BAMS Bootycamp – Review & Ervaringen (2024)

Laatst bijgewerkt door Casper Goessens op december 30, 2023

BAMS Bootycamp Review
BAMS Bootycamp Review

Vind je het als vrouw leuk om te sporten of aan je lichaam te werken? Maar heb je niet altijd voldoende tijd om lessen buiten de deur te volgen?

Dan is het online trainingsprogramma BAMS Bootycamp misschien wel iets voor jou!

Ben je benieuwd of BAMS Bootycamp het proberen waard is of wil je graag wat meer informatie inwinnen? In dit artikel lees je wat je kunt verwachten en voor wie deze trainingsmethode het meest geschikt is.

BAMS Bootycamp in het kort

bams bootycamp

BAMS Bootycamp is een online trainingsprogramma voor dames. Je kunt kiezen uit meerdere programma’s met verschillende gevarieerde workouts. Omdat de oefeningen on demand zijn, kun je sporten waar en wanneer je maar wilt.

De booty programma’s bestaan uit gepersonaliseerde trainingsschema’s die toegespitst zijn op het vrouwelijk lichaam. Zo kun je specifiek werken aan jouw probleemgebieden of gericht je sportieve doelen behalen.

Voordelen:

  1. Overal en altijd sporten: waar, wanneer en hoe lang je maar wilt
  2. Gepersonaliseerde trainingsschema’s
  3. Oefeningen zijn speciaal gericht op het vrouwelijke lichaam
  4. Persoonlijke begeleiding van een coach
  5. Toegang tot de exclusieve BAMS fitgirl community
  6. Inclusief handige app waar met workouts en recepten

Nadelen:

  1. Je kunt momenteel uit maar 3 programma’s kiezen. Er zijn wel plannen om meerdere programma’s te lanceren
  2. Als je het juist fijner vindt om in een gym of met andere mensen in een groep te sporten, dan is BAMS Bootycamp misschien niet de beste optie


Verschillende BAMS Bootycamp programma’s

Mijn inlogscherm bams bootycamp

Als lid kun je gebruik maken van meerdere trainingsprogramma’s. Met deze online fitness schema’s voor vrouwen krijg je de mogelijkheid om te sporten waar en wanneer je maar wilt.

BAMS Bootycamp biedt momenteel 3 verschillende programma’s. De workouts zijn erop gericht om binnen 10 weken jouw persoonlijke doelen te behalen. We lichten ze hieronder voor je uit:

 BootybuildingBeachbootyShort & Sweet
DoelGrotere en rondere billenSnel in shape komenSporten als je weinig tijd hebt
Aantal workouts996
Tijdsduur per workout45 minuten45-50 minuten30 minuten of korter
Aantal oefeningenMeer dan 75Meer dan 60Meer dan 35
Geschikt voorBeginner en gevorderdBeginner en gevorderd
Duur programma2 maanden2 maanden2 maanden
ResultaatMeer spiermassa en grotere, rondere billenTot wel 700 calorieën per workout verbranden voor rondere billen en een strakkere buikTot wel 300 calorieën per workout verbranden voor een strakker lichaam

BAMS Bootycamp: wat kun je verwachten?

bams bootycamp online

Of je nu wilt afvallen of sterker wilt worden, alle Bootycamp programma’s zijn erop gericht om in korte tijd snel resultaat te boeken. Ze duren maximaal twee maanden en welke je ook kiest: per workout ben je binnen 50 minuten klaar!

Er zijn meer dan 100 oefeningen beschikbaar en je traint zonder materialen. Eigenlijk is alles wat je nodig hebt een comfortabele sportoutfit en minimaal 9 vierkante meter ruimte.

Alle trainingsschema’s zijn gepersonaliseerd en beschikbaar in verschillende niveaus. Je kunt alle oefeningen zwaarder of lichter maken, waardoor je altijd op het juiste niveau traint.

Dit maakt BAMS Bootycamp toegankelijk voor zowel vrouwen die veel of juist helemaal niet veel sporten.

Hiernaast kun je gebruik maken van live coaching sessies of persoonlijke coaching. Ook meedoen aan maandelijkse motivatie-challenges en toegang tot de fitgirl community zijn onderdeel van het programma.

Voor wie is BAMS Bootycamp geschikt?

bams bootycamp ervaringen

Wil je aan specifieke probleemgebieden werken? Ben je op zoek naar een trainingsprogramma waarbij je thuis krachttraining doet én voeding kunt combineren?

Vind je het lastig om trainingsschema’s vol te houden? Of heb je gewoonweg te weinig tijd om naar de sportschool te gaan, maar wil je wél sporten of aan je lijf werken?

Dan is BAMS Bootycamp bij uitstek geschikt voor jou!

Het booty programma is namelijk opgericht om vrouwen te helpen bij het behalen van hun doelen. De oefeningen zijn speciaal gericht op het vrouwelijk lichaam en combineren sport met een gezond eetpatroon.

Persoonlijke coaching maakt het makkelijker om het sporten vol te houden: zo heb je altijd een stok achter de deur!

Onze ervaring met BAMS Bootycamp

bams bootycamp recensies

Om je goed te kunnen informeren hebben we zelf gebruik gemaakt van BAMS Bootycamp. Laten we bij het begin beginnen:

Het aanmeldproces was eenvoudig en qua kosten viel het allemaal reuze mee, je betaalt voor een abonnement zo’n € 28,- per maand. We kregen er de keuze bij om gebruik te maken van persoonlijke Whatsapp coaching.

Hier betaal je normaalgesproken € 20,- per maand voor, echter was dit voor ons (dankzij een lopende actie) gratis!

Eenmaal lid heb je alle touwtjes in eigen hand. De programma’s zitten bomvol verschillende oefeningen, dus saai en eentonig was het zeker niet. Fijn was dat we op ieder gewenst tijdstip van de dag aan de slag konden.

De workouts zijn makkelijk te vinden in de handige app en waren voorzien van duidelijke instructies. Via de app kregen we ook toegang tot lekkere recepten en kun je gebruik maken van de exclusieve community van BAMS Bootycamp.

Laatstgenoemde was best fijn om te ervaren. Zeker als je net even dat extra steuntje in je rug nodig hebt van andere vrouwen die in hetzelfde ‘schuitje’ zitten.

Ook de coaching was goed geregeld: simpel, maar werkbaar. Wekelijks kregen we de mogelijkheid om deel te nemen aan een live coaching sessie. En de persoonlijke coaching via WhatsApp was super makkelijk en toegankelijk!

Ervaringen van andere gebruikers

bams bootycamp thuis sporten

Buiten onze eigen ervaring is het natuurlijk wel zo fijn om te weten wat andere gebruikers vinden. Om je te helpen zijn we dan ook dieper gedoken in de ervaringen van andere BAMS Bootycamp fitgirls.

Kanttekening: omdat het bedrijf nog niet zo lang bestaat zijn er nog niet veel reviews te vinden op onafhankelijke beoordeling websites.

Op Facebook zijn 32 reviews achtergelaten en scoort BAMS Bootycamp een 5.0: de hoogst haalbare rating! Als we door de beoordelingen heengaan kunnen we eigenlijk niets anders concluderen dat alle gebruikers erg tevreden zijn.

Klanten geven onder andere aan dat de lessen professioneel, gevarieerd en leuk zijn. Ook de trainer krijgt veel positieve feedback, voornamelijk dat de vrouwen zich erg op hun gemak en welkom voelden.

Maar ook dat ze veel hebben gehad aan zijn motiverende manier van coachen kwam naar voren.

Als we dan één negatief iets moeten opnoemen heeft dit eigenlijk helemaal niets te maken met BAMS Bootycamp zelf.

Meerdere vrouwen gaven aan dat ze na de workouts last hadden van spierpijn. Wat in basis natuurlijk niet iets heel gek is na een zware workout sessie…

Conclusie: wel of geen BAMS Bootycamp?

bams bootycamp training

Sport je graag waar en wanneer je maar wilt? Of klinkt cardio- en krachttraining voor vrouwen thuis als muziek in je oren? Dan is het booty programma een goede optie!

Ook als je op zoek bent naar goede prijs-kwaliteitsverhouding raden we BAMS Bootycamp aan. Helemaal als je je bedenkt dat de programma’s inclusief persoonlijk trainingsschema en personal coaching zijn.

Hier mag je bij andere sportscholen namelijk flink je portemonnee voor opentrekken.

Als je het ons vraagt is het volgen van BAMS Bootycamp lessen het absoluut waard.
💡 Misschien vind je dit ook interessant:

Categorieën: Training

Casper Goessens

Casper is personal trainer en trainings- en voedingsdeskundige. Hij doet al 7 jaar fanatiek aan fitness en helpt anderen om hun fysieke doelstellingen te behalen. Zijn kennis is afkomstig uit het doorspitten van studies en volgen van opleidingen. Daarnaast beschikt hij over een flinke dosis praktijkervaring op het gebied van trainingsleer en diëtetiek.

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *