V2 pre workout | Clean nutrition

Laatst bijgewerkt door Casper Goessens op april 11, 2024

v2 pre workout clean nutrition
v2 pre workout clean nutrition

Xtreme Workout V2 is een beruchte pre workout van het bekende merk Clean Nutrition. Denk je eraan om een potje te kopen? Lees dan eerst even deze review.

In deze review ontdek je namelijk mijn ervaringen en mijn eerlijke mening over deze pre workout.

Over V2: scoopie erbij?!

joel-beukers-clean-nutrition-pre-workout

De V2 pre workout valt onder de categorie ‘pre workout boosters’.

Dit betekent dat ‘t supplement is bedoeld om je een extra boost te geven voordat je gaat trainen.

Met name door de cafeïne die er in zo’n ‘scoopie’ zitten zal je een energiekick krijgen waardoor je enorm veel zin krijgt om te trainen, langer door kunt gaan en een betere focus krijgt tijdens jouw training.

Voor de mensen die gevoelig zijn voor cafeïne, of dit liever niet in grote hoeveelheden binnenkrijgen is er ook een speciale variant beschikbaar zónder cafeïne erin.

Wat een voordeel is van deze pre-workout is dat er geen onnodige vulstoffen inzitten zoals aspartaam of andere toegevoegde zoetstoffen.

Werking: goed of niet?

v2-pre-workout

De V2 pre-workout doet z’n werk goed en je zult dan ook vrij snel na het innemen van de ‘scoop’ de werking beginnen te voelen.

Als je momenteel een onervaren pre workout gebruiker bent, kun je last krijgen van wat jeuk op het hoofd en andere lichaamsdelen.

Dit is echter onschuldig en komt door de beta alinine. Dit zal je bij andere pre work out boosters met deze stof erin ook ervaren.

Betere focus

Focus is wat mij betreft één van de belangrijkste eigenschappen waar een goede pre-workout over moet beschikken.

Wat de focus betreft scoort deze pre workout een ruim voldoende. Wat een groot voordeel is, is dat je snel na het innemen al de effecten hier van merkt en deze vervolgens lang aan zullen houden.

preworkout-pomp

Pomp bevorderen

De pomp bevordering is ook een belangrijk aspect voor een goede pre workout.

Ook hierin valt de V2 niks tegen. Zoals je van een goede pre-workout mag verwachten wordt de pomp dan ook aanzienlijk bevorderd. Met name de flinke dosis vitamine C heeft hier waarschijnlijk een groot aandeel in.

En natuurlijk de smaak

Ik heb zelf alleen watermelon geprobeerd. De smaak was dik in orde. Geen extreem zoete smaak, of een heftige nasmaak.

Naast watermelon is de pre-workout ook te verkrijgen in de smaken: peach, blueberry en tropical.

Uithoudingsvermogen

Het uithoudingsvermogen zal wat bevorderd worden, dit is met name te wijten aan de cafeïne, taurine en de beta-alinine die in de V2 zitten. Echter verschilt dit sterk per persoon.

De ene persoon zal namelijk gevoeliger zijn bepaalde ingrediënten dan de andere. Het blijft dus altijd afwachten hoe jij erop zal reageren.

Oplossing

Het poeder lost zich zeer goed op. Zodra je het in een glas met water of in je shakebeker gooit, zal het zich dan ook meteen oplossen onder te hoeven roeren. Dit is een groot voordeel.

Mede om deze reden wordt deze pre workout vaak direct in de mond gegooit, zoals in vele Youtube filmpjes van Joel Beukers te zien is.

Zijn er bijwerkingen?

De V2 zal geen ernstige bijwerkingen veroorzaken. Het enige waar je voor moet oppassen is dat je ‘t niet te laat inneemt. Dit kan namelijk resulteren in een slechte nachtrust.

Wanneer jij ‘savonds na 19:00 traint en pre-workout wilt gebruiken, is het aangeraden om voor een pre-workout zonder cafeïne te kiezen.

Conclusie: wel of niet kopen?

extreme-v2-pre-workout

We kunnen concluderen dat de V2 een goede pre workout is dat doet wat ‘t beloofd. Bedenk wel dat de werking per persoon zal verschillen.

Wat echter wel een nadeel is, is de prijs van dit potje. Het kost je namelijk 36 euro, en daarnaast moet je ook nog eens verzendkosten betalen, wat uitkomt op 42 euro.

c4-potje

Dit is naar mijn mening wel wat duur en kun je dus beter kiezen voor een goedkopere goede pre work out.

Zo is er bijvoorbeeld C4 van Cellucor die je een prima prijs-kwaliteitverhouding biedt.

Ingrediënten V2

IngrediëntDosering (mg)
L-Citrulline Malaat1616 mg
Beta Alanine1616 mg
L-Arginine1066 mg
Taurine1066 mg
L-Tyrosine533 mg
Cafeïne (anhydraat)266 mg
Vitamine C (ascorbinezuur)266 mg
Magnesium (citraat)131 mg
Kalium (chloride)133 mg

Als we de ingrediënten onder de loep nemen kunnen we zien dat de pre workout is samengesteld met enkel bewezen en effectieve stoffen.

Er zitten dan ook geen stofjes tussen met exotische namen waarvan de werking niet eens bewezen is. De cafeïne dosering ligt iets hoger dan bij een gemiddelde pre-workout.

Over clean nutrition

Clean nutrition is een supplementen merk dat naast de beruchte pre workouts ook eiwitshakes, creatine, weightgainers en andere fitness supplementen verkoopt.

De eigenaar en oprichter is Joel Beukers himself. Momenteel zijn deze supplementen alleen te bestellen op de webshop van het merk zelf.

Tip: via de knop hieronder ontdek je de beste pre workouts van dit moment:
💡 Misschien vind je dit ook interessant:


Categorieën: Supplementen

Casper Goessens

Casper is personal trainer en trainings- en voedingsdeskundige. Hij doet al 7 jaar fanatiek aan fitness en helpt anderen om hun fysieke doelstellingen te behalen. Zijn kennis is afkomstig uit het doorspitten van studies en volgen van opleidingen. Daarnaast beschikt hij over een flinke dosis praktijkervaring op het gebied van trainingsleer en diëtetiek.

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *