Joel Beukers – Het verhaal achter deze fitness influencer

Laatst bijgewerkt door Boris Westerveld op maart 21, 2024

Fitness influencer Joel Beukers
Fitness influencer Joel Beukers

Wie is Joel Beukers? Misschien vraag je het je af. De meeste mensen in Nederland die zich met fitness bezig houden kennen hem wel.

Als je namelijk weleens iets over fitness of supplementen opzoekt, kom je hem vaak tegen. Ook als je fitnessvideo’s opzoekt staat Joel Beukers vaak bovenaan.

In dit artikel lees je meer over deze fitness goeroe. Hoe is zijn succes tot stand gekomen? Wat is zijn achtergrond? En ook niet onbelangrijk, waar houdt Joel Beukers zich op dit moment mee bezig?

Over Joel Beukers – in het kort

Joel Beukers

Joel Beukers kun je kennen van Instagram, YouTube of als eigenaar van Clean Nutrition.

Op social media en in zijn YouTube video’s doet hij namelijk de gekste dingen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan bizarre challenges.

Ook promoot hij in zijn video’s graag producten van Clean Nutrition. Het meest bekende product is de V2 pre workout. Over dit product lees je verderop in dit artikel meer.

Hoe verliep zijn pad naar succes?

Joel Beukers is met fitness begonnen op zijn 16e. Eigenlijk was hij al eerder bezig met fitness, maar niet in de sportschool.

Joel Beukers deed namelijk vanaf zijn 6e tot zijn 23e aan rugby. Daarom was hij al vrij snel bezig met het sterker maken van zijn lichaam.

Nadat Joel Beukers op zijn 23e een blessure kreeg tijdens het rugbyen, was het klaar. Hij heeft om die reden de sport (op niveau) vaarwel gezegd. Sindsdien focust Joel Beukers zich vol op fitness.

Voor goud in de schoolbanken

Naast sporten op hoog niveau was Joel ook goed in school. Hij heeft namelijk vwo gedaan op de middelbare school en heeft daarna rechten gestudeerd. Met deze studie is hij echter vrij snel gestopt.

Nadat hij stopte met rechten is Joel Beukers bedrijfskunde gaan studeren op het hbo. Zijn studie heette toentertijd Management Economie en Recht.

Tijdens deze studie maakte Joel Beukers kennis met het ondernemerschap.

De eerste ondernemingen van Joel Beukers

Joel kreeg de smaak te pakken toen hij zijn eerste website online zette, neukenjanee.nl. Deze website was eigenlijk een soort voorloper van Tinder. Door de ietwat stugge naam is dit concept nooit van de grond gekomen.

Toch vond Joel Beukers ondernemen zo leuk dat hij snel daarna een nieuw bedrijf begon. Dit keer begon hij dus met een bedrijf in fitness.

In die tijd werkte Joel ook als schoonmaker. Totdat hij op een gegeven moment de stap maakte naar fulltime fitness.

Het begin van Clean Nutrition

CleanNutrition joel

Al deze ondernemingen hebben hem uiteindelijk gebracht bij zijn huidige onderneming, Clean Nutrition.

Clean Nutrition is ontstaan met de missie om supplementen ‘schoon’ te houden. Deze missie komt voort uit een positieve drugstest na een rugbywedstrijd.

Joel heeft na zijn blessure namelijk nog weleens als invaller meegedaan bij een rugbywedstrijd. Totdat hij na een wedstrijd werd opgeroepen voor een drugstest.

Dankzij een feestje de dag ervoor was deze test hartstikke positief.

Wat Joel echter ook zag, is dat sportsupplementen die hij gebruikte vol zaten met troep. Om die reden heeft hij Clean Nutrition opgezet.

Dit is dus een merk met sportsupplementen zonder illegale en gevaarlijke rotzooi.

Wat is de leeftijd van Joel Beukers?

Joel Beukers is op 15 september 1988 in Utrecht geboren. Dat betekent dat hij op moment van schrijven dus 34 jaar oud is.

Voor iemand die 34 is heeft Joel natuurlijk een fantastisch sportlichaam. Joel beukers heeft wel al meer dan 18 jaar kunnen werken aan zijn fysiek.

Hij is namelijk op zijn 16e begonnen met fitness. Een lichaam zoals die van Joel krijg je dus niet van een jaartje trainen.

In vergelijking met een andere fitnessgoeroe, Mobicep, is Joel slechts twee jaar ouder. Toch vind ik het fysiek van Joel vaak een stuk strakker.

Daarmee wil ik niet zeggen dat Mobicep geen goed lichaam heeft. Misschien is het persoonlijke smaak.

Waar woont Joel Beukers?

Op het moment van schrijven heeft Joel een grote boerderij in Eemnes. Deze woonboerderij heeft hij overigens omgetoverd in een prachtige villa. Daarnaast heeft hij op zijn erf verschillende schuren en garages staan.

Als kers op de taart heeft Joel Beukers op zijn terrein zijn eigen ‘Gouden Gym’ gebouwd. In deze sportschool zijn al verschillende BN’ers langs geweest om hun sportrecords te verpulveren.

Ook nodigt Joel soms volgers en fans uit om met hem te komen trainen.

Wie is de vriendin van Joel Beukers?

Joel Beukers Dionne Snel

De vriendin van Joel Beukers heet Dionne Snel. Zij is net als Joel een fanatieke sporter. Dionne is namelijk ook werkzaam als fitness-influencer.

Daarnaast werkt zij ook voor Clean Nutrition, het bedrijf van Joel.

Samen hebben Joel en Dionne twee kinderen. Hun tweede kindje Neo, is in 2020 geboren. Hun eerste kind Jin, is drie jaar ouder.

Beide kinderen zullen natuurlijk ongetwijfeld net zo fit worden als hun ouders!

De producten van Joel Beukers

extreme-v2-pre-workout

Joel Beukers verkoopt met zijn bedrijf Clean Nutrition dus een hoop interessante supplementen. Het meest bekende product is natuurlijk de V2.

V2 is een pre workout die onder jonge sporters erg populair is. En daar maakt Joel Beukers goed gebruik van. In bijna elke video op YouTube is dit product namelijk wel terug te zien.

Om die reden is V2 een van de meest gebruikte pre workouts op de markt.

Daarnaast verkoopt Joel Beukers ook de wat meer standaard supplementen. Zo kun je bij Clean Nutrition bijvoorbeeld proteïnepoeder en BCAA kopen.

Daarnaast verkoopt Clean Nutrition ook merchandise zoals shirts, truien en shakebekers.

Als laatste wil ik een online product van Joel Beukers benoemen. Hij heeft namelijk met Clean Nutrition een app ontwikkeld.

Deze app heet ‘Groei Maatje’ en is gericht op het behouden van een sportief en gezonde levensstijl.

Daarnaast kun je in de Groei Maatje app meedoen met de Goud Droog Challenge. In deze challenge is het de bedoeling dat je zo veel mogelijk afvalt. Daardoor zijn je spieren goed zichtbaar en ben je dus lekker ‘droog’.

Veelgestelde vragen

Is Joel Beukers zijn echte naam of een artiestennaam?

Joel Beukers is de naam die ook in zijn paspoort staat. Het is dus zeker geen artiestennaam. Het is wel toevallig dat zijn achternaam past bij zijn lifestyle, ‘beuken’.

Welke auto’s heeft Joel Beukers?

Joel Beukers heeft een aantal mooie auto’s in zijn garages staan. Joel heeft bijvoorbeeld een gouden Fiat Multipla en een gouden Lamborgini Urus. Daarmee doet hij zijn kreet ‘gaan voor goud’ eer aan. Ook heeft Joel Beukers een Mercedes AMG, een lowrider, een Ferrari en een BMW X5. Om het helemaal af te maken heeft deze fitnessgoeroe een formule 1 auto in zijn collectie staan.

Wat is het vermogen van Joel Beukers?

Op dit moment kun je het vermogen van Joel Beukers schatten op ongeveer €2.000.000,-. Daar kun je flink wat potjes supplementen van kopen!

Hoe lang is Joel Beukers?

Joel Beukers is vrij lang. Hij is namelijk 1 meter 88.

Categorieën: Training

Boris Westerveld

Boris is onze wandelende gezondheidsencyclopedie en gespecialiseerd in supplementen en voeding. Mede dankzij zijn studie Health Sciences en jarenlange praktijkervaring heeft hij een grote schat aan kennis vergaard. Naast schrijver is Boris personal trainer van beroep.

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *