BodyMass: Review, Ervaringen & Aanbod

Laatst bijgewerkt door Boris Westerveld op april 22, 2023

Alles over bodymass nutrition
Alles over bodymass nutrition

Ben je bekend met het merk BodyMass? Dit merk sportvoeding helpt sporters naar het volgende niveau. 

Hoe? Door de juiste ondersteuning te bieden voor een schappelijke prijs. 

Hoe dat precies zit en waar het aanbod uit bestaat? Dat vertellen we je in deze BodyMass review! 

Ook zoomen we in op de ervaringen van klanten met het merk. Zo weet jij snel genoeg of BodyMass de moeite waard is of juist niet.

Over het merk BodyMass

BodyMass Nutrition – zoals het merk voluit geschreven heet – is ontwikkeld met een doel. Dat doel is sportprestaties naar een hoger niveau tillen

Zo kun je dankzij BodyMass maximaal presteren tijdens je training. En heb je een wedstrijd of ander belangrijk moment? Dan staat het merk ook voor je klaar. Dát is de belofte.

BodyMass biedt een compleet assortiment aan sportvoeding. Je kunt de producten voor, tijdens en na je training gebruiken. 

Bovendien is het aanbod geschikt voor alle sporters. Of je nu recreatief sport of op professioneel niveau.

Je lichaam heeft nu eenmaal ondersteuning nodig tijdens het sporten. Daarom biedt BodyMass niet alleen sportvoeding aan, maar ook supplementen. 

Het aanbod van Bodymass

Laten we kijken naar wat Bodymass zoal in haar assortiment heeft. Eén ding kunnen we alvast verklappen: het zijn allemaal producten die je helpen bij het trainen!

Eiwitshakes

whey-protein-action

Allereerst verkoopt het merk eiwitshakes. Zoals je weet, heb je als sporter voldoende eiwitten nodig. Voor spierherstel, maar ook voor spieropbouw. 

Eiwitshakes bieden een aanvulling op een gezond en gevarieerd eetpatroon. Ze geven je lichaam net die extra eiwitten die het hard nodig heeft na een work-out.

Ook bij het afvallen zijn eiwitshakes gewenst. Ze geven je namelijk langer een verzadigd gevoel.

De snelst opneembare vorm van eiwitten zijn wei-eiwitten. Ook wel whey protein genoemd in het Engels. Met BodyMass Whey Protein geef je je lichaam per shake 24 gram eiwitten. 

Dit zijn alleen 100% zuivere wei-eiwitten. Er zitten geen andere soorten eiwit en/of toegevoegde suikers in.

Een andere populaire eiwitshake van dit merk is BodyMass Whey Isolate. Het eiwitgehalte in dit product is 90% en het wordt gemakkelijk opgenomen door het lichaam. 

Hierdoor krijg je de nodige aminozuren binnen.

Eiwitrepen

BodyMass eiwitrepen

BodyMass Protein Bar is een lekker tussendoortje dat je lichaam helpt. Neem een reep mee voor na een training of voor onderweg. 

Je geeft je lichaam per reep maar liefst 19 gram eiwitten. Daardoor stimuleer je spiermassa en bevorder je spierherstel. 

Deze eiwitrepen zijn geschikt voor alle sporters en bevatten ook L-glutamine en BCAA’s.

Ook verkoopt BodyMass Energy Bars. Deze repen zijn smakelijk en helpen je weer even op te laden. Eet er bijvoorbeeld één voor het sporten, zodat je koolhydraten worden aangevuld. 

Of juist erna, als je voelt dat dat nodig is voor je energieniveau!

BCAA’s

BodyMass BCAA

Ook BCAA’s met sinaasappelsmaak vind je in het assortiment van BodyMass.

BodyMass Nutrition BCAA 2:1:1 bevat 3 aminozuren. L-Leucine, L-Isoleucine en L-Valine, allemaal BCAA’s die je terugvindt in de verhouding 2:1:1

Dit supplement is geschikt voor vegetariërs en veganisten en lost goed op in water. Geen klontjes, dus! Er zijn ook geen suikers aan toegevoegd. 

Zowel de zuiverheid als kwaliteit van dit product wordt gegarandeerd (getest door Eurofins labs).

Magnesium

Bodymass magnesium

BodyMass Magnesium Citrate helpt bij een normaal energieniveau, gaat vermoeidheid tegen en helpt spieren normaal functioneren. 

De best opneembare vorm van magnesium is magnesium citraat. Daarom zit je met deze magnesium tabletten goed. Per tablet krijg je 200mg zuivere magnesium binnen.

Pre-workout

Bodymass preworkout

Door naar BodyMass Nutrition Pre Workout Formula. 

Dit product bevat verschillende ingrediënten die jouw sportprestaties een boost geven. Denk aan creatine, L-Citrulline, L-Arginine en cafeïne. 

Neem voor het sporten 1 pre workout shake en geef alles wat je hebt tijdens je work-out! Er zijn geen toegevoegde suikers en vulstoffen in terug te vinden en de fruit punch smaak is lekker zoet.

Mass gainer

mass-gainer-action

Wil jij graag sneller aankomen in spiermassa? Met BodyMass Mass Gainer krijg je per portie 38 gram hoogwaardige eiwitten en 574 kcal binnen. 

De combinatie van complexe koolhydraten en weinig suikers maakt deze weight gainer geschikt voor de opbouw van droge spiermassa.

Isotone poeder

Bodymass Isotone poeder

Isotonen zijn belangrijk voor de opname van water. Vooral tijdens intensieve trainingen of duursport heb je extra behoefte aan hydratatie. 

Met BodyMass Isotonic Sports Drink help je je lichaam een handje. Je krijgt per portie bijvoorbeeld 31,9 gram koolhydraten binnen, maar ook natrium en magnesium. 

Het wordt snel opgenomen door het lichaam en heeft een lekkere, frisse smaak.

Recovery drink

BodyMass recoverydrink

Wil jij juist na je training iets extra’s voor je lichaam doen? Met BodyMass Recovery Drink help je je lichaam herstellen en krijg je weer energie. 

Er zitten eiwitten in voor meer spiermassa, maar ook magnesium. Daarmee ga je vermoeidheid van de spieren tegen. De lekkere vanillesmaak maakt het drinken van deze shake keer op keer een feestje. 

Per portie krijg je 13,5 gram eiwitten binnen en 167 kcal.

Multivitamine

bodymass multivitamine

Ben je op zoek naar een multivitamine voor sporters? 

BodyMass Multivitamine bevat vitaminen en mineralen die elke sporter nodig heeft. Denk aan vitamine B1, B2, C, E, D, B12, A, maar ook koper, chroom, calcium en magnesium. Er zit nog veel meer in. 

Neem dagelijks 1 tablet in, dat is al voldoende.

Vegan sportvoeding

Vegan protein bodymass

BodyMass is betaalbaar en biedt sporters wat zij nodig hebben. Alle sporters. Er is namelijk ook gedacht aan vegetariërs en veganisten

Zo is er een vegan eiwitpoeder verkrijgbaar: BodyMass Vegan Protein. En je kunt BodyMass Nutrition Protein Cookies Vegan kopen voor de lekkere trek. 

Verder biedt het merk een Bodymass Nutrition Vegan Protein Bar aan én kun je er de eerder genoemde BCAA’s scoren. 

Ook die zijn vegan proof!

Is Bodymass betrouwbaar?

BodyMass wordt internationaal verkocht. In Nederland vind je de supplementen vooral bij Action winkels. Maar in andere landen worden ze ook verkocht. 

Omdat het aanbod klein is, denk je misschien dat het merk minder betrouwbaar is. Toch is het tegendeel waar. 

BodyMass is wel degelijk een betrouwbaar merk. De focus ligt gewoon op minder producten, zodat je als consument waar voor je geld krijgt.

Bovendien is het merk op haar website transparant over ingrediënten en voedingswaardes. Daardoor weet je wat je nuttigt wanneer je met deze producten start.

Ervaringen met Bodymass

Op het internet vinden we veel BodyMass reviews terug. Daarin delen klanten hun ervaringen met dit merk. Zo wordt over de Whey Protein van Action ook veel geschreven. Dit is ook een BodyMass product.

Over het algemeen zijn mensen positief over BodyMass producten – en dus ook over het merk. De sportvoeding en -supplementen zijn namelijk goed betaalbaar. Ook wordt de prijs-kwaliteitverhouding positief beoordeeld. 

Waar sommige mensen de toevoeging van sucralose aan een eiwitshake een nadeel vinden, zien andere mensen dat weer anders. Zij benoemen dat sucralose nog altijd beter is dan bijvoorbeeld aspartaam. 

En daar is BodyMass dus wel vrij van!

Of BodyMass het meest geschikte merk voor jou is, hangt af van je persoonlijke voorkeuren. Ga je liever voor producten die zo gezond mogelijk zijn? Dan betaal je daar vaak wat meer voor. 

Toch is BodyMass kwalitatief een goed merk en is er goed nagedacht over de samenstelling van de producten. Bovendien betaal je er niet de hoofdprijs voor. 

Dat is heel fijn!

Waar zijn Bodymass supplementen te koop?

Wil jij de producten van BodyMass graag proberen? 

Ga dan naar de dichtstbijzijnde Action in jouw woonplaats. Bij de meeste Action winkels vind je het BodyMass aanbod namelijk in de schappen terug. 

Hoe uitgebreid het aanbod is, dat verschilt per winkel. Een deel van het aanbod kun je ook online bestellen bij Action. Ook is het verkrijgbaar bij Bol.Veel gestelde vragen

Is sportvoeding van de Action gezond?

Ja, de sportvoeding van de Action (van het merk BodyMass) is een gezonde keuze. Je helpt je lichaam ermee als je (fanatiek) sport. Over de ingrediënten en voedingswaardes van het beperkte aanbod is goed nagedacht.

Waar kan ik goedkope, maar goede sportvoeding kopen?

Ben je op zoek naar goedkope, maar toch kwalitatief goede sportvoeding? Dan is BodyMass een interessant merk. De producten zijn betaalbaar en bovendien gemakkelijk verkrijgbaar. Je koopt ze waarschijnlijk gewoon bij de dichtstbijzijnde Action in jouw woonplaats.


Categorieën: Supplementen

Boris Westerveld

Boris is onze wandelende gezondheidsencyclopedie en gespecialiseerd in supplementen en voeding. Mede dankzij zijn studie Health Sciences en jarenlange praktijkervaring heeft hij een grote schat aan kennis vergaard. Naast schrijver is Boris personal trainer van beroep.

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *