Goud Droog Challenge: is het je geld waard?

Laatst bijgewerkt door Casper Goessens op februari 8, 2024

goud-droog-challenge-medaille

De goud droog challenge, je hebt er ongetwijfeld wel eens van gehoord. Het is de challenge van fitness influencer Joel Beukers. Met deze challenge kun jij in afzienbare tijd ‘goud droog’ worden.

In deze review ga ik het hebben over de goud droog challenge; wat komt er bij kijken en hoe gaat het in z’n werk.

En natuurlijk ook niet geheel onbelangrijk; is het jouw geld echt waard?

Daarnaast ga ik het hebben over de beste alternatieven voor de goud droog challenge.

Kortom: álles wat je moet weten vind je terug in deze uitgebreide review. Lees dus snel verder en kom erachter of dit wellicht wat voor jou is!

Heb je geen tijd óf geen zin om de hele review te lezen? Ga dan direct door naar het eindoordeel.

Wat moet ik me precies voorstellen bij de goud droog challenge?

Als jij net zo droog wilt worden als Joel Beukers, Lord Buffel en Ome Wutru, dan lijkt deze challenge wellicht een interessant traject.

goud-droog-challenge-medaille

De goud droog challenge is een traject dat wordt georganiseerd door het supplementen merk Clean Nutrition ‘onder leiding van’ de wel de welbekende Joel Beukers.

Als jij deze review leest, dan is de kans erg groot dat je hier terecht bent gekomen via Joel Beukers.

Waarschijnlijk heb je hem over de challenge horen spreken in één van zijn YouTube filmpjes en ben je nieuwsgierig geworden naar dit traject.

Er worden namelijk mooie beloftes gedaan. Maar daar blijft het niet alleen maar bij. Er worden regelmatig resultaten getoond in de filmpjes van Joel Beukers op YouTube.

Hierin zie je voornamelijk vaak de winnaars. De nummer één van de Goud Droog Challenge wint namelijk een training samen met Joel en zijn ‘groeimaten’ in de gouden gym (de eigen gym van Joel).

Echte ‘keiharde’ resultaten?

Aan de hand van deze filmpjes kun je dan ook wel concluderen dat er wel degelijk ‘echte resultaten’ worden behaald. Het is dan ook zeker geen scam of iets dergelijks.

Nu is het natuurlijk wel zo dat je alleen de winnaars ziet van de goud droog challenge. Máár ik kan je wel alvast verklappen dat ‘het doet wat het beloofd’.

Echter zitten er wel degelijk wat haken en ogen aan. Daarom raad ik je ook aan om deze goud droog challenge review goed door te lezen, zodat je exact weet wat je kunt verwachten en niet onverwachts voor onaangename verrassingen komt te staan!

Daar zit namelijk niemand op te wachten en dat zou alleen maar vervelend en zonde zijn.

Goud droog worden? Download gratis de Droog Trainen Kick-start!

Hoe lang duurt de Goud Droog Challenge?

Als je denkt aan een challenge dan denk je al gauw aan een traject van meerdere weken, of zelfs maanden.

Laat ik vooropstellen dat ik erg van challenges houd. En dan voornamelijk van fitness challenges.

Maar de eerste vraag die je mij direct zult horen stellen als zoiets mij wordt aangeboden, is: hoelang duurt die challenge?!

Herken jij je hierin? Ik weet namelijk dat ik niet de enige ben. Tuurlijk, een uitdaging is leuk en spannend. Met name in het begin ga ik er vol goede moed in.

De Goud Droog challenge duurt overigens 8 weken. Wat mij betreft een mooie tijd. Niet te lang, maar ook zéker niet te kort.

Na verloop van tijd is het leuke er toch wel vanaf.. Maargoed, uiteindelijk gaat het natuurlijk om de resultaten van de Goud Droog Challenge.


Wat krijg je zoal tijdens de goud droog challenge?

Een andere vraag die jij jezelf waarschijnlijk zult stellen, is wat je zoal kunt verwachten als je besluit om de goud droog challenge aan te gaan.

Hieronder geef ik je inzicht van wat je kunt verwachten qua aanbod:

PDF bestand over lifestyle

Dit PDF bestand zou je kunnen zien als een soort van praktisch E-book. Best handig en waardevol als je het mij vraagt.

Je leest hierin voornamelijk over de levensstijl die je kunt hanteren tijdens het droogtrainen. Hierin is voornamelijk de focus gelegd op de voeding.

Voeding is het belangrijkste aspect tijdens het droogtrainen en daarom is het ook goed dat hier voldoende aandacht aan is geschonken. Je weet dan immers hoe je hiermee moet omgaan.

Na het lezen van dit bestand zul je een hoop wijzer zijn geworden over droogtrainen.

Daarnaast vind je goede concrete voorbeelden over wat je precies kunt eten. Dit is vooral voor beginners erg handig.

PDF bestand met schema’s

Een PDF bestand is altijd erg gemakkelijk om informatie in te lezen. Het is overzichtelijk en je kunt het downloaden op je telefoon, dus kun je het ook overal mee naar toe nemen.

Uiteraard kun je het ook uitprinten als jij dat fijner vindt. In dit pdf bestand van de goud droog challenge vind je concrete voorbeelden van schema’s.

Als je al een tijdje traint, dan is de kans groot dat je hier niet heel veel aan zult hebben, wellicht dat je er wel wat inspiratie uit kunt halen.

Maar als beginner kan het zeker waardevol zijn. Op het internet is het immers lastig om echt goede schema’s te vinden.

Excel bestand om je voeding te tracken

Naast het PDF bestand, zit er ook een Excel bestand in het Goud droog challenge pakket.

Dit is vooral bedoeld om je voeding in bij te houden. Daarnaast kun je er ook in zetten hoe de kwaliteit van je slaap is geweest van nacht tot nacht.

Dit kan erg handig zijn. Echter track ik mijn voeding liever zelf via een app. Ik gebruik hier zelf FatSecret voor, maar een ander populair alternatief is Myfitnesspal.

Toch is het niet verkeerd om dit nog eens extra bij te houden. Je bewaard het overzicht namelijk op deze manier en daarnaast is het voornamelijk bedoeld om te bespreken met je ‘coach’ tijdens je wekelijkse terugkoppeling.

Toegang tot de applicatie

Dit vind ik persoonlijk het minst interessante in het aanbod. De toegang tot de zogenoemde ‘voor goud app’.

Maar dat komt waarschijnlijk omdat ik het zelf niet zo heb op dit soort apps.

Bovendien werkt de app zo nu en dan best wel traag. Maar ik weet toevallig dat de applicatie nog volop in ontwikkeling is.

Voor de toegang tot deze app hoef je wat mij betreft de goud droog challenge dan ook niet aan te schaffen, maar de kans is groot dat jij het hier ook niet voor doet.

Supplementen

Naast al het bovenstaande krijg je ook nog eens supplementen toegestuurd. Dit is dus inclusief de prijs. Ik kwam er pas later achter dat dit inclusief was. Een echte meevaller dus!

Je krijgt eiwit poeder, creatine en BCAA’s, de beruchte V2 pre workout, multivitamines en een shakebeker.

De waarde hiervan weet ik niet exact, maar het is toch leuk meegenomen.

Hoeveel gaat het je kosten?

De grote vraag is natuurlijk: hoeveel gaat het je kosten? De grote vraag is of het je geld waard is..

De kosten zijn 187 euro. Dit lijkt een vrij fors bedrag, maar je krijgt er wel weer een hoop voor terug.

Als dit te veel voor je is kun je natuurlijk nog altijd het beste alternatief overwegen.

Conclusie: is de goud droog challenge wat voor jou?

Dan nu de échte grote vraag: is de goud droog challenge je geld wel echt waard?

Ik vind het lastig om deze vraag te beantwoorden, aangezien dit echt van persoon tot persoon zal verschillen. Of jij je geld hier aan wilt besteden moet je uiteindelijk toch echt zelf bepalen.

Om het je gemakkelijk te maken heb ik hieronder de voor- en nadelen voor je op een rijtje gezet:

VoordelenNadelen
Persoonlijke coachingExcel bestand ‘achterhaald’
Supplementen inclusiefDuurder dan het Droogtrainen Protocol
Toegang tot besloten coaching groep
Trainingsprogramma’s voor iedereen

Wat zijn de beste alternatieven om goud droog te worden?

Is de Goud Droog Challenge toch niks voor jou, of twijfel je nog? Ik zou je graag vertellen dat er volop goede alternatieven zijn voor deze challenge..

Toch is dit niet helemaal waar. Ik vind het aanbod aan goede online fitness programma’s in Nederland dan ook erg beperkt.

Natuurlijk kun je ook wel een (online) fitness coach inschakelen, echter is dit vele malen duurder en vaak niet eens beter.

Gelukkig is er met het Droog Trainen Protocol toch een uitstekend alternatief beschikbaar.

Dit populaire protocol is gemaakt door de mannen van de Droog Trainen Academie. Deze mannen (2 oud mariniers) hebben enorm veel ervaring én verstand van zaken.

Het gehele protocol is gebaseerd op een wetenschappelijk bewezen methode. En ook in de praktijk zijn de resultaten indrukwekkend.

Het is gemakkelijk te volgen en binnen 8-16 weken kan je een heel mooi resultaat verwachten. Bovendien kost het zowat 3 keer minder dan de Goud Droog Challenge. En dat terwijl je net zoveel (zo niet méér) waarde krijgt.

Wil je hier meer over weten? klik dan op de knop hieronder om direct het protocol te bekijken:
💡 Misschien vind je dit ook interessant:

Categorieën: Training

Casper Goessens

Casper is personal trainer en trainings- en voedingsdeskundige. Hij doet al 7 jaar fanatiek aan fitness en helpt anderen om hun fysieke doelstellingen te behalen. Zijn kennis is afkomstig uit het doorspitten van studies en volgen van opleidingen. Daarnaast beschikt hij over een flinke dosis praktijkervaring op het gebied van trainingsleer en diëtetiek.

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *