Jack3d Pre-Workout – Review & Test

Laatst bijgewerkt door Boris Westerveld op december 30, 2023

Jack3d pre-workout Werking & Review
Jack3d pre-workout Werking & Review

Heb je wel eens gehoord van de Jack3d Pre-Workout? Dan weet je waarschijnlijk ook dat deze verboden was omdat het veel te sterk bleek.

De eerste versie van de Jack3d pre-workout was een van de sterkste op de markt, maar hoe zit het met de nieuwe variant?

Geeft deze net zo’n grote boost als zijn voorganger? En kun je deze gewoon veilig gebruiken? Hieronder vind je het antwoord op al je vragen!

Jack3d Pre-Workout Beoordeeld

Jack3d preworkout

Kun je wel wat meer energie gebruiken tijdens jouw trainingen? Of zoek je een boost om die laatste rep te halen?

De nieuwe Jack3d pre workout is 100% legaal en geeft je binnen no-time een enorme energieboost. Al binnen 15 tot 30 minuten ervaar je meer energie, focus en doorzettingsvermogen.

Deze pre-workout is geschikt voor krachttrainers, duursporters en gewichtheffers van alle niveaus. Dus of je nu net begint in de sportschool of al jaren traint: deze pre-workout voor vrouwen en mannen kan helpen bij het bereiken van jouw doelen.

Met een scoopje krijg je 200mg cafeïne binnen. Je mag dan ook een energieke training verwachten!

 ✅ Voordelen:

 1. Goede dosis cafeïne: 200mg per serving
 2. Geeft een grote energieboost
 3. Werkt binnen 15 tot 30 minuten
 4. Bevat creatine
 5. Bevat geen DMAA

❌ Nadelen:

 1. Niet overal te verkrijgen
 2. Relatief duur


De beloofde werking van Jack3d

De Jack3d pre-workout belooft jou meer energie, focus en doorzettingsvermogen. Ook zou het moeten zorgen voor een betere pomp tijdens en na je trainingen.

Het product bevat diverse werkzame stoffen die vermoeidheid verminderen en je focus tijdens zware workouts maximaliseert.

Maar doet het product wel echt wat het belooft? We hebben de pre-workout uitgebreid voor je getest!

De ingrediëntenlijst

Preworkout shake maken

Wanneer we naar het ingrediëntenlijstje kijken, zien we een aantal verschillende stoffen.

De werkzame stoffen in de Jack3d pre-workout zijn:

 • Cafeïne
 • Creatine
 • Beta alanine
 • Niacine
 • Taurine
 • Vitamine B3
 • Vitamine B12

Zeggen deze ingrediënten je niet zoveel? Geen zorgen, hieronder zetten we de werking van de belangrijkste stoffen op een rij.

Zoek je een pre-workout zonder cafeïne? Dan is dit product helaas niet geschikt voor jou.

Cafeïne

Cafeïne is de belangrijkste werkzame stof in pre-workout. Het zorgt namelijk voor meer energie en geeft je als het ware een boost. De Jack3d pre-workout bevat per scoop 200mg cafeïne.

De 200mg dosering cafeïne is een prima hoeveelheid.

Er zijn echter producten op de markt met een hogere dosis cafeïne, bijvoorbeeld de 5150 pre workout van Rich Piana. In vergelijking met de C4 pre-workout bevat Jack3d een hogere dosering.

Creatine

Sommige pre-workouts bevatten creatine, zo ook de Jack3d pre-workout. Wanneer je creatine consistent gebruikt, zorgt het voor meer explosieve kracht.

Per scoop bevat de pre-workout 3,25 gram creatine. Er wordt geadviseerd om iedere dag 3 tot 5 gram creatine binnen te krijgen voor een optimale werking. 3,25 gram is dus een perfecte hoeveelheid.

Beta-alanine

Beta-alanine is een stofje dat je lichaam zelf aanmaakt. Daarnaast haal je het uit voeding, maar er zijn ook speciale beta-alanine supplementen. De Jack3d pre-workout bevat per serving 2 gram beta-alanine.

Dit heeft onder andere positieve effecten op je conditie, maar ook kan het vermoeidheid verminderen. Bovendien zorgt het stofje voor een tintelend of jeukend gevoel.

Taurine

Per scoop zit er 200mg taurine in het product van Jack3d. Dit stofje zit verstopt in bepaalde dierlijke voedingsmiddelen, maar het zit ook in energydrankjes uit de supermarkt.

Taurine heeft een aantal belangrijke eigenschappen. Zo helpt het bijvoorbeeld bij het reguleren van de vochtbalans, maar ook bij herstel van de spieren.

Hoe smaakt deze pre-workout?

pre workout ervaringen

Wanneer je pre-workout koopt, wil je natuurlijk dat deze ook een beetje lekker smaakt. Wij hebben al veel energieboosters mogen proeven en helaas zijn niet alle soorten even lekker.

Maar hoe zit het nu met de smaak van de Jack3d pre-workout?

Wij vinden de smaak van het drankje verrassend lekker! Je mixt de poeder eenvoudig met water en er blijft geen product achter in je glas of shakebeker.

Op dit moment heb je de keuze uit 6 verschillende smaken:

 • Watermelon
 • Lemon Lime
 • Blue Raspberry
 • Fruit Punch
 • Mango
 • Raspberry Lemonade

Hoe is de werking van deze pre-workout?

strongman-log-press

En dan nu het allerbelangrijkste: de werking van het product. Doet de Jack3d pre-workout echt wat hij belooft? Of is het je geld niet waard?

Allereest willen we het over de energieboost hebben. Al na 15 tot 30 minuten na inname kickt het product in. Je voelt je handen jeuken en je krijgt erg veel zin om te bewegen.

Tijdens het sporten blijft de energie constant. Je voelt je minder vermoeid na een zware set en kunt sneller door met je oefening. En ook over de pomp zijn wij te spreken.

Daarnaast ervaren wij geen dip na het nemen van het product. Meer het tegenovergestelde; na gebruik bleven we nog lang een energiek gevoel houden.

Al met al, wij hebben het gebruik van de Jack3d pre-workout als heel goed ervaren!

Jack3d met DMAA

De Jack3d pre-workout is niet helemaal nieuw. Misschien heb je de oude variant wel eens gebruikt. Of heb je er wellicht verhalen over gelezen.

Sommige mensen noemden de oude Jack3ed pre-workout de sterkste ooit. En dit heeft alles te maken met het stofje DMAA.

DMAA is een van de sterkste stimulerende middelen op de markt. Het stofje zou onder andere helpen bij prestatieverbetering en geeft een enorme boost.

Maar zo’n grote boost is niet altijd veilig. En dit bleek in dit geval ook zo te zijn.

Er zijn een aantal bijwerkingen van DMAA ontdekt, zoals vermoeidheid en misselijkheid. Maar ook is het in sommige gevallen in verband gebracht met hartaanvallen en hersenbloedingen.

Geen fijn stofje dus.

DMAA is al een lange tijd verboden in Nederland en staat op de dopinglijst. Nadat DMAA wereldwijd werd verboden, is ook de oude variant van de Jack3d pre-workout van de markt gehaald.

De nieuwe variant waar we het in deze review over hebben, wordt verkocht zonder het stofje DMAA.

Het is nog wel mogelijk om het middel te kopen met de oude formule, maar dit raden wij sterk af.

De nieuwe formule geeft vrijwel net zo’n grote boost als de vorige variant. Maar dan zónder ernstige bijwerkingen. 

Conclusie over de Jack3d Pre-Workout

Doet de Jack3d pre-workout wat hij belooft of kun je beter een andere variant kopen? Wij raden deze pre-workout zeker aan. Dit heeft alles te maken met de grote energieboost die je van het product krijgt.

Al 15 minuten na inname begint het product langzaam te werken en voel je je helemaal ready voor een zware training. Heb jij deze pre-workout wel eens gebruikt?

Laat vooral weten wat jouw ervaringen zijn in de reacties!
Misschien ook interessant:

Categorieën: Supplementen

Boris Westerveld

Boris is onze wandelende gezondheidsencyclopedie en gespecialiseerd in supplementen en voeding. Mede dankzij zijn studie Health Sciences en jarenlange praktijkervaring heeft hij een grote schat aan kennis vergaard. Naast schrijver is Boris personal trainer van beroep.

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *