Etos afslankpillen – De moeite waard?

Laatst bijgewerkt door Casper Goessens op december 19, 2023

beoordeling van etos afslankpillen
beoordeling van etos afslankpillen

Zijn afslankpillen van de Etos de moeite waard ja of nee? En verkoopt de Etos überhaupt wel afslankmiddelen in de vorm van pillen? Alles wat je moet weten lees je hier op deze pagina.

Mocht je interesse hebben om af te vallen door middel van pillen, lees dan zeker even verder.

Verkoopt de Etos afslankpillen & vetverbranders?

De Etos verkoopt regelmatig pillen die helpen bij het afslanken. Opvallend genoeg biedt de Etos dit soort pillen niet gedurende het hele jaar aan.

Aangezien er veel verschillende soorten vetverbranders zijn, tref je regelmatig een gevarieerd aanbod aan bij deze drogisterij.

Net zoals bij de afslankpillen van de Kruidvat is er dan ook niet één soort pil die bestempeld kan worden als ”de Etos afslankpil”.

Zo zijn er momenteel bijvoorbeeld de Etos Vetbinder capsules. Deze pil zou de vetopname uit de voeding moeten verminderen en is speciaal bedoeld voor mensen met obesitas.

Deze pillen zijn momenteel niet online te bestellen, maar enkel in de winkel zelf te verkrijgen.

Welke keuze heb ik?

afslankpillen-etos

Hoewel het aanbod afvalpillen dus momenteel vrij schaars is bij de Etos, is er wel degelijk een aanbod met verschillende soorten voedingssupplementen.

Veel van dit soort supplementen zijn ook geschikt om mee af te slanken. Hierbij moet je bijvoorbeeld denken aan maaltijdvervangers en afslankshakes.

Van het huismerk Etos zijn er maaltijdvervangers te verkrijgen die jou helpen afslanken. Ook maaltijdvervangers van andere grote merken zijn verkrijgbaar bij deze winkel.

Hierbij moet je bijvoorbeeld denken aan Weight Care, Atkins, BodyenFit en Modifast. Met name de Weightcare afslankmiddelen zijn veelvuldig in het aanbod terug te vinden

Ervaringen met Etos afslankpillen

Voordat je besluit om pillen te gaan slikken die de vetverbranding zouden moeten stimuleren, is het verstandig om eerst altijd even de ervaringen van anderen te bekijken.

Helaas is het zo dat er momenteel maar weinig reviews te vinden zijn. Dat komt enerzijds omdat het niet mogelijk is om ervaringen van producten te achter te laten in de webshop van de Etos.

Anderzijds komt het doordat de Etos afslankpillen niet in grote getalen verkrijgbaar zijn.

Bovendien zijn er regelmatig nieuwe soorten pillen terug te vinden in het aanbod, waardoor het vinden van ervaringen des te lastiger wordt.

Vooralsnog lijken er dan ook geen reviews te zijn op het internet van deze pillen.

Wat zijn de beste afslankpillen van Etos?

Zoals je hebt kunnen lezen is het door het beperkte aanbod en reviews lastig om te bepalen wat de beste keus is.

Gelukkig zijn er volop goede alternatieven. Bekijk hier maar eens de beste pillen om de stofwisseling te versnellen.

Afslankpillen van Action

Naast de Etos verkoopt ook de Action wel eens afslankpillen. Dit kan interessant zijn als je zoekt naar een goedkoop alternatief.

Deze prijzenvechter heeft sinds enkele jaren meerdere soorten supplementen in het assortiment. En uiteraard mogen afvalpillen daarbij niet ontbreken.

Het betreft vrij goedkope afslankpillen, van verschillende merken. De kwaliteit is niet uitstekend, maar dat mag je ook niet verwachten voor zo’n goedkoop prijsje.

Hoe werken afslankpillen?

Afslankpillen kunnen op verschillende manieren werken. Zo zijn er bijvoorbeeld de Etos vetbinders, die zoals gezegd de opname van het vet uit je eten reduceren.

Echter gaat het meestal om capsules die je metabolisme versnellen. Vaak worden hier stimulanten voor gebruikt, waarvan cafeïne de populairste en effectiefste is.

Ook is groene thee extract een populair bestandsdeel in fatburners. Ook deze werkzame stof heeft een bewezen werking.

Voordat je besluit om dit soort pillen te gebruiken, is het sterk aan te raden om de ingrediënten te bekijken, zodat je op de hoogte bent van de verschillende stoffen die je inneemt.

Niet iedere stof is namelijk even effectief en/of heeft een bewezen werking. Overigens leveren fatburners maar een beperkte bijdrage aan het afvallen.

Er is namelijk een veel betere en snellere manier voor gewichtsverlies..

Het beste alternatief

Het allerbeste alternatief is nog áltijd door op je voeding te letten. Vaak probeert men wel op te letten, maar lukt het toch niet om af te vallen.

Toch is hier meestal een verklaarbare reden voor.

Er zijn namelijk een hoop fouten die je kunt maken. Dit soort fouten verstoren jouw progressie en zorgen ervoor dat je jouw doelen niet haalt.

In de Vetverlies Kickstart ontdek jij hoe je snel en effectief vet verliest, zónder onnodige fouten te maken.

Claim direct je gratis download:

Tijdelijk Gratis: de Vetverlies Kick-start

Ontdek hoe jij effectief en blijvend vet verliest. Claim direct je gratis download:

vetverlies-kick-start-cover-transparant

💡 Misschien vind je dit ook interessant:

Categorieën: Supplementen

Casper Goessens

Casper is personal trainer en trainings- en voedingsdeskundige. Hij doet al 7 jaar fanatiek aan fitness en helpt anderen om hun fysieke doelstellingen te behalen. Zijn kennis is afkomstig uit het doorspitten van studies en volgen van opleidingen. Daarnaast beschikt hij over een flinke dosis praktijkervaring op het gebied van trainingsleer en diëtetiek.

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *