Dit zijn de 3 beste pre workouts voor vrouwen

Laatst bijgewerkt door Boris Westerveld op maart 21, 2024

Pre Workout voor Vrouwen
Pre Workout voor Vrouwen

Ben jij op zoek naar een pre workout voor vrouwen? Een goede pre workout kan best lastig te vinden zijn. Er zijn namelijk veel verschillende soorten op de markt.

In dit artikel leer je meer over wat een pre workout geschikt maakt voor vrouwen. Ook vind je een overzicht van de beste pre workout voor dames.

De beste pre workout voor dames

Er zijn een aantal pre workouts voor dames op de markt. Deze pre workouts zijn namelijk specifiek gemaakt voor vrouwen.

Een vrouw heeft bijvoorbeeld andere hoeveelheden van bepaalde stoffen nodig. Daarom heb ik een lijst gemaakt met de beste pre workouts voor vrouwen.

Ik hoop jou hierbij te helpen zodat je een goede keuze kunt maken. Bekijk hieronder alvast de beste varianten in een handige vergelijkingstabel:

ProductAantal mg cafeïneDoseringen per verpakkingPrijs per doseringAdviesprijs
1. XXL Nutrition Women’s Pre workout230 mg300 gram / 30 doseringen€0,83€24,99
2. Women’s Best Pre Workout Booster100 mg300 gram / 30 doseringen€1,20€35,99
3. Cabau Lifestyle Goaldigger300 mg300 gram / 30 doseringen€0,94€27,95
*Adviesprijs kan afwijken van huidige prijs en/of aanbiedingen.

1. XXL Nutrition – Women’s Pre Workout

XXL nutrition womens preworkout

De Women’s Pre Workout van XXL Nutrition is speciaal gemaakt voor vrouwen. De formule van dit product is namelijk precies afgestemd op wat een vrouw nodig heeft.

Hiervoor heeft XXL Nutrition samen met experts onderzoek gedaan onder sportende vrouwen.

Met 1 schepje van deze pre workout voor dames boek jij mooie resultaten. De kwalitatieve ingrediënten geven jou de boost tijdens de training die jij nodig hebt.

Als vrouw kun je met deze pre workout voor dames dus fanatiek aan de slag.

Dit product is ook geschikt voor vrouwen die doen aan bodybuilding. Dit supplement versterkt namelijk het uithoudingsvermogen van je spieren.
2. Women’s Best – Pre Workout Booster

Womens best pre workout booster

Deze pre workout voor dames staat onder vrouwelijke gebruikers bekend als een goed product.

Dit product heeft namelijk een verkwikkende en frisse smaak. Veel reviews spreken ook positief over de effecten van dit product.

Een pre workout voor vrouwen moet namelijk zorgen voor een boost. Gelukkig doet de Pre Workout Booster van Women’s Best dit erg effectief. Dankzij dit product kun je intensieve trainingen vol energie aanpakken.

Dit product geeft je tenslotte niet alleen energie. De toevoeging van creatine in deze pre workout voor dames stimuleert ook je spiergroei. Dit supplement zorgt daarnaast voor een sneller spierherstel.
3. Cabau Lifestyle – Pre Workout

cabau lifestyle goaldigger pre workout

Cabau Lifestyle is een aanbieder van geweldige pre workout specifiek voor vrouwen. Deze pre workout voor dames heeft namelijk effectieve ingrediënten zoals magnesium en cafeïne. Deze ingrediënten kunnen je onder andere helpen om je energie en spierherstel te stimuleren.

Je kunt deze pre workout daardoor goed gebruiken tijdens je krachttraining. De ingrediënten van deze pre workout voor vrouwen geven je namelijk een constante boost. Tijdens het trainen komt deze boost natuurlijk goed van pas.

Tenslotte kun je als vrouw met deze pre workout voor dames ook prettig herstellen. Je hebt namelijk totaal geen last van een energiedip na het gebruik.
Zijn alle pre workouts geschikt voor dames?

Bijna alle pre workouts zijn ook door dames te gebruiken.

Echter hebben de algemene pre workouts vaak doseringen en ingrediënten die voor vrouwen niet optimaal zijn. Vrouwen hebben namelijk minder nodig van bepaalde stoffen dan mannen.

Ook kunnen bepaalde stoffen in pre workouts onnodig of zelfs onprettig zijn.

Pre workouts met testosteron kunnen voor vrouwen bijvoorbeeld de verkeerde effecten hebben. Deze stof is namelijk voornamelijk te vinden in het lichaam van mannen.

Misschien wil je echter liever gebruik maken van een pre workout zonder cafeïne. Bijvoorbeeld omdat je geen cafeïne mag innemen om gezondheidsredenen.

In dat geval kun je een kijkje nemen bij de beste pre workouts zonder cafeïne. Deze pre workouts geven je ook een boost, maar dan zonder gebruik te maken van cafeïne.

De dosering in een pre workout voor vrouwen

Daarnaast zijn er stoffen in de pre workout voor vrouwen toegevoegd die het metabolisme versnellen.

In pre workouts voor mannen, of algemene pre workouts, zitten deze stoffen ook. Alleen een te hoge dosering van die stoffen kan bij dames leiden tot vervelende klachten.

Mannen hebben bijvoorbeeld 50 mg magnesium meer nodig per dag dan vrouwen. Veel gewone pre workouts houden desondanks de maximum voor mannen aan.

Als je echter te veel magnesium binnenkrijgt kun je onder andere last krijgen van darmklachten.

Als vrouw kun je dus beter kiezen voor een pre workout voor dames. Deze bevat namelijk precies genoeg van elke stof die jij nodig hebt tijdens je training.

Fitness is ook voor vrouwen een mooie manier om fit te blijven. Een goede pre workout voor vrouwen kan je daarbij helpen. Dit geldt ook zeker als je je bezig houdt met het droogtrainen als vrouw.
Meer pre-workouts:


Categorieën: Supplementen

Boris Westerveld

Boris is onze wandelende gezondheidsencyclopedie en gespecialiseerd in supplementen en voeding. Mede dankzij zijn studie Health Sciences en jarenlange praktijkervaring heeft hij een grote schat aan kennis vergaard. Naast schrijver is Boris personal trainer van beroep.

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *