Afslankband voor om je buik kopen: TOP 3

Laatst bijgewerkt door Casper op maart 19, 2021

voor-na-buikband-vrouw
buikband-vrouw-afslanken

Een afslankband voor om je buik is één van de vele manieren om van je buikvet af te komen. Hieronder vind je de beste buik afslankbanden:

1. Luxerybody®

luxery-buikband

Deze afslank buikband maakt het mogelijk om je calorie verbruik tijdens het sporten aanzienlijk op te voeren. Ook kun je de band dragen tijdens andere dagelijkse werzaamheden.

Ben je klaar met het overtollige buikvet? Dan doe je er goed aan deze band te gebruiken.

Je kunt ‘m dragen onder je kleding en hij voelt erg comfortabel aan zodat je er geen last van zult hebben tijdens je trainingen of bezigheden.

before-after-buikband

De band is bovendien voorzien van een dubbele laag wat ervoor zorgt dat de buitenste laag niet nat wordt van het zweet, wat wel zo fijn is.

Ook biedt de afslankband je ondersteuning aan je onderrug waardoor het tevens als houding corrector fungeert.2. Vibratone max

vibratone-buikband-afslanken

De Vibratone max is weer een heel ander soort buik afslankband.

De band heeft namelijk een massage functie wat er niet alleen voor zal zorgen dat je vetverbranding gestimuleert wordt, maar geeft je ook nog eens een erg prettig gevoel.

Zo helpt het je tot rust komen en stress tegen te gaan na een lange dag. Naast je buik kun je de band ook om je heupen of benen heen doen.


3. Gymform Total Abs

afslankband-buik-band

Deze afslank band is wéér van een andere categorie als de bovenstaande. Dit is namelijk een zogenoemde EMS buikspiertrainer.

Total abs zal er niet alleen voor zorgen dat je buik afslankt maar zorgt tevens voor sterkere buikspieren.

Er zullen in een korte tijd erg veel elektrische schokjes aan je buikspieren gegeven worden waardoor deze zich constant moeten samenspannen.

Dit zal dus niet alleen resulteren in verhoogde vetverbranding maar ook voor ijzersterke buikspieren. Lees mijn gymform Total Abs Review of klik hieronder om de huidige prijs te bekijken.Afslank buikband kopen: waar op letten?

Wanneer je een dergelijke afslankband voor om je buik wilt kopen zijn er een aantal zaken waar je rekening mee dient te houden.

Maat

Allereerst is het formaat belangrijk. Het dus zaak om zeker te weten of de betreffende band wel om jouw buik heen past.

De meeste banden zijn overigens ruim verstelbaar en de maten staan er doorgaans netjes bij vermeldt.

Materiaal

Afhankelijk van het soort en merk zal de soort stof verschillen. De stof zal in grote mate bepalen hoe comfortabel de band om je buik heen zit.

Ook dien je er rekening mee te houden of de band te wassen is of niet. Wanneer je hier niet zeker van bent is het aangeraden om de band te wassen met de handwas.

Comfort

Als je een afslankband om je buik draagt is het natuurlijk wel zo fijn als deze band een beetje comfortabel zit.

Als je een goede band hebt zul je dan ook nauwlijks merken dat deze band om je buik heen zit, zodat je er minimaal hinder van ondervindt.

TIP: bekijk hier de TOP 10 buik zweetbanden

Hoe werkt een afslankband?

hardlopen-buikband

Één afslankband heeft meerdere benamingen. Zo wordt het ook regelmatig een zweetband, saunaband of afslankgordel genoemd.

De banden zijn ook te verkrijgen voor om je benen of armen. Op elk lichaamsdeel kan er een dergelijke band gedaan worden met als doel extra vet/vocht verlies op de betreffende plek tijdens het verlagen van je vetpercentage of tijdens het droogtrainen.

Het zal zorgen voor overmatig zweten waardoor jij het afvalproces een tikje zal kunnen versnellen. Hierdoor krijgt je metabolisme namelijk een flinke boost. Daarnaast zal je ook sneller vocht verliezen wat zorgt voor een plattere buik.

Dient als goede aanvulling

Vaak wordt de band gedragen tijdens het sporten om je training op deze manier extra effectief te maken.

Maar daarnaast kun je de band ook prima omdoen tijdens bijvoorbeeld het autorijden of tijdens het werken.

Er moet wel bij gezegd worden dat een afslankband een goede aanvulling is om buikvet kwijt te raken.

Máár het is natuurlijk altijd aangeraden om dit te combineren met een goed dieet voor de beste resultaten.

Direct goed beginnen? In de Vetverlies Kick-start ontdek je alles wat er nodig is voor succesvol én blijvend vetverlies:

Tijdelijk Gratis: de Vetverlies Kick-start

Ontdek hoe jij effectief en blijvend vet verliest. Claim direct je gratis download:

vetverlies-kick-start-cover-transparant💡 Misschien vind je dit ook interessant:

Categorieën: Materiaal

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *