laatst bijgewerkt door Casper Goessens op februari 6, 2023

halters

Wil je halters kopen bij de Action? Dan is dit artikel voor jou. Want is het eigenlijk wel zo’n verstandig idee om een halterset van de Action aan te schaffen?

Hoe zit het met de kwaliteit en kun je deze er überhaupt wel kopen? Als jij jezelf deze vragen stelt dan is dit artikel voor jou.

Zijn er halters te koop bij de Action?

halters

Een vraag die vaak wordt gesteld wordt is of de Action halters of een halterset verkoopt.

Het aanbod verschilt namelijk behoorlijk per keer. Dit kan komen door de grote vraag naar de halters of door de beperkte voorraad.

Ook kan het aanbod online verschillen met de winkels. De kans is groot dat als je op internet zoekt op halters action of halterset action dat je nog niet bij het aanbod komt dat jij wilt.

Als dit het geval is dan betekend het dat er momenteel geen halters online te verkijgen zijn bij de Action. Wellicht dat je in een fysieke winkel meer kans maakt, en anders kun je deze nog altijd bestellen bij een andere webshop.

Bekijk ook: Gewichten voor thuis kopen >>

Wat voor halters verkoopt de Action?

Er zijn in het verleden wel eens haltersets verkrijgbaar geweest met 1 korte halter, oftewel een dumbbell, met daarbij 6 schijven.

Twee schijven van 2 kg en vier van één kilo. Het is dus niet een erg uitgebreid halterset. Wel was het te verkrijgen voor slechts €18,95, wat natuurlijk een erg goedkope prijs is. Ook kun je vaak losse gewichtjes kopen van 2 kg.

Halterset kopen bij de Action: goed idee of niet?

halterset-action

Vaak wordt er getwijfeld aan de kwaliteit van Action halters. Je vraagt je wellicht af of dit terecht is. Deze argwaan wordt vaak opgewekt door de relatief lage prijs die de Action hanteert.

Dit geldt overigens niet alleen voor de halters en gewichten van de Action, maar eigenlijk voor vrijwel het gehele assortiment.

De winkel staat dan ook bekend als een echte prijzenvechter. Als het gaat om fitness spullen dan is de winkel één van de goedkopere opties.

Ook Kruidvat gewichten of Lidl fitnessapparatuur zijn low budget mogelijkheden als je zoekt naar goedkoop trainingsmateriaal.

Goede kwaliteit of niet?

Met de kwaliteit van de halters bij de Action is over het algemeen weinig mis. Het doet niet erg veel onder voor veel halters van andere shops, welke voor hogere prijzen worden aangeboden.

Echter is het wel zo dat wanneer je het vergelijkt met halters van goede en bekende fitness A-merken dat het hier wel degelijk voor onder doet.

Maar als een extra aanvulling op jouw fitness materiaal kunnen de halters prima van pas komen. Wel zijn het voornamelijk halters met lichte gewichten.

Voor de echte doorgewinterde krachtsporters is het wellicht daarom een beter idee om een halterset te kopen welke wat zwaardere gewichten hebben.

Als je echter net wilt gaan beginnen met trainen en simpelweg opzoek bent naar wat goedkope gewichtjes dan is een action halterset kopen helemaal geen slecht idee en kun je dit prima doen.

halters-action

Naast de sets zijn er vaak ook dumbbells van 2 kg te verkrijgen. Echt veel sterker zal je hier niet van worden, maar het is wel een handig hulpmiddel om bepaalde lichaamsoefeningen ietsjes zwaarder te kunnen maken.

Kaytan dumbbells

kaytan-dumbbell

De meeste gewichten die je terugvindt in het aanbod van de Action zijn van het merk Kaytan. Dit merk is een van de vele huismerken van de Action en richt zich voornamelijk op fitness attributen.

Zo zijn er bijvoorbeeld dumbbells van Kaytan te koop, maar ook weerstandsbanden, sportkleding en handtrainers. Het merk staat voornamelijk bekend om de goedkope prijzen.

Heb je interesse in de Kaytan dumbbells? Klik dan op de onderstaande knop voor het huidige aanbod.


Welke alternatieven zijn er?

setje-gewichten-kopen

Heb je besloten dat je toch een andere halterset wilt kopen? Of er is momenteel geen aanbod te verkrijgen bij de Action?

Dan zijn er nog een heleboel andere opties om tóch aan goede halters te komen. Ze zijn dan ook te koop bij veel verschillende sportwinkels.

Ook online zijn ze veelvuldig te bestellen. Als je wilt weten waar je het beste gewichten voor in huis aan kunt schaffen, waar je op moet letten en welke je het beste kunt kopen dan raad ik je aan om een kijkje te nemen in het artikel: gewichten kopen.

Conclusie

Een halterset of halters kopen bij de action is helemaal niet zo’n slecht idee als je op zoek bent naar degelijke gewichten voor een lage prijs.

Wel moet je er rekening mee houden dat het vaak gaat om relatief lage gewichten. Als jij al een tijdje traint dan is de kans zeer groot dat deze te licht voor je zijn.

Daarnaast is het aanbod lang niet altijd beschikbaar. Je moet er rekening mee houden dat het online aanbod kan verschillen met die in de fysieke winkels.

Klik op de knop hieronder om direct de beste halters van dit moment te bekijken:Relevante artikelen:

Categorieën: Materiaal

Casper Goessens

Casper is personal trainer en trainings- en voedingsdeskundige. Hij doet al 7 jaar fanatiek aan fitness en helpt anderen om hun fysieke doelstellingen te behalen. Zijn kennis is afkomstig uit het doorspitten van studies en volgen van opleidingen. Daarnaast beschikt hij over een flinke dosis praktijkervaring op het gebied van trainingsleer en diëtetiek.

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *