MB Nutrition: Zijn deze supplementen het kopen waard?

Laatst bijgewerkt door Boris Westerveld op januari 25, 2023

MB nutrition Producten & Reviews
MB nutrition Producten & Reviews

Als je van sporten houdt heb je vast weleens gezocht naar supplementen. Dan ben je misschien ook wel bekend met het merk MB Nutrition.

Misschien heb je weleens nagedacht om supplementen bij MB Nutrition te kopen. Of misschien wil je meer weten over dit merk en hun supplementen.

In dit artikel vertel ik je daarom meer over MB Nutrition. Ook behandel ik de supplementen die zij verkopen.

Als laatste heb ik het over reviews en ervaringen van andere sporters met MB Nutrition.

Op deze manier hoop ik jou te kunnen informeren over dit merk en hun supplementen. Wie weet zijn de supplementen van MB Nutrition namelijk wat voor jou.

Over MB Nutrition

MB nutrition

MB Nutrition is in 2019 begonnen met het verkopen van supplementen. De eigenaar van MB Nutrition is Mobicep. Deze fitness influencer is bij veel sporters wel bekend.

De missie van MB Nutrition is om sporters te helpen hun doelen te bereiken. Dit doen zij aan de hand van supplementen en andere sportproducten.

Mobicep is MB Nutrition overigens begonnen nadat hij zelf bekend werd. Hij is vooral bekend van YouTube en Instagram.

Door zijn grote aantal volgers zag hij een markt in het verkopen van supplementen.

En met succes! De schatting is namelijk dat Mobicep ongeveer €180.000 per maand winst maakt met MB Nutrition.

Het aanbod van MB Nutrition

MB Nutrition heeft een uitgebreid aanbod aan producten en supplementen. Als sporter is het vaak prettig om supplementen te gebruiken.

Deze supplementen helpen je namelijk met het binnenkrijgen van de juiste voedingsstoffen.

Hieronder vind je een aantal supplementen die MB Nutrition verkoopt. Ieder supplement heeft andere eigenschappen en voordelen.

Fatburners

MB nutrition fatburner

Als eerste wil ik het hebben over de fatburners van MB Nutrition. De fatburners zijn namelijk het populairste product van dit merk.

De naam zegt het eigenlijk al. Fatburners helpen jou namelijk bij het versnellen van je vetverbranding. Dit supplement gebruik je naast je dagelijkse dieet.

De fatburner is namelijk geen voedselvervanger. Het is een supplement wat je neemt naast je gezonde en gevarieerde dieet.

Dankzij de werkzame stoffen in dit product kun jij je vetverbranding stimuleren. Een aantal ingrediënten die hiervoor zorgen zijn:

  • Groene thee extract
  • Cafeïne
  • Citroenzuur

Door deze fatburner dagelijks te gebruiken en daarnaast te sporten kun jij sneller afvallen. Het is daarbij wel belangrijk om ook gezond te eten. Een goede basis qua voeding is namelijk het belangrijkst als je wilt afvallen.

Bekijk de beste fatburners hier >>


Pre workouts

MB nutrition preworkout

Wat ook een populaire productlijn is van MB Nutrition zijn de pre workout producten. Dit supplement geeft je namelijk een energieboost tijdens je training.

Daarom neem je de pre workout van MB Nutrition voordat je gaat sporten. Je zult tijdens je training merken dat je meer energie hebt tijdens bijvoorbeeld het liften.

Ook zou je kunnen merken dat je zwaarder kunt trainen dan zonder pre workout.

De pre workout van MB Nutrition bevat namelijk cafeïne om jou een energieboost te geven. Ook zit er magnesium in dit product, wat bijdraagt aan een beter spierherstel.

Zo zijn er overigens nog meer ingrediënten die helpen bij een beter herstel. Een aantal van deze ingrediënten zijn:

  • Rhodiola Rosea
  • Taurine
  • Kalium

Door deze ingrediënten heb ook minder risico op blessures. Je spieren herstellen namelijk sneller en worden sterker.

De pre workout van MB Nutrition is overigens vooral een populaire pre workout in Nederland. Het is echter niet zo populair als de V2 pre workout van Clean Nutrition.

Bekijk de beste pre workouts hier >>


Eiwitshakes & snacks

MB nutrition meusli

Als sporter is het natuurlijk belangrijk om genoeg eiwitten binnen te krijgen. Om die reden verkoopt MB Nutrition ook eiwitshakes en eiwitrijke snacks.

Dankzij deze producten krijg je als sporter dagelijks genoeg eiwitten binnen.

Je kunt de eiwitshakes van MB Nutrition in poedervorm kopen. Het enige wat je hoeft te doen is dit poeder vermengen met water of (soja)melk.  Daarna kun je de shake meteen naar binnen werken.

Deze shakes zijn in verschillende smaken te verkrijgen. Zo zit er voor iedere sporter een smaak bij die ze lekker vinden.

Ook de eiwitsnacks zijn een goede manier om extra eiwitten binnen te krijgen. MB Nutrition verkoopt namelijk verschillende tussendoortjes die rijk zijn aan eiwitten.

Zo kun jij tussen je ontbijt, lunch en diner door ook nuttige, eiwitrijke voedingsmiddelen binnenkrijgen.

Bekijk de beste eiwitshakes hier >>


Vitamines & overige

MB nutrition multivitamines

Verder verkoopt MB Nutrition nog meer handige supplementen. Zo kun je bijvoorbeeld multivitaminen kopen. Deze multivitaminen bevatten alle belangrijke vitamines en mineralen die je nodig hebt.

Daarnaast kun je bepaalde mineralen ook los kopen. Magnesium is bijvoorbeeld een supplement dat je bij MB Nutrition los kunt kopen.

Een magnesium supplement draagt namelijk bij aan een gezond en snel spierherstel. Ideaal als je bijvoorbeeld krachtsporter bent en zwaar traint.


Hoe is de kwaliteit van dit merk?

MB Nutrition biedt verschillende producten die van goede kwaliteit zijn. Ze werken namelijk samen met experts die toezien op de kwaliteit van de ingrediënten.

Daarom is MB Nutrition zeker geen slechte keuze om je supplementen te halen. Toch denk ik dat er merken zijn die betere producten kunnen bieden.

De kwaliteit mag dan prima zijn, de prijzen zijn echter vrij hoog. Er zijn namelijk genoeg goedkopere producten die minstens zo goed zijn. Sommige producten zijn zelfs een stuk beter en kosten veel minder.

Bij MB Nutrition betaal je ook een beetje voor de naam. Omdat Mobicep een BN’er is, zijn volgers namelijk sneller geneigd bij MB Nutrition te kopen.

Hetzelfde principe geldt overigens voor meer merken. Het merk Kosso Nutrition is bijvoorbeeld ook van een fitness influencer. Ook bij deze aanbieder zijn de prijzen vrij hoog en betaal je deels voor de bekendheid van de eigenaar.

Toch vind ik de kwaliteit van de producten van MB Nutrition prima. De eiwitshakes smaken over het algemeen lekker en ze werken goed. Ik vind de pre workout echter iets te zoet.

Maar zoals ik al zei, smaken verschillen.

MB Nutrition reviews & ervaringen

MB nutrition reviews

Ondanks de prijzen zijn de ervaringen van klanten bij MB Nutrition positief. De producten hebben over het algemeen een goede werking, wat natuurlijk het belangrijkst is.

Daarnaast kun je bij MB Nutrition alle nuttige supplementen kopen. Je hoeft dus niet bij verschillende bedrijven je supplementen te gaan shoppen. MB Nutrition verkoopt ze namelijk bijna allemaal.

Toch is niet iedereen tevreden met de producten van MB Nutrition. De meeste klachten komen van gebruikers die de supplementen niet lekker vinden.

Dit is natuurlijk een kwestie van smaak, dus dat zal voor iedereen anders zijn. Toch vind ik het belangrijk om dit te melden.

Het is daarom misschien slim om eerst een kleine hoeveelheid te kopen om te proberen. Dit geldt overigens ook voor supplementen van elk ander bedrijf.
Veelgestelde vragen

Zijn er wel eens kortingscodes beschikbaar?

MB Nutrition heeft meestal wel een aantal producten in de aanbieding. Soms gaan die aanbiedingen aan de hand van een kortingscode. Ook als je al hebt besteld krijg je soms een kortingscode voor je volgende bestelling.

Wat is de omzet van MB Nutrition?

Uit online artikelen blijkt dat MB Nutrition in 2021 ongeveer €500.000 per maand verdiende. Natuurlijk gaan hier nog flink wat kosten vanaf. Toch is een omzet van een half miljoen per maand zeker niet verkeerd!

Van welke leverancier komen de supplementen?

MixMasters schijnt de leverancier te zijn van MB Nutrition. Zij zijn een bedrijf dat hun supplementen aanbiedt aan zogeheten ‘private labels’. MB Nutrition is dus een voorbeeld van zo’n label. MixMasters zelf claimt online in ieder geval de leverancier te zijn van MB Nutrition.


Meer supplementen:

Categorieën: Supplementen

Boris Westerveld

Boris is onze wandelende gezondheidsencyclopedie en gespecialiseerd in supplementen en voeding. Mede dankzij zijn studie Health Sciences en jarenlange praktijkervaring heeft hij een grote schat aan kennis vergaard. Naast schrijver is Boris personal trainer van beroep.

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *