Strakke Buik in 4 Weken Schema + 5 tips!

Laatst bijgewerkt door Casper Goessens op maart 13, 2023

strakke-buik-4-weken
strakke-buik-4-weken

Het Strakke Buik in 4 weken schema is een trainings- én voedingsschema waarmee het mogelijk is om in 4 weken een strakke buik te krijgen.

In dit artikel lees je of dit mogelijk is, hoe je dit het beste kunt aanpakken én kun je het Strakke Buik in 4 weken schema downloaden, lees dus snel verder!

Het Beste Strakke Buik in 4 weken schema?

Er zijn momenteel helaas geen Strakke buik in 4 weken schema’s te verkrijgen. Toch ga ik je in dit artikel uitleggen hoe dit jou wellicht tóch kan gaan lukken en hoe je zelf zo’n schema kunt gaan opstellen.

Daarnaast laat ik je een programma zien dat je kunt downloaden dat jou hierbij kan gaan helpen.

Als je geen zin of tijd hebt om dit gehele artikel te lezen, en je wilt direct het beste programma hiervoor downloaden, Klik dan hier om direct naar het beste schema te gaan.

4 weken is een korte tijd

Voordat je besluit om te beginnen aan een strakke Buik in 4 weken schema is het goed om jezelf te beseffen dat 4 weken een erg korte tijd is om aanzienlijk vet te gaan verliezen.

Met een duurzaam dieet zul je doorgaans zo’n 0.5 kg per week aan vet kunnen verliezen.

Afhankelijk van hoe jouw buik er nu uitziet zal het dan ook erg lastig worden om binnen vier weken een platte buik te krijgen.

Meer of minder dan 4 weken?

Kun je dan beter kiezen voor een schema van méér dan 4 weken voor een platte buik?

Zoals gezegd zal dit voornamelijk afhangen van waar jij nu staat. Als je buik momenteel nog verre van plat is, kun je beter een schema (laten) opstellen voor meerdere weken.

Wel of niet haalbaar?

bord-bestek-meetlint

Ik begrijp dat de vakantie er wellicht aan begint te komen en dat jij per sé een schema wilt voor 4 weken om een platte buik te verkrijgen.

Máár is dit dan wel mogelijk? Het goede nieuws is dat dit wél mogelijk is. Zoals ik al aangaf zal dit wel onmogelijk zijn als je momenteel een wat vollere buik hebt.

4 weken is dan simpelweg té kort. Maar wees niet helemaal getreurd; met onderstaande tips kun je namelijk direct goed van start gaan:

Tips voor een strakke buik in 4 weken (5 beste tips!)

lachende-vrouw-meet-buikvet

1. Kies voor duurzaam vetverlies

Allereerst wil ik je aanraden om te kiezen voor een schema dat gebaseerd is op duurzaam vetverlies.

Een strakke buik in 4 weken schema is alles behalve geschikt hiervoor. Ik raad dan ook zeker niet aan om een dusdanig schema te volgen.

Het zou beter zijn om een programma op te (laten) stellen waarbij je bijvoorbeeld binnen 8 of 12 weken een strakke buik kunt behalen.

Op deze manier kun je jouw progressie gemakkelijker vasthouden. Bij het volgen van een crash dieet zal het vet er namelijk op den duur altijd weer bijkomen.

2. Stel een goed schema samen dat je vol kunt houden

Een strakke buik in 4 weken schema zal waarschijnlijk niet het allermakkelijkste schema zijn om vol te houden.

Hierdoor is de kans véél groter dat je stopt. Je zal dan niet alleen je platte buik niet hebben behaald, het is ook nog eens zonde van je tijd, energie en moeite.

Ik raad je daarom ook aan om voor een schema of programma te kiezen dat makkelijk vol te houden is voor iedereen.

Aan het eind van dit artikel zal ik je vertellen welk programma hier het meest geschikt voor is.

3. Maak het jezelf niet te moeilijk

bord-bestek-meetlint

Doorgaand op bovenstaande tip wil ik je op het hart drukken om het jezelf niet al te moeilijk te maken.

Juist door het jezelf ietwat makkelijker te maken is de kans namelijk groter dat jij je strakke buik in 4 weken schema met succes gaat afronden.

Met makkelijk maken bedoel ik jezelf af en toe belonen, met een ‘cheat meal’ bijvoorbeeld.

Let er wel op dat je hier niet in doorslaat, waardoor al je progressie weer verloren gaat.

4. Eet veel groente

Groente zorgt voor een gevuld gevoel én bevat weinig calorieën. Daarnaast zijn groentes ook nog eens erg gezond, aangezien het vol met vitamines en mineralen zit.

Een goed strakke buik in 4 weken voedingsschema zal dan ook áltijd voldoende groente moeten bevatten.

Er is hier enorm veel keuze in, kies dus vooral voor de groentes die jij het lekkerste vind. Over het jezelf makkelijk maken gesproken 😉.

5. Drink veel water

Tot slot wil ik je als tip meegeven om veel water te drinken. Als jij een strakke buik in 4 weken schema met succes wilt afronden is water drinken een absolute must.

Minimaal 2 liter per dag is aanbevolen, maar ik raad je aan om nóg wat meer dan dat te drinken.

Water zorgt voor de afvoer van afvalstoffen en bovendien zal het je, net zoals groente, een gevuld gevoel geven.

Drink water gedurende de hele dag en drink voor én na de maaltijd nog een glas en je zult merken dat je schema stukken makkelijker vol te houden is.

En als je al dat water zat bent, kun je dit bijvoorbeeld ook af en toe eens vervangen door een kop verse afslankthee, gemberthee of muntthee.

Strakke buik in 4 weken schema downloaden?

platte-buik-progressie

Zoals beloofd zal ik je vertellen welk programma je het beste als alternatief kunt gebruiken voor het ”strakke buik in 4 weken schema”.

Dat is namelijk het droogtrainen Kick-start protocol. Hoewel dit programma je niet direct in 4 weken het gewenste resultaat kan opleveren, is dit het beste alternatief dat er is.

Dit schema kan jou namelijk een platte buik in 8-16 weken bezorgen, op een gezonde en verantwoorde manier. En dit alles bovendien zónder jojo-effect.

Klik dus op één van de links hieronder om direct het programma te downloaden!

Download Droogtrainen protocol vrouwen! >>

Download Droogtrainen protocol mannen! >>
💡 Misschien vind je dit ook interessant:

Categorieën: Afvallen

Casper Goessens

Casper is personal trainer en trainings- en voedingsdeskundige. Hij doet al 7 jaar fanatiek aan fitness en helpt anderen om hun fysieke doelstellingen te behalen. Zijn kennis is afkomstig uit het doorspitten van studies en volgen van opleidingen. Daarnaast beschikt hij over een flinke dosis praktijkervaring op het gebied van trainingsleer en diëtetiek.

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *