Gewichten kopen Action

Laatst bijgewerkt door Casper Goessens op augustus 31, 2023

gewichten-kopen-action
gewichten-kopen-action

De action is van alle markten thuis, je zelfs soms gewichten (dumbbells) kopen bij de action.

In dit artikel lees welke soorten gewichten er te koop zijn en of je er goed aan doet om action gewichten te kopen, of dat je deze beter ergens anders kunt koopt.

Dumbbells bij de action kopen: doen of niet?

dumbbells-action

Is gewichten kopen bij de action een goed idee, of kun je dit beter uit je hoofd laten? De gewichten bij de action zijn zeer goedkoop vergeleken met het aanbod in vele andere (sport) zaken.

Deze lage prijs kan dan ook al snel argwaan opwekken. Zijn deze namelijk wel écht van goede kwaliteit?

Als je dit artikel leest heb je de dumbbells bij de action misschien wel eens zien liggen in de schappen, of ben je benieuwd of de action momenteel gewichten verkoopt.

Het aanbod verschilt erg per tijd. Dit betekent dat het lang niet altijd mogelijk is om action gewichten aan te schaffen. Het kan namelijk uitverkocht zijn door de grote vraag of beperkte voorraad.

Ook kan het aanbod verschillen per vestiging. Op het moment van schrijven verkoopt de action géén gewichten in de winkel of online.

Ben je benieuwd waar je wel gewichten kunt kopen? Bekijk dan eens het artikel: Gewichten kopen voor thuis.

Gewichtjes bij de action

gewichtjes

De gewichten die action zo nu en dan verkoopt kun je eerder omschrijven als ”gewichtjes”.

Ze zijn namelijk te verkrijgen in lichte varianten. Tot hoeveel kg de dumbbells exact oplopen verschilt per aanbod, maar gewichten zwaarder dan 6 kg zul je niet snel vinden bij de action.

Dit is natuurlijk niet erg als je een beginnende krachtsporter bent. Maar als je al een tijdje bezig bent met krachttraining dan zul je aan deze kleine action gewichtjes vrij weinig hebben.

Hooguit kun je er een paar oefeningen mee doen, maar daar blijft het dan wel bij. Waar kun je dan het beste voor kiezen, als je gewichten wilt kopen, maar de action deze niet heeft. Of als je zwaardere dumbbells wilt aanschaffen dan die van de action?

Het beste wat je dan kunt doen is verstelbare gewichten aanschaffen. Met deze dumbbells kun je namelijk zelf bepalen hoeveel de halter weegt.

Je kunt het verstellen middels halterschijven die je eraan hangt of eraf haalt. Dit werkt erg handig & snel en is dan ook het aller beste alternatief.

Enkelgewichten action

Enkelgewichten komen zo nu en dan ook voor in het assortiment van de action. Dit zijn geen dumbbells, maar een soort enkelbandjes die een bepaald gewicht hebben. Deze kun je (niet geheel verrassend) om je enkels heen doen om vervolgens oefeningen te gaan doen met verzwaard gewicht.

De enkelgewichten kun je omdoen voor allerlei trainignsvormen, maar voornamelijk worden ze gebruikt bij oefeningen voor de benen en de billen. Ook voor hardlopers zouden enkelgewichten een goed idee kunnen zijn om te dragen, om zo het lopen een stukje zwaarder te maken dan normaal.

Het grote voordeel van deze fitness accessoires is dat ze erg goedkoop zijn. Normaal kosten deze bandjes al niet zoveel, maar bij de Action zijn ze al helemáál goedkoop. Wil je bekijken of deze gewichten voor de enkels momenteel op voorraad zijn? Dan kun je het sport aanbod van de action bekijken.

Ook kettlebells zijn aanwezig

Ook kettlebells zijn niet meer weg te denken uit de moderne training. Deze handige gewichten met handvat eraan zijn goed voor een veelvoud aan oefeningen. Je kunt er je hele lichaam mee trainen en ze zijn zeer functioneel.

Momenteel verkoopt de Action slechts één kettlebell van het merk Kaytan. Het minder goede nieuws is dat deze kettlebell slechts 4 kg weegt. Dat is voor de meesten te weinig om serieus mee te kunnen trainen.

Maar niet getreurd. Bij deze webshop koop je namelijk exact dezelfde Kaytan kettlebells, maar dan ook die van zwaardere gewichten ( 6 kg en 10 kg).

Overige fitness spullen

fitness-accesoires

Zijn er naast action (enkel)gewichten en dumbbells nog meer sport attributen te koop? Dit hangt wederom af van de huidige voorraad.

Momenteel zijn er online onder andere crossfit handschoentjes, springtouwen en sportkleding te koop.

Maar naast trainingsmateriaal kun je ook supplementen verkrijgen die kunnen dienen ter ondersteuning van je voeding.

Ben je opzoek naar kleinere fitnessartikelen voor een goedkope prijs? neem dan eens een kijkje bij de beste fitness accessoires.

In de winkel of online bestellen

gewichten-in-schappen-action

Kun je action gewichten het beste kopen in de winkel of online bestellen? Over het algemeen kun je deze prima kopen in de winkel, omdat het zoals je hebt kunnen lezen voornamelijk gaat om lichtere gewichtjes.

Wil je tóch liever wat zwaardere gewichten hebben? Dan is het logischerwijs veel handiger om deze online te bestellen. Dit scheelt je namelijk een hoop gesjouw en gedoe.

Klik op de knop hieronder om direct het aanbod te bekijken:Ook interessant:

Categorieën: Materiaal

Casper Goessens

Casper is personal trainer en trainings- en voedingsdeskundige. Hij doet al 7 jaar fanatiek aan fitness en helpt anderen om hun fysieke doelstellingen te behalen. Zijn kennis is afkomstig uit het doorspitten van studies en volgen van opleidingen. Daarnaast beschikt hij over een flinke dosis praktijkervaring op het gebied van trainingsleer en diëtetiek.

2 reacties

Hilly · augustus 30, 2023 op 8:00 am

Juist als je die lagere gewichtjes wilt. Doen of niet, zijn ze écht van goede kwaliteit. Doe je er goed aan? Ik zie geen antwoord op je vragen (en die van mij 🙂 Ik ben benieuwd.

    Casper · augustus 31, 2023 op 3:58 am

    Hi! Dat komt omdat het aanbod verschilt van tijd tot tijd. Op het moment van schrijven was er geen aanbod beschikbaar. Momenteel verkoopt Action gewichten van het merk Kaytan. Dat is een prima koopje in de range t/m 7,5 kg. Als je zwaarder gaat en meer duurzame kwaliteit zoekt, raad ik het niet aan.

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *