Mobicep – Lees het verhaal van deze fitness influencer

Laatst bijgewerkt door Boris Westerveld op maart 21, 2024

Fitness Influencer Mobicep
Fitness Influencer Mobicep

Als je van fitness houdt is de kans groot dat je van Mobicep hebt gehoord. Hij is namelijk erg bekend onder sporters. Vooral jonge sporters kennen Mobicep en zijn content wel.

Maar wie is Mobicep precies? En hoe is hij de persoon geworden die hij nu is? Deze vragen worden in dit artikel beantwoord.

Ook lees je hier meer over zijn producten en wat hij tegenwoordig allemaal doet.

In het kort over Mobicep

Mobicep mbnutrition

Mobicep is geboren in Breda, in Brabant. Zijn echte naam is Mohamed Lemhadi. Sinds 2012 is Mobicep bijna dagelijks in de sportschool te vinden.

Hij leefde daarvoor namelijk een ongezonde levensstijl en wilde dat veranderen.

Sinds de stap om naar de sportschool te gaan is Mobicep niet meer gestopt. Sterker nog, hij is tegenwoordig een expert op het gebied van sport en voeding.

Om die reden kijken veel mensen zijn video’s en kopen ze zijn producten.

Hoe verliep zijn pad naar succes?

Het pad naar succes is voor Mobicep eigenlijk best toevallig begonnen. In de sportschool maakte hij namelijk af en toe leuke filmpjes.

Na een tijdje werden zijn video’s echter zo vaak bekeken dat hij het serieuzer nam.

Op die manier is ‘Mobicep’ dus begonnen. Als grap maakte hij dus af en toe wat video’s in de sportschool.

Op een gegeven moment werden zijn video’s enorm populair. Desondanks is zijn succes geen geluk te noemen. Mobicep werkt namelijk keihard aan zijn fysiek en zijn bedrijf.

De naam Mobicep is overigens afgeleid van zijn favoriete spiergroep, de biceps.

De eigen autozaak van Mobicep

Toen Mobicep begon met video’s maken had hij nog een autobedrijf. Met dit autobedrijf verdiende hij zijn geld, de filmpjes waren echt voor de lol.

Het autobedrijf van Mobicep, ‘My Occasions’, bestaat ondertussen niet meer. Althans, niet met Mobicep aan de leiding.

De liefde voor auto’s is overigens nog steeds aanwezig bij Mobicep. Hij heeft tegenwoordig namelijk een aantal mooie auto’s in zijn verzameling.

Zo heeft Mobicep bijvoorbeeld een Lamborghini en een Mercedes AMG gekocht.

Mobiceps bedrijf – MB Nutrition

MB nutrition

Mobicep werkt overigens niet alleen hard in de sportschool. Ook daarbuiten timmert hij hard aan de weg van zijn carrière. Zijn eigen sportmerk, MB Nutrition, is daar een mooi voorbeeld van.

MB Nutrition is opgericht nadat de video’s van Mobicep populair werden. In 2019 is het bedrijf opgericht. Tegenwoordig heeft Mobicep zelfs een fysieke winkel.

Op het moment van schrijven heeft hij één winkel, maar dat kunnen er meer worden.

De fysieke winkel is te vinden in Breda, de stad waar Mobicep ook woont. Het bedrijf houdt zich vooral bezig met het verkopen van supplementen en sportproducten.

Over deze producten kun je verder in dit artikel meer lezen.

Hoe oud is Mobicep?

Mobicep is geboren in Breda op 9 september 1990. Op het moment van schrijven is hij dus 32 jaar oud. Dat betekent dat hij al 10 jaar fanatiek bezig is met fitness. Voor iemand die op zijn 22e is begonnen met fitness heeft hij veel bereikt.

10 jaar training geeft je namelijk een hoop ervaring. Om die ervaring om te zetten in zo’n sportief lichaam, is echter niet gemakkelijk.

Waar woont Mobicep?

Huis mobicep

Op het moment van schrijven woont Mobicep in Breda. Hij heeft in een aantal interviews aangegeven niet zomaar uit Breda te vertrekken. Hij woont er al zijn hele leven en hij is er erg gelukkig.

Mobicep heeft natuurlijk een groot huis gekocht. Dit past namelijk wel bij zijn lifestyle en inkomen. In dit huis heeft hij een grote garage voor zijn verschillende auto’s.

Ook is hij van plan om een zwembad en een jacuzzi in zijn huis te laten plaatsen.

Wie is Mobiceps vrouw?

Mobicep houdt zijn vrouw zo veel mogelijk uit de publiciteit. Daarom is het lastig om meer informatie over haar te vinden. Overigens is Mobicep ook een tijdje single geweest, dacht de media.

In die tijd gingen er namelijk geruchten rond dat hij had gedate met Selma Omari. Daar klopte niks van, Mobicep is nog altijd met zijn vrouw getrouwd. Samen hebben zij twee kinderen.

Er is dus alleen geen informatie te vinden over zijn vrouw.

De producten van Mobicep

Mobicep verkoopt met zijn merk MB Nutrition verschillende producten. Ook heeft hij in samenwerking met de Jumbo een eigen kipfilet op de markt gebracht. Over zijn bedrijf en zijn kipfilet kun je hier meer lezen.

Allereerst de kipfilet. Samen met Jumbo heeft Mobicep zijn eigen halal kipfilet uitgebracht. De naam van deze kipfilet is ‘Salaam Jumbo’. Salaam Jumbo is een afgeleide van de bekende zin ‘Hallo Jumbo’ van de supermarktketen.

Daarnaast verkoopt Mobicep dus sportproducten met zijn bedrijf MB Nutrition. Bij dit bedrijf kun je onder andere proteïnepoeder, fatburners en pre workout aanschaffen.

Over de fatburner en pre workout lees je hieronder meer.

MB Nutrition – De Fatburner

MB nutrition fatburner

De Fatburner van MB Nutrition is op dit moment het populairste product dat Mobicep verkoopt. Dit product heeft dus de pre workout ingehaald als meest populaire product.

De naam van het product zegt eigenlijk al wat het doet, het stimuleert je vetverbranding. Je neemt het supplement naast een gezond en gevarieerd dieet. Daarnaast is het belangrijk om goed te blijven drinken.

Uiteindelijk kun je dankzij de fatburner je eetlust onder controle houden. Hierdoor zul je sneller en op een gezonde manier afvallen. Je hebt namelijk minder zin om te snoepen.

De Pre Workout van MB Nutrition

MB nutrition preworkout

Naast de Fatburner is de Pre Workout van Mobicep erg populair. Dankzij deze pre workout kun jij zwaarder en langer trainen. Dit is te danken aan de cafeïne en taurine in het product.

Een ander voordeel van deze pre workout is daarnaast dat je er geen dip van krijgt.

Mobicep‘s fatburner is echter niet zo populair als die van zijn mede-influencer Joel Beukers. Joel Beukers kun je kennen van zijn V2 pre workout en van zijn YouTube video’s. Net als Mobicep is hij fitness influencer.

Al met al is de pre workout van Mobicep desondanks ook erg goed. Het is niet voor niets één van de populairste pre workout supplementen op de markt!

Uiteraard kun je de fatburner van Mobicep op de website van MB Nutrition bestellen. Of je kunt langsgaan in zijn winkel in Breda.


Categorieën: Training

Boris Westerveld

Boris is onze wandelende gezondheidsencyclopedie en gespecialiseerd in supplementen en voeding. Mede dankzij zijn studie Health Sciences en jarenlange praktijkervaring heeft hij een grote schat aan kennis vergaard. Naast schrijver is Boris personal trainer van beroep.

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *