5150 Pre workout van Rich Piana – Review & Ervaring

Laatst bijgewerkt door Joni op mei 28, 2023

5150 PreWorkout ervaringen
5150 PreWorkout ervaringen

Ben jij op zoek naar een goede pre workout? Dan kan het een hele opgave zijn om met alle mogelijkheden de juiste te kiezen.

Ik heb hier namelijk zelf ook moeite mee gehad. Tot ik de 5150 pre workout van Rich Piana tegenkwam. Ik ben deze pre workout zelf uitgebreid gaan testen.

Mijn bevindingen van deze pre workout lees je in dit artikel. Misschien is de 5150 pre workout van Rich Piana namelijk ook wat voor jou!

De beloofde werking van 5150 pre-workout

De 5150 pre workout van Rich Piana is enorm sterk. Althans, dat blijkt wel uit de reviews van gebruikers.

Ook verkopers claimen dat het een pre workout is die bedoeld is voor serieuze trainingssessies.

Je zult namelijk een enorme boost krijgen in kracht en uithoudingsvermogen, vertellen gebruikers. Ook zul je na je training geen last hebben van een energiedip.

Daarnaast is deze pre workout ook nog eens goed voor de vetverbranding. In het product zitten namelijk ingrediënten die vetverbranding stimuleren.

Deze pre workout is overigens door mannen en vrouwen te gebruiken. Wel zijn de dagdoseringen bepaald op de benodigde hoeveelheden voor mannen.

Heb je liever een pre workout specifiek voor vrouwen? Dan kun je hier een aantal geweldige pre workout producten voor vrouwen vinden.

Over alle ingrediënten van de 5150 pre workout lees je hieronder meer.
5% Nutrition 5150 Pre-Workout: Ingrediëntenlijst

Rich Piana preworkout 5150

Deze pre workout van bodybuilder Rich Piana heeft een aantal bijzondere ingrediënten. Zo bevat deze 5150 pre workout maar liefst 8 soorten cafeïne.

Ook bevat dit product een flink aantal belangrijke vitamines.

Hieronder heb ik 3 belangrijke ingrediënten uitgelicht. Daarnaast vind je een opsomming van alle andere ingrediënten met daarnaast de doseringen.

Zo weet jij precies wat er in de pre workout van Rich Piana zit.

Cafeïne

Allereerst wil ik het hebben over de cafeïne in dit product. Zoals ik als zei bevat de 5150 pre workout 8 verschillende soorten cafeïne. Dit staat ook op het product aangegeven.

Per ‘scoop’, of dagdosering, bevat deze pre workout maar liefst 400mg cafeïne. Deze hoeveelheid staat gelijk aan tenminste 5 bakken koffie.

Je hebt dus waarschijnlijk meer dan genoeg energie na het nemen van deze pre workout!

Heb jij liever een pre workout zonder cafeïne? Dan zou je ons artikel eens moeten lezen over pre workout zonder cafeïne.

Vitamines

Deze pre workout van Rich Piana bevat een aantal vitamines die voor sporters belangrijk zijn. Zo kun je in deze pre workout hoge doseringen B3 en B12 terugvinden.

Van vitamine B3 krijg je per dosering 30mg binnen. Dit is gelijk aan ongeveer 188% van je dagelijkse behoefte. Na het gebruik van deze 5150 pre workout heb je dus meteen genoeg vitamine B3 binnen.

Een dagdosering van 5150 pre workout bevat ongeveer 1000µg aan vitamine B12. Een µg is één duizendste van een mg. Eigenlijk zit er dus gewoon ongeveer 1 mg vitamine B12 in een dosering.

Op de verpakking staat de hoeveelheid echter aangegeven in µg.

De hoeveelheid van 1000µg B12 staat gelijk aan 40.000% van je benodigde dagdosering. B12 is dus meer dan genoeg aanwezig in dit product.

Taurine

De term taurine ken je misschien wel van de energydrankjes uit de supermarkt. Veel producten met cafeïne bevatten namelijk ook taurine. Zo ook de 5150 pre workout van Rich Piana.

Taurine heeft namelijk verschillende belangrijke eigenschappen. Zo helpt dit stofje bij het herstel van je spieren en is het ontstekingsremmend. Ook heeft het een ondersteunende functie in je slaapritme.

In de pre workout van Rich Piana zit ongeveer 2000mg taurine per dagdosering. Dit is meer dan genoeg, want je hebt ongeveer 400mg per dag nodig.

Overige ingrediënten

Hieronder vind je een overzichtje met alle ingrediënten en de hoeveelheid per dagdosering. Wil je weten wat deze ingrediënten doen? Dan kun je dit het beste online opzoeken of navragen bij een expert.

  • Cholinebitartraat           (500mg)
  • L-citruline                      (4000mg)
  • Bèta-alaline                   (2500mg)
  • N-acetyl-L-cysteine       (750mg)
  • Cacao extract                 (75mg)
  • Dicafeïne malaat            (50mg)
  • Groene thee extract      (20mg)
  • Yerba mate extract        (20mg)
  • Guaranazaadextract      (10mg)
  • Groene koffie-extract   (10mg)

Welke smaken zijn er?

Blue ice preworkout 5150

Je kunt de 5150 pre workout van Rich Piana in verschillende smaken krijgen. Op moment van schrijven zijn dit 4 verschillende smaken. Zo kun jij als gebruiker altijd een smaak vinden die jij lekker vindt.

Je kunt dit product krijgen in Blue Ice, Green Apple, Tropical Rage en Wild Berry. Elke smaak heeft overigens dezelfde ingrediënten.

Ik heb ze nog niet allemaal geproefd, maar de smaken die ik gebruik bevallen goed. Ik heb tot nu toe de Blue Ice smaak en de Wild Berry smaak geprobeerd.

De Blue Ice variant is allereerst erg fris en heeft een fruitige smaak. In deze pre workout is namelijk gebruik gemaakt van natuurlijke bessenaroma’s.

Als tweede de Green Apple. Deze variant van de 5150 pre workout smaakt naar appel. Vrij logisch, gezien de naam.

De derde variant, de Tropical Rage, heeft de smaak van verschillende tropische vruchten. Daarnaast vinden gebruikers dat deze pre workout een fris en energiek gevoel geeft.

Als laatst wil ik de Wild Berry benoemen. Deze pre workout heb ik dus ook zelf geprobeerd. Ik vind de Blue Ice lekkerder, maar ook deze pre workout smaakt goed. De Wild Berry variant heeft namelijk een zoete maar frisse smaak.

De Wild Berry variant van de pre workout van Rich Piana smaakt naar rode bessen. Ook proefde ik een lichte frambozen smaak.

Mijn ervaring met de 5150 pre workout van Rich Piana

spieren-trainen-supercompensatie

Ik zocht al even naar een pre workout die net wat heftiger is dan normaal. Ik kwam toen de 5150 pre workout van Rich Piana tegen. Deze sprak mij wel aan en ik ben begonnen met de Blue Ice smaak.

Het innemen van de 5150 pre workout

Allereerst viel mij op hoe makkelijk de pre workout op te lossen is in water. Er blijven na het roeren geen nare stukje over. Je hebt het gevoel dat je een frisse limonade drinkt die je een boost geeft.

Ik vermeng de pre workout meestal met ongeveer 250ml water. Dit is meer dan genoeg voor een schepje 5150 pre workout.

Een effectief supplement dat je wakker houdt

De energieboost is overigens al erg snel te merken. Ik nam de pre workout een half uur voor mijn training. Onderweg naar de sportschool voelde ik echter de eerste kriebels al.

Dit maakte mijn motivatie om te gaan sporten nog hoger.

Meestal train ik namelijk ‘s ochtends, waardoor ik soms nog een beetje wakker moet worden. Deze pre workout maakte me echter gelijk energiek en fit.

Een boost tijdens en na het trainen

Ook tijdens het sporten merkte ik dat ik constant energie had. Natuurlijk was ik na een zware set even moe, maar dat trok vrij snel weg. Daardoor kon ik bij alle oefeningen net iets harder gaan.

Het grootste voordeel vond ik dat de energie constant werd vrijgegeven. Het was geen energiepiek, maar een constante aanvoer van extra pit.

Na de workout had ik geen last van een energiedip. Met veel pre workouts heb ik dit normaal gesproken wel. De 5150 van Rich Piana geeft mij echter geen dip.

Sterker nog, ik voelde de rest van de dag een prettige energieboost dankzij dit product.

Waar te koop?

Preworkout rich piana apple

De 5150 pre workout van Rich Piana is op verschillende plekken te krijgen. Het is een populair product, zeker buiten Nederland. Om die reden zijn er verschillende webshops die de pre workout verkopen.

Vaak kun je deze producten voor een scherpe prijs krijgen. Neem daarom een kijkje bij deze aanbiedingen voor de 5150 pre workout van Rich Piana.Meer pre-workouts:

Categorieën: Supplementen

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *