Action Pre Workout Review (Bodymass)

Laatst bijgewerkt door Casper Goessens op januari 25, 2023

action pre workout
action pre workout

Iedereen die weleens bij de Action is geweest, weet dat je daar zeker niet de hoofdprijs betaalt. De Action staat juist bekend om de lage prijzen.

Action heeft ook een behoorlijk assortiment op het gebied van sportvoeding. De Bodymass Pre Workout is daar een voorbeeld van. In deze review ontdek je of de Action Pre Workout het kopen waard is.

Dit kan je verwachten van de Bodymass Pre Workout

pre_workout_bodymass-action

De Pre Workout van de Action is van het merk Bodymass. Dat merk is niet zo bekend, je ziet het eigenlijk vooral bij de Action. Van dit merk vind je bijvoorbeeld bij de Action ook eiwitshakes.

De volgende ingrediënten zitten in de Bodymass Pre Workout:

 • Creatine
 • L-citruline
 • L-arginine
 • L-taurine
 • Bèta-alanine
 • Cafeïne

Bovenstaande ingrediënten vind je in de meeste pre workout supplementen. Het verschil met andere poeders zit hem in de dosering. Die is bij de Action Pre Workout een stuk lager.

Als je de effectieve dosering vergelijkt met die in het poeder van de Action, dan zijn de doseringen in de Bodymass Pre Workout meer dan de helft lager.

Voordelen van Pre Workout Action

Voordelen:

 • Goedkoop
 • Alle benodigde ingrediënten zitten erin

Het grootste voordeel is de prijs. Waar je voor andere pre workout poeders makkelijk 50 euro of meer betaalt, reken je voor de Bodymass Pre Workout €9,95 af.

Als je bedenkt dat alle ingrediënten die je nodig hebt in het poeder zitten, zou je zeggen dat je kunt spreken van een goede aankoop.

Verder heeft de Action een vrij behoorlijk assortiment op het gebied van sportvoeding. Creatine Action en gewichten Action zijn twee van de vele producten die door de winkel verkocht worden.

Het geeft je als klant vertrouwen dat een winkel een ruim assortiment heeft.

Nadelen van Pre Workout Action

Nadelen:

 • Doseringen te laag
 • Werking minder goed

Zoals gezegd zijn de doseringen van alle ingrediënten in de Bodymass Pre Workout te laag.

Dat mag je voor die prijs ook wel verwachten, maar dit heeft wel gevolgen voor de werking van het poeder. Deze is dan ook wat minder.

Conclusie: is Pre Workout van de Action de aanschaf waard?

Bodymass Pre Workout is een prima voedingssupplement, voor de prijs die je ervoor betaalt. De lage doseringen zijn wel een nadeel, maar dit kan je oplossen door een extra schep van het poeder toe te voegen.

Bovendien heb je niet iedere stof even hard nodig. Er bestaan bijvoorbeeld ook pre workout poeders zonder cafeïne.

Als je op zoek bent naar een pre workout waar je niet te veel geld aan uit wilt geven, is de Bodymass Pre Workout dan ook een goede keus.

En als je eens wilt experimenteren met verschillende poeders, is het slim om eerst een goedkope variant te testen. Probeer gerust ook andere poeders uit, zoals C4 pre workout, om het voor jou beste supplement te vinden.

Houd bij de Action Pre Workout wel in je achterhoofd dat duurdere poeders kwalitatief wel een stukje beter zijn.

Ons advies is daarom om een paar euro meer te betalen en daarmee (veel) betere kwaliteit in huis te halen. Je wilt immers selectief zijn met wat je in je lichaam stopt. Klik hieronder voor het beste aanbod:
💡 Misschien vind je dit ook interessant:

Categorieën: Supplementen

Casper Goessens

Casper is personal trainer en trainings- en voedingsdeskundige. Hij doet al 7 jaar fanatiek aan fitness en helpt anderen om hun fysieke doelstellingen te behalen. Zijn kennis is afkomstig uit het doorspitten van studies en volgen van opleidingen. Daarnaast beschikt hij over een flinke dosis praktijkervaring op het gebied van trainingsleer en diëtetiek.

2 reacties

Heijnen · maart 17, 2023 op 2:19 pm

weeet u het hoeveelheid vitamine d percentage?.

  Casper · maart 17, 2023 op 5:17 pm

  Hi, in de Bodymass pre workout zit geen vitamine D.

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *