Cellulite apparaat kopen? Dit zijn de 5 beste

Laatst bijgewerkt door Casper Goessens op januari 4, 2024

Beste cellulite apparaten
Beste cellulite apparaten

Je kent het misschien wel. Je staat voor de spiegel je nieuwe badpak te bewonderen, worden je ogen aangetrokken door die bobbels op je benen en billen.

En daar moet je dan mee op het strand gaan liggen..

Cellulite kan je humeur en zelfbeeld flink in de war schoppen. Terwijl je er niks aan kunt doen. En het heeft ook niets te maken met eventueel overgewicht.

Gelukkig bestaat er zoiets als een anti cellulite apparaat. Dit zijn massageapparaten die je huid weer strak maken. Binnen twee weken zijn de putjes op je billen of bovenbenen verdwenen of verminderd.

We vertellen je hier wat de 5 beste cellulite apparaten zijn, hoe je een cellulite massage apparaat gebruikt, en, niet onbelangrijk, of het écht werkt.

Dit zijn de Top 5 cellulite apparaten

Mede op basis van de werking, prijs en ervaringen hebben wij zorgvuldig de top 5 geselecteerd. Bekijk de apparaten hieronder en bepaal welke het beste bij jou past.

1. Medisana Anti cellulites AC850

medisana_anti_cellulites_ac850

Medisana staat al meer dan 30 jaar bekend als gezondheidsspecialist. Dat de ervaringen van gebruikers van dit anti-cellulite apparaat goed zijn, blijkt uit de vele goede tot zeer goede recensies.

Het massageapparaat maakt de huid zichtbaar strakker. Omdat dit cellulite apparaat klein, licht en ergonomisch ontworpen is, is het makkelijk te gebruiken. Er zijn twee verschillende standen, zodat je de cellulite massage kunt variëren.

De massagerollen zijn makkelijk afneembaar, en daardoor goed schoon te maken. Dit cellulitis apparaat werkt, zoals de meeste, via netstroom, waardoor je zelf niet hoeft mee te masseren.

Je kan lekker ontspannen van de behandeling genieten, en maakt tegelijkertijd je huid strakker.

De benodigde netadapter wordt meegeleverd. De Medisana Anti cellulites AC850 kost je rond de €30,-. Hij is verkrijgbaar in het wit en roze. Er zit twee jaar garantie op.
2. Quality4Less Anti-Cellulitis massage Roller

quality4less_anti_cellulitis_massageapparaat

Met de cellulite roller van Quality4Less is het net of je in een professionele salon wordt gemasseerd. De kneedfunctie bootst de handbewegingen perfect na, waardoor dit bindweefsel massageapparaat tot diep in de weefsellagen de doorbloeding bevordert.

Ook deze cellulite roller heeft twee verschillende standen, waardoor de huid op meerdere niveaus gemasseerd kan worden.

Met een simpel kliksysteem komen de rollers los, waardoor ze gemakkelijk zijn schoon te maken. De anti cellulite massager van Quality4Less koop je voor €22,95. Dit apparaat is alleen in het wit verkrijgbaar, en de fabrikant geeft je drie maanden garantie.
3. Medicu Massage apparaat tegen Cellulite

medic_massage_apparaat_tegen_cellulite

Een iets duurdere anti cellulite massager is die van Medicu. Dit apparaat heeft maar liefst 7 uitwisselbare koppen en een beschermend gaas voor de behaarde delen.

Als je het cellulite apparaat elke dag gebruikt, zie je na ongeveer 2 weken al een verschil. Dit product heeft een sterke motor van 28 Watt en verschillende uitwisselbare koppen.

Daardoor is hij niet alleen voor anti cellulite massage te gebruiken, maar ook voor andere lichaamsmassages en zelfs voetverzorging, zoals het verwijderen van eelt onder je voeten.

Zoals gezegd is dit anti cellulite apparaat wel iets duurder. Bij Bol schaf je hem aan voor €38,95. Ook de Medicu is alleen in het wit verkrijgbaar.
4. Beurer CM50

beurer_cm50

Met dit slimme cellulite massageapparaat kan je jezelf op makkelijke wijze een schoonheidsmassage geven. De Beurer CM50 masseert het bindweefsel in je armen, billen en benen.

De bloedsomloop wordt gestimuleerd, zodat afvalstoffen goed worden afgevoerd. Het resultaat: een stevigere huid.

Je kan kiezen voor 2 verschillende soorten intensiteit, net wat je prettig vindt. Het ergonomische handvat is verstelbaar, zodat dit cellulitis apparaat altijd goed in je hand ligt.

De massagerollers zijn na de behandeling te verwijderen, zodat je ze makkelijk kunt schoonmaken. De Beurer CM50 is niet de goedkoopste uit deze lijst, met een adviesprijs van €45. Op dit in wit verkrijgbaar anti cellulitis apparaat krijg je liefst drie jaar garantie.
5. InnovaGoods 5 IN 1 Cellulitis Massage apparaat

innovagoods_anti_cellulitis_apparaat

Zoals de naam al doet vermoeden, heeft het cellulite apparaat van InnovaGoods vijf verschillende massagevormen. Deze elektrische anti-cellulitis masseur is voor zowel lichte, middelmatige of sterke cellulite te gebruiken.

De combinatie van infrarood warmte en een massager zorgen samen voor een goede en stevige aanpak van cellulitis doordat de elasticiteit van de huid wordt verbeterd.

Dankzij de verwisselbare koppen is dit massageapparaat ook voor andere lichaamsmassages en voetverzorging te gebruiken.

Door te trillingen en vibraties wordt de cellulite verminderd of kan het zelfs verdwijnen. Dit apparaat voor bindweefselmassage heeft een adviesprijs van rond de 60 euro
Zo werkt een cellulitis apparaat

anti_cellulitis_massage_apparaat

Cellulite ontstaat door onregelmatigheid van het bindweefsel onder de huid. Daardoor kunnen de befaamde en gevreesde putjes ontstaan, en de zogenoemde sinaasappelhuid. Cellulite komt vooral bij vrouwen voor, maar ook mannen kunnen er last van hebben.

Goed om te weten: cellulite en cellulitis zijn twee verschillende dingen. Cellulitis is namelijk een bacteriële infectie, die behalve de sinaasappelhuid en putjes ook koorts, rode huid en zwellingen kan veroorzaken.

Een cellulite massage apparaat zorgt er voor dat de cellen zich gaan vernieuwen. Het doel is om het vet onder je huid opnieuw te verdelen in een meer egale formatie, zodat de huid er strak en glad uitziet zonder de vervelende cellulitis kuiltjes.

Door de vibraties krijg je een gladdere en strakkere huid. Je cellulite neemt af, of kan zelfs helemaal verdwijnen.

Hoe lang je de huid moet masseren, verschilt per anti cellulite apparaat, en is ook afhankelijk van het opzetstuk.

Vaak is het tussen de 3 en 5 minuten per lichaamsdeel. Doe het vooral niet langer dan een kwartier, dan wordt het namelijk schadelijk voor je huid.

De meeste massageapparaten zijn elektrisch. Je brengt eventueel wat olie aan op je huid, zet je apparaat aan en masseert de plekken waar je last van cellulite hebt.

Behalve dat het de huid geneest, werkt een massage ook bijzonder ontspannend. Via verschillende standen kan je de massage steviger of juist zachter maken.

Herhaal de behandeling vaak

De behandeling met het cellulite apparaat kan je het beste vaak herhalen. Het advies is om je huid elke dag of om de dag te behandelen.

Als dit niet gebeurt, kan nieuw bindweefsel zich ophopen onder de huid. En dat zijn die vervelende putjes die je van je huid wilt hebben.

Een cellulite apparaat stimuleert immers het bindweefsel onder de huid. Met regelmatige vibraties en trillingen wordt de doorbloeding verbeterd en worden afvalstoffen gemakkelijker opgeruimd.

Maar werkt het ook écht?

cellulite-verminderen

Massage is een van de oudste middelen tegen cellulite en cellulitis. Door massage verdelen de vetcellen, die de putjes en sinaasappelhuid veroorzaken, zich beter.

Cellulite apparaten maken je huid inderdaad gladder, waardoor de putjes verdwijnen. Dat blijkt ook uit wetenschappelijk onderzoek.

Door de huid regelmatig te behandelen, krijg je een blijvend resultaat. Belangrijk is wel dat je de massage op de juiste manier en de juiste frequentie uitvoert.

Zoals al eerder gezegd is het aan te raden om meerdere sessies te doen. Onderzoek heeft uitgewezen dat de werking verbetert als je minimaal zes sessies ondergaat.

Om je huid mooi strak te houden, is het verstandig om met de behandeling door te gaan als je resultaat ziet.

Wil je helemaal voor een goed resultaat gaan, dan kan je naast de cellulite massage ook veel water drinken, een gezond en gevarieerd dieet te volgen en regelmatig te sporten.

Als je dit doet, wordt de behandeling nog effectiever. Een ander voordeel van het kopen van een anti cellulite apparaat is het kostenplaatje. Je kan voor een behandeling ook naar de schoonheidsspecialiste.

Dan krijg je, als de behandeling goed wordt gedaan, hetzelfde resultaat. Alleen ben je een stuk duurder uit.

Kort samengevat: een cellulite apparaat werkt echt, als je het op de juiste manier gebruikt.

Waar moet je op letten als je er een wilt kopen?

Als je cellulite massage apparaat over meerdere rollers beschikt, gebeurt de doorbloeding van de huid gemakkelijker.

Het oppervlak wordt dan gekneed en gestimuleerd, zoals bij een echte massage. Alle apparaten uit onze top 5 hebben meerdere standen.

Dit is vooral belangrijk voor hardere of zachtere stimulatie. Zoals je wellicht weleens gemerkt hebt, is elk lichaam anders.

De een wil liever een zachte massage, terwijl de ander stevig onderhanden wil worden genomen.

Ook heb je soms behoefte aan een hardere of juist zachtere massage. Als je een apparaat met meerdere standen hebt, zit de juiste er altijd wel tussen.

Er zijn ook verschillen in de functies van de cellulitis apparaten. Zo zijn er die specifiek voor benen en billen zijn bestemd. Maar ook voor de rest van je lichaam, je voeten en zelfs je gezicht. Tot slot kan je altijd naar de reviews bij de verkooppunten kijken.

Hoe meer sterren, hoe positiever de ervaringen van de kopers zijn. Houd wel even in de gaten hoeveel reviews er zijn gegeven. Een review van vijf sterren is wat minder representatief dan veertig met een gemiddelde van 4 sterren.

Ervaringen van gebruikers: van aanrader tot topproduct

Over de reviews gesproken. De meeste ervaringen van gebruikers van de cellulite apparaten uit deze top 5 zijn positief.

Als we bijvoorbeeld kijken naar de Medisana AC850, dan zijn van de 81 reviews op Bol.com, er 25 positief (vier sterren) en 38 zeer positief (de maximale vijf sterren).

Bovendien raden 55 van de 61 recensenten/gebruikers dit product aan. Zo was bij een van de gebruikers na enkele weken de beenomvang al met 2 centimeter verminderd.

Een jonge gebruiker van een cellulitis apparaat zegt dat de resultaten na drie weken goed te zien zijn.

Uit de reviews komt naar voren dat de behandelingen van je huid vrijwel pijnloos zijn. Ook werken de massages zeer ontspannend en krijg je een positief gevoel van het resultaat. Een cellulite apparaat is licht en makkelijk te gebruiken.

Ze maken weinig geluid, waardoor je naar je favoriete serie kunt kijken terwijl je je huid een behandeling geeft.

Na hoe lang zie je resultaat?

Om het beste resultaat te krijgen, is het belangrijk het bindweefsel massageapparaat regelmatig te gebruiken.

Dagelijks of om te dag is het advies. Als je dat doet, en je gebruikt het cellulite apparaat op de goede manier, krijg je snel resultaat.

Na twee of drie weken heb je zichtbaar minder putjes op je billen, buik en bovenbenen. Ook de sinaasappelhuid is een stuk egaler geworden.

Ervaringen van gebruikers leren wel dat je je huid moet blijven behandelen met het anti cellulite apparaat om je huid strak te houden. Doe je dat niet, dan komt de cellulite weer terug.💡 Misschien vind je dit ook interessant:

Categorieën: Gezondheid

Casper Goessens

Casper is personal trainer en trainings- en voedingsdeskundige. Hij doet al 7 jaar fanatiek aan fitness en helpt anderen om hun fysieke doelstellingen te behalen. Zijn kennis is afkomstig uit het doorspitten van studies en volgen van opleidingen. Daarnaast beschikt hij over een flinke dosis praktijkervaring op het gebied van trainingsleer en diëtetiek.

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *