Total War Pre-Workout: Review – Werking & Ervaringen

Laatst bijgewerkt door Boris Westerveld op januari 25, 2023

Total War Pre Workout ervaring
Total War Pre Workout ervaring

Pre workout geeft je een energie boost en helpt om prestaties tijdens je trainingen te optimaliseren. Ken je de Total War Pre-Workout van Redcon1 al?

Deze pre workout belooft je de kracht, het uithoudingsvermogen en de energie om jouw trainingen naar een hoger niveau te tillen.

Het wordt zelfs de meest favoriete pre workout van Amerika genoemd. Maar is het product wel echt zo effectief als ze zeggen? 

In deze review delen wij onze ervaringen met de Total War Pre-Workout. We hebben onder andere gekeken naar de ingrediënten, de smaak en ervaringen van gebruikers.

Ontdek hieronder of deze pre workout iets voor jou is.

Total War Pre-Workout in het kort

Total War preworkout redcon1

De Total War Pre-Workout zorgt voor een enorme energieboost. Sommige gebruikers noemen het zelfs de beste pre workout ooit! 

Dit product is speciaal ontwikkeld voor bodybuilders en atleten van alle niveaus. Total War is door zowel vrouwen en mannen van alle leeftijden te gebruiken.

Je krijgt binnen no-time een grote boost in kracht, uithoudingsvermogen en energie. Bovendien bevat de pre workout van Redcon1 verschillende goede ingrediënten, waaronder taurine en beta-alanine. 

Meer weten over de Redcon1 Total War Pre-Workout? Ontdek hier alles over de effectiviteit. 

Voordelen:

 1. Veel cafeïne: 325 mg per serving
 2. Speciaal ontwikkeld voor bodybuilders en atleten
 3. Verschillende smaken verkrijgbaar
 4. Bevat taurine en beta-alanine
 5. 30 servings per verpakking 

❌ Nadelen:

 1. Geen creatine toegevoegd 
 2. Relatief duur voor 30 servings


Wat zit erin? De ingrediënten op een rijtje

Wat zit er nu precies in de Total War Pre-Workout? Het product bevat maar liefst 10 actieve ingrediënten, waarvan 2 soorten cafeïne.

Hieronder vertellen we je iets meer over de belangrijkste stoffen. Ook delen we een lijstje met alle ingrediënten en doseringen.  

Cafeïne

Cafeïne is het meest belangrijke ingrediënt in een pre workout. Dit zorgt namelijk voor de energieboost.

De Redcon1 Total War Pre-Workout bevat 325 mg cafeïne per serving. Deze hoeveelheid staat ongeveer gelijk aan 4 kopjes koffie. Met de energie zit het dus wel goed.  

Taurine

In de pre workout van Redcon1 vind je ook taurine. Dit stofje heeft een aantal belangrijke eigenschappen. Het helpt onder andere bij het herstellen van de spieren en speelt een rol in je slaapritme.

In de Total War Pre-Workout zit 1000mg taurine per dosering. Je hebt maar 400mg per dag nodig, dus dit is meer dan genoeg. 

Beta-alanine

Ken je het tintelende gevoel op je handen, nek of rug na het innemen van pre workout? Hier zorgt beta-alanine voor.

Dit ingrediënt heeft onder andere positieve effecten op de conditie. Het kan je kracht vergroten en zorgt voor minder vermoeidheid.  In de pre workout van Redcon1 zit 3200mg beta-alanine. 

Alle ingrediënten

Hieronder vind je een overzicht van alle ingrediënten van de Total War Pre-Workout per maatscoop van 14,7 gram. Wat opvalt is dat de pre workout geen creatine bevat. 

 • Citrulline malaat (6000mg)
 • Beta-alanine (3200mg)
 • Bietenextract (1000mg)
 • Taurine (1000mg)
 • Cafeïne (250mg)
 • Jeneverbesextract (150mg)
 • Di-cafeïne malaat (100mg) 
 • Groene thee-extract (45mg)
 • Naringin (25mg) 
 • BioPerine (10mg)
 • Theobroma-extract (5mg)

Hoe werkt het?

Shake fitness

Je mengt een scoop (14,7 gram) van de Total War pre workout met 120 tot 180 ml water. Drink het drankje ongeveer 30 minuten voordat je gaat trainen voor het beste resultaat. 

Ben je nog niet bekend met pre workout? Ga je het voor het eerst gebruiken? Start dan met een half scoopje. Je kunt dit later langzaam opbouwen. Anders kan het effect wellicht te intens zijn. 

Let op: het is belangrijk dat je de maximale hoeveelheid cafeïne (400mg) per dag niet overschrijdt. 

Vanwege het hoge cafeïnegehalte van Total War raden we je aan om je aan de aangegeven dosering te houden. Neem dus altijd maar 1 scoop Total War voor je gaat trainen.

Hoe effectief is de Total War Pre-Workout?

Preworkout total war review

Total War belooft veel goede dingen, maar hoe effectief is deze pre workout nu echt? Het fijne aan dit product is, is dat het al snel werkt.

Na ongeveer 10 minuten begint je huid te tintelen. 25 minuten na inname werkt het product voor de volle 100%. En de makers hebben niet gelogen, je krijgt er een enorme energieboost van. 

Tijdens het sporten heb je constant energie en de pre workout zorgt er voor dat je die zware laatste herhaling ook nog kan maken. 

De Total War Pre-Workout is te vergelijken met andere producten zoals de C4 Pre Workout. Echter, het product van Redcon1 bevat een stuk meer cafeïne dan de C4 Pre Workout.

Welke pre workout het beste werkt, is echter verschillend per persoon. We kunnen dus niet zo 1-2-3 zeggen welk exemplaar het beste voor jou is. 

Ervaringen van gebruikers

krachttraining

Op de website van Redcon1 heeft de Total War Pre-Workout maar liefst bijna 8.000 reviews. Het product krijgt zelfs 4.8 van de 5 sterren. Een hele goede beoordeling dus!

Gebruikers hebben het vooral over de lekkere smaak van de pre workout. Daarnaast is het volgens veel personen eenvoudig te drinken en geeft het een enorme energieboost.

Zelfs na de training heb je nog energie. In een aantal reviews wordt Total War zelfs de beste pre workout ooit genoemd!

Het is wel duidelijk dus wat de mensen ervan vinden.

Voor wie is Redcon1 Total War geschikt?

Total War is speciaal gemaakt voor bodybuilders en atleten van alle niveaus.

Dus in principe kunnen alle krachtsporters dit product gebruiken. De pre workout is geschikt voor mannen en vrouwen boven de 18 jaar. 

Ben je een beginner in de gym? Aangezien Total War speciaal is gemaakt voor atleten kan het effect voor beginnende sporters intens zijn.

Dus als je nog niet zo vaak in de sportschool bent geweest, is het handig om eerst zonder pre workout of met een ander product te beginnen. 

Hoe smaakt de pre-workout?

Total war preworkout smaken

De Total War Pre-Workout is verkrijgbaar in verschillende smaken. Redcon1 blijft bovendien steeds nieuwe smaken toevoegen.

Op dit moment zijn er 21 soorten verkrijgbaar. Het zijn stuk voor stuk frisse smaken. Je krijgt het gevoel dat je zoete limonade aan het drinken bent. En dit is volgens ons helemaal geen straf. 

Hieronder een overzichtje van een aantal populaire smaken:

 • Green Apple
 • Sour Gummy Bear
 • Blue Raspberry
 • Orange Crush
 • Watermelon
 • Strawberry Kiwi
 • Pinapple Juice

Ook nog handig te vermelden: de pre workout lost heel eenvoudig op in water. Er blijft dus geen poeder achter. 

Conclusie

Is de Total War Pre-Workout het kopen waard? Wij vinden van wel. De pre workout bevat alle essentiële ingrediënten voor het optimaliseren van je workouts.

Volgens gebruikers werkt het product al na 25 minuten en geeft het een enorme energieboost. Bovendien zijn er een hoop lekkere smaken verkrijgbaar.

Dus wil je alles uit je trainingen halen? En vind je het belangrijk dat je pre workout lekker smaakt? Dan is de Total War Pre-Workout van Redcon1 iets voor jou. 


Meer pre workouts:

Categorieën: Supplementen

Boris Westerveld

Boris is onze wandelende gezondheidsencyclopedie en gespecialiseerd in supplementen en voeding. Mede dankzij zijn studie Health Sciences en jarenlange praktijkervaring heeft hij een grote schat aan kennis vergaard. Naast schrijver is Boris personal trainer van beroep.

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *