Kinomap Hometrainer kopen – Beste opties

Laatst bijgewerkt door Casper Goessens op mei 25, 2023

kinomap-hometrainer
kinomap-hometrainer

Wil je een Kinomap hometrainer kopen? Of ben je benieuwd welke hometrainers allemaal compatibel zijn met Kinomap? In dit artikel vind je antwoord op beide vragen.

Alles wat je moet weten over trainen met Kinomap op een hometrainer, lees je in dit artikel. Daarnaast vind je ook de beste opties, zodat je verzekerd bent van een goede koop!

Waarom een hometrainer met Kinomap?

Waarom zou je eigenlijk een hometrainer met Kinomap aanschaffen? Als jij deze koopgids leest, dan is de kans vrij groot dat jij een toestel wilt aanschaffen voor thuis waarop je virtueel kunt fietsen.

Hometrainers om virtueel op te fietsen worden steeds populairder en daarbij groeit ook het aanbod fors. Waarbij er enkele jaren terug nog maar een paar fitness applicaties waren die dit mogelijk maakte, zijn er momenteel tal van apps.

Één van de meest populaire apps voor hometrainers is Kinomap. Hoewel Kinomap ook gebruikt kan worden op loopbanden, zijn het toch vooral de hometrainers die veelvuldig gebruikt worden in combinatie met Kinomap.

Het is een geweldige applicatie die het mogelijk maakt om waar dan ook ter wereld jouw fietstocht te maken. Je kunt zelf je eigen locatie uitkiezen en vervolgens vanaf het scherm genieten van jouw zelf gekozen fietstocht.

Bijkomende voordelen

De grootste voordelen van fietsen met Kinomap is dat jij je eigenlijk nooit meer hoeft te vervelen. Je hebt altijd wel iets vermakelijks om jezelf mee bezig te houden tijdens het fietsen.

We hebben er allemaal wel eens mee te maken dat we geen zin hebben om te gaan trainen..

kinomap-app-tablet

Wanneer je een hometrainer met Kinomap hebt, wordt er nieuw leven in je trainingen geblazen en is het fietsen thuis weer een feestje.

Naast dat het leuk en vermakelijk is, is een Kinomap hometrainer ook nog eens hartstikke functioneel.

Op een hometrainer met routes kun je namelijk niet alleen maar fietsen in een virtuele omgeving, maar je kunt ook doelgericht trainen en zo veel effectiever werken aan je fysieke doel.

Als je bijvoorbeeld wilt afvallen met een hometrainer, dan kun je op deze manier gemakkelijk je progressie bijhouden, zodat je jouw doel sneller zult behalen.

Een Kinomap hometrainer is dan ook veel meer dan enkel een hometrainer voor virtueel fietsen, maar je kunt je trainingen er echt naar het volgende niveau mee tillen.

Beste hometrainers met Kinomap

Niet elke hometrainer is helaas compatibel met Kinomap. En tussen de hometrainers die dit wel zijn, zitten ook weer grote verschillen qua kwaliteit. Het is daarom ook niet heel eenvoudig om tot de beste koop te komen.

Wij helpen jou daarom ook graag goed opweg met onze selectie beste Kinomap hometrainers:

VirtuFit iConsole HTR 2.1 – Beste voor thuis

virtufit-iconsole-htr-21-ergometer-hometrainer-review

De VirtuFit iconsole HTR 2.1 is een prettige en stabiele hometrainer, welke verkrijgbaar is voor een hele mooie prijs. Het voldoet volkomen aan de verwachtingen en heeft eigenlijk alles wat je mag verwachten van een goede hometrainer voor thuis.

Naast Kinomap is de hometrainer ook nog eens compatibel met iConsole+, een andere fitness app, waardoor de keuze en mogelijkheden des te groter worden.

Als je meer wilt weten over deze hometrainer, lees dan onze VirtuFit iConsole HTR 2.1 review, of bekijk direct de beste prijs:Sole Fitness LCB – Topklasse

sole-fitness-lcb-hometrainer-kinomap

De Sole Fitness LCB is een hometrainer van absolute topklasse en voorziet je van de meest luxe features die jij je maar kunt voorstellen. Er ontbreekt dan ook werkelijk niks op dit toestel.

Zo heeft het bijvoorbeeld zelfs hartslaggestuurde programma’s en interne speakers.

Het enige wat nadelig kan zijn aan deze hometrainer, is het prijskaartje. Vergeleken met de andere opties betaal je voor de Sole Fitness LCB namelijk wel behoorlijk meer geld.Tunturi Performance E50 – Beste allround

tunturi-performance-e50-hometrainer-kinomap

Met de Tunturi Performance E50 haal je een hele degelijke, betrouwbare en solide Kinomap hometrainer in huis.

Het mooie aan deze hometrainer is dat je niet beperkt bent tot alleen maar Kinomap, maar ook kunt variëren in de applicaties die je gebruikt bij je trainingen.

Met deze hometrainer heb je namelijk de mogelijkheid om de volgende apps te gebruiken: Kinomap, iConsole+, Zwift en Tunturi Routes. Kortom: méér dan genoeg mogelijkheden!Waar kun je een Kinomap hometrainer kopen?

Kinomap hometrainers kun je kopen in een fysieke hometrainer winkel, maar je kunt deze natuurlijk ook online bestellen.

Het makkelijkste is doorgaans om het apparaat te bestellen, aangezien deze dan netjes bij jou thuis bezorgd wordt.

Het nadeel is wel dat je dan niet in staat bent om de hometrainer uit te proberen.

Maar als je goed op de eigenschappen let en de reviews en gebruikerservaringen leest, dan kun je vaak wel een goed beeld krijgen van wat je kunt verwachten.

Overigens hebben wij de zoektocht naar de beste mogelijkheden al voor je gedaan, wat jou een hoop speurwerk zal besparen.

Wat is het beste alternatief voor een Kinomap hometrainer?

Als je toch afziet van de aankoop van een Kinomap hometrainer, dan zijn er natuurlijk tal van alternatieven.

Zo kun je bijvoorbeeld voor een ander soort Kinomap fitnessapparaat kiezen, maar je kunt ook een ander soort hometrainer aanschaffen.

Zo zijn Zwift hometrainers het beste alternatief. Zwift is namelijk ook een applicatie van goede kwaliteit.

Als je benieuwd bent welke apps er allemaal zijn en welke beschikbaar zijn voor hometrainers, dan kun je dit blog artikel bekijken.

Heb je nog vragen over Kinomap hometrainers, of heb je advies nodig? Laat het ons even weten door een reactie achter te laten onder dit artikel!


💡 Misschien vind je dit ook interessant:


Categorieën: Fitnessapparatuur

Casper Goessens

Casper is personal trainer en trainings- en voedingsdeskundige. Hij doet al 7 jaar fanatiek aan fitness en helpt anderen om hun fysieke doelstellingen te behalen. Zijn kennis is afkomstig uit het doorspitten van studies en volgen van opleidingen. Daarnaast beschikt hij over een flinke dosis praktijkervaring op het gebied van trainingsleer en diëtetiek.

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *