Mobicep pre workout: Review & Ervaringen

Laatst bijgewerkt door Casper Goessens op november 22, 2023

mobicep-pre-workout
mobicep-pre-workout

Overweeg je de pre workout van Mobicep te kopen? Of twijfel je hier nog over? Dan is deze review voor jou. Op deze pagina lees je namelijk over mijn ervaringen en bevindingen met dit potje.

De meningen over deze pre workout zijn sterk verdeeld. Is het nou je geld waard of juist totaal niet?

Lees snel verder en ontdek of deze pre workout wat voor jou is!

De pre workout van Mobicep

Als je deze review leest, hoef ik je vast niet voor te stellen aan Mobicep. Deze fitness goeroe en influencer biedt al jarenlang verschillende soorten supplementen aan.

Eerder hadden we het al over de fatburner van Mobicep welke ik had getest. Vandaag hebben we het over een ander populair fitness supplement; de pre workout.

Steeds meer mensen gebruiken tegenwoordig zo’n ”scoopie” voor het trainen. Dit zou moeten helpen voor betere focus en meer kracht tijdens de training.

Maar werkt het wel echt zo goed? Dat ontdek je in de rest van deze review. Laten we allereerst beginnen met een samenvatting van onze review.

In het kort:

De Mobicep pre workout lijkt over het algemeen effectief te zijn, maar de hoge kosten in vergelijking met alternatieven vinden we een doorslaggevend nadeel.

Wij vinden dat het prijsverschil niet in verhouding staat tot de prestaties van het product. Daarom bevelen we alternatieven aan die even goed (of beter) zijn en toch goedkoper.

Wat is de beloofde werking?

Net zoals vrijwel iedere pre workout op de markt, doet ook Mobicep mooie beloftes als het gaat om het pre workout supplement.

Een goede pre workout in het algemeen zou moeten zorgen voor een betere pomp tijdens en na de training, een beter uithoudingsvermogen en meer kracht.

Ook zou het moeten zorgen voor een betere focus, zodat jij je vol op het trainen kunt richten.

Dat klinkt natuurlijk allemaal erg mooi. Als het echt zou werken tenminste..

Is de werking goed of niet?

mb nutrition pre workout review

Nadat ik de Mobicep fatburner had getest, was ik eerlijk gezegd wat teleurgesteld. De oplossing was minder goed en ook de werkzame stoffen vielen me wat tegen.

Zeker gezien de vrij hoge prijs, was ik er wat minder goed over te spreken.

Ik was dus op voorhand vrij sceptisch over deze MB Nutrition pre workout.

Gelukkig was de oplossing in het water dit keer wel goed. Ook de smaak beviel me goed. Ik had de smaak watermeloen genomen, wat fris smaakt. En heel belangrijk, niet té sterk.

Maar uiteindelijk draait het natuurlijk allemaal om de werking. Je drinkt als het goed is geen pre workout voor de smaak. Dan kun je net zo goed een glas limonade drinken.

Ik nam een scoopie van de Mobicep pre workout en vervolgens was het afwachten.

Meestal duurt het zo’n 20 minuten voordat je wat ”begint te voelen”. Maar dit verschilt uiteraard per persoon.

Ik had al een redelijk lange tijd geen pre workout meer genomen, dus ik begon het al vrij snel te voelen. Mijn oren begonnen wat te tintelen, dit komt door de beta alanine.

Voor de rest merkte ik niets heel speciaals. Eigenlijk niets meer of minder dan andere pre workouts.

Wat zijn de werkzame stoffen?

Voordat je een pre workout gebruikt, is het verstandig om jezelf even te verdiepen in de werkzame stoffen. Zodat je in ieder geval weet wat je in je lichaam stopt.

In dit geval zijn de werkzame stoffen niet heel bijzonder. Het is eigenlijk een vrij standaard recept met beta alanine, cafeïne en taurine.

Daarnaast zitten er nog wat stoffen in zoals vitamine C en magnesium. Op zich is het een vrij complete lijst, maar dus niet heel veel anders dan de meeste andere pre workouts.

Conclusie

Over het algemeen lijkt me niet veel mis met de werking van de Mobicep pre workout. Maar..

Ik moet erbij zeggen dat dit potje toch wel echt heel duur is vergeleken met andere pre workouts.

Vergelijk het bijvoorbeeld met de Cellucor C4, welke een stuk minder kost en naar mijn mening ook minstens even goed is.

De Mobicep fatburner kost je zo’n 33 euro. Maar daar blijft het niet bij. Er komen namelijk óók nog eens verzendkosten bij, van bijna 6 euro.

In totaal ben je dus een kleine 40 euro kwijt, waar je ook 2 potjes van een goedkopere pre workout met dezelfde werking van kunt kopen.

Uiteindelijk is de keus aan jou, maar naar mijn mening kost het net wat teveel.

Hier bekijk je de beste alternatieven >>Wat is jouw doel?

Maak een keus hieronder en ontvang direct een Gratis Kick-start!Misschien vind je dit ook interessant:


Categorieën: Supplementen

Casper Goessens

Casper is personal trainer en trainings- en voedingsdeskundige. Hij doet al 7 jaar fanatiek aan fitness en helpt anderen om hun fysieke doelstellingen te behalen. Zijn kennis is afkomstig uit het doorspitten van studies en volgen van opleidingen. Daarnaast beschikt hij over een flinke dosis praktijkervaring op het gebied van trainingsleer en diëtetiek.

2 reacties

Floris · januari 28, 2022 op 1:04 pm

Je mag best wat kritischer zijn in je artikelen. Wanneer ik dit leest krijg ik het gevoel dat je het kut spul vind, maar dat blijkt niet uit je conclusie.

“Meningen lopen uiteen” Met wie ben je het dan eens?

    Casper · januari 28, 2022 op 1:25 pm

    Hey Floris, dank voor je feedback. Mijn conclusie is dat de werking in orde is, maar het potje te duur.

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *