Technogym loopband: een goede koop of niet? (Aanbod & Review)

Laatst bijgewerkt door Boris Westerveld op februari 4, 2023

Beste Technogym Loopbanden
Beste Technogym Loopbanden

Technogym heeft een groot assortiment aan loopbanden. Onder andere de Technogym MyRun en de Skillrun zijn populaire producten van dit merk.

Technogym is een professioneel merk met luxe en baanbrekende sportproducten.

In dit artikel leg ik de verschillende loopbanden van Technogym naast elkaar. Zo kun jij bepalen welke Technogym loopband het beste bij jou past.

De loopbanden van Technogym bekeken

Voordat je een loopband aanschaft wil je natuurlijk de ins en outs weten. Een loopband aanschaffen is geen keuze die je zomaar maakt.

Zeker als je een product van Technogym koopt. Deze producten zijn namelijk van hoogwaardige kwaliteit en daar betaal je ook voor.

Sinds de oprichting van het bedrijf maakt Technogym al loopbanden. Deze producten worden dan ook gezien als vlaggenschip van het merk.

Hieronder bekijk het je aanbod Technogym loopbanden:

1. Technogym MyRun

Technogym MyRun

De Technogym MyRun loopband is één van de populairste producten van dit merk.

Dankzij het automatisch aanpasbare loopvlak is de kans op blessures erg klein. Daardoor is de Technogym MyRun een goed alternatief voor hardlopen in de natuur.

De MyRyn is daarnaast compatibel met je tablet. Zo kun je films kijken of een podcast luisteren tijdens je workout.

Ook kun je dankzij de app van Technogym hardloopsessies over de hele wereld simuleren. Train via je tablet ook met je vrienden en verbreek elkaars record!

De verstelbare helling tot 12% en een maximale snelheid van 20 km/u biedt genoeg uitdaging.
2. Technogym Excite Live Run

TechnoGym Excite Live Run loopband

Het ontwerp van de Excite Live Run zorgt voor een stabiele loopervaring voor alle gebruikers.

Technogym claimt dat dit apparaat letterlijk voor iedereen geschikt is. Het loopvlak is wat groter dan andere loopbanden van Technogym.

Het handige is dat je, net als bij de Technogym MyRun, je tablet kunt koppelen. Ook je Apple Watch kun je aan de Live Run koppelen.

Dankzij Technogym Live kun je tijdens je workout verschillende statistieken bijhouden.

De bediening van de snelheid en hellingshoek doe je heel makkelijk met twee hendels. Deze hendels zijn zo geplaatst, dat je er makkelijk bij kunt tijdens het hardlopen.
3. Technogym Skillmill

TechnoGym SkillMill

De Technogym Skillmill is een uniek apparaat. Deze professionele loopband verbetert je behendigheid, snelheid en conditie tijdens je workout.

Dankzij de gebogen loopband en de niet-gemotoriseerde riem bepaal je tijdens het lopen je snelheid.

De accessoires van de Skillmill zorgen dat jouw workout op dit apparaat nog gevarieerder wordt. Je kunt elastische banden en weerstandsbanden verbinden aan de loopband.

Dankzij de monitor én de mogelijkheid om je telefoon te verbinden kun je statistieken bijhouden.

Je kunt bijvoorbeeld je hartslag en calorieverbruik meten. Ook kun je verschillende fitnessapps aan de loopband koppelen.

Hardlopen zal nooit meer hetzelfde zijn dankzij de Technogym Skillmill!
4. Technogym Artis Run

Technogym Artis Run loopband

De Artis Run van Technogym is de meest professionele uitvoering van het merk. Dat is ook terug te zien in de prijs.

Dit is dan natuurlijk wel een loopband van hele goede kwaliteit. De professionele loper kan met deze loopband zijn geluk niet op.

De ingebouwde interactieve tablet heeft een groot assortiment aan apps. Je kunt hardlooproutes simuleren en in HD genieten van je favoriete films tijdens het sporten. Je kunt zelfs Google gebruiken op de tablet.

Het loopvlak past zich aan je loopstijl aan. Op die manier is jouw loopervaring zeer comfortabel. Ook wordt de kans op blessures zo geminimaliseerd.
5. Technogym Skillrun

Skillrun Technogym loopband

De Technogym Skillrun is de bekendste loopband van het merk. Met snelheden tot wel liefst 30 km/u kan iedere topsporter prima met deze loopband sporten.

Ook kun je de hellingshoek aanpassen van -3% tot 25%. Genoeg ruimte om je te ontwikkelen dus.

Je kunt met deze loopband zelf krachttrainingen doen. Onderdelen als sleeduwen en de parachutemodus trainen jouw duw- en trekkracht.

Een unieke combinatie aan oefeningen is dus mogelijk op deze loopband.

De ‘Technogym Live skillsessies’ dagen jou constant uit om jezelf te verbeteren. Gecertificeerde instructeurs helpen jouw online naar je doelen toe.
6. Technogym Run Personal

Technogym Run Personal

Deze mooi gevormde loopband stimuleert iedere fanatieke hardloper om aan de slag te gaan. Dankzij nieuwe technologie kun je met deze loopband statistieken tot in het kleinste detail bijhouden.

De geruisloze motor zorgt voor een zorgeloze sportervaring. Ook kun je de helling tot wel liefst 15% instellen. Zo kun je heuvellandschappen nabootsen, gewoon in je huiskamer.

De geïntegreerde tablet van 21,5 inch met luidsprekers zorgen voor een geweldige toevoeging.

Trainingen voelen aan als net echt. Ook kun je met hoge kwaliteit naar muziek luisteren. Wil je een serie kijken? Dat kan ook op deze HD tablet.
Wat onderscheidt Technogym loopbanden van andere merken?

Technogym loopband kopen

Technogym lijkt altijd een stapje voor te lopen op andere merken. Dankzij de drive om te innoveren komt dit merk met de nieuwste technologieën.

Sinds de oprichting is Technogym altijd op zoek naar dingen waar ze hun producten mee kunnen onderscheiden.

Deze werkwijze is bij verschillende grote sportorganisaties ook opgevallen. De Olympische Spelen worden sinds 2000 gefaciliteerd door Technogym.

Van tennissers tot windsurfers, Technogym wordt door de beste sporters ter wereld gebruikt.

Naast loopbanden produceert Technogym nog meer fitnessapparatuur. Krachtsporters en duursporters worden uitgebreid door dit merk gefaciliteerd.

Hieronder een overzicht van producten:

Er zijn maar weinig loopbanden die kunnen tippen aan het uitgebreide aanbod aan gadgets.

Technogym heeft een enorm aanbod aan mogelijkheden. Geen enkel ander merk heeft al die mogelijkheden op één apparaat zitten.

Waar koop ik een loopband van Technogym?

Je kunt de producten van Technogym om te beginnen op hun eigen website aanschaffen.

Daarnaast zijn er een aantal dealers in Nederland die producten van Technogym mogen verkopen. De grootste officiële Technogym dealer is Fitness24.

Je kunt altijd kijken naar een tweedehands loopband van Technogym, op Marktplaats bijvoorbeeld. Ook worden de loopbanden soms op veilingsites aangeboden. Dit gebeurt als een sportschool failliet gaat of een nieuwe productlijn aanschaft.

Hou dus de veilingsites in de gaten voor leuke koopjes!

Zijn Technogym loopbanden de moeite waard? Mijn conclusie

Technogym loopbanden sportschool

Welke loopband Technogym ook geproduceerd heeft, ze sloegen eigenlijk altijd de spijker op z’n kop.

De producten worden onder professionals niet voor niets op handen gedragen. Om die reden zijn Technogym loopbanden zeker de moeite waard.

Toch moet je voor jezelf nagaan of je zo veel geld wilt uitgeven aan een loopband. De casual sporter kan doorgaans ook een goedkopere loopband aanschaffen.

Ook die producten zullen waarschijnlijk aan je eisen voldoen.

Sportscholen zijn over het algemeen ‘verliefd’ op de loopbanden van Technogym. Mocht je een loopband willen uitproberen kun je dit in de buurt vaak wel doen.

Bekijk de website van je sportschool om te kijken of ze het merk gebruiken

Technogym is een product waar je geen spijt van krijgt, mits je het budget ervoor hebt. Mocht je voor iets goedkopers willen gaan is dat ook mogelijk.

Meer loopband merken:

Categorieën: Fitnessapparatuur

Boris Westerveld

Boris is onze wandelende gezondheidsencyclopedie en gespecialiseerd in supplementen en voeding. Mede dankzij zijn studie Health Sciences en jarenlange praktijkervaring heeft hij een grote schat aan kennis vergaard. Naast schrijver is Boris personal trainer van beroep.

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *