Keto druppels bestellen? Review & Ervaringen – Gevaarlijk?

Laatst bijgewerkt door Boris Westerveld op december 11, 2022

Review Keto Druppels
Review Keto Druppels

Heb je interesse in keto druppels? Of wil je weten wat dit precies voor druppels zijn? Ze worden ook wel keto dieet druppels genoemd. En één ding verklappen we alvast: ze zijn populair.

Maar waarom is dat zo? Wat is de werking ervan? En zijn ze niet gevaarlijk? 

Dat en meer ontdek je in deze review!

Oh ja, en als er een aanbieding op keto druppels is dan vertellen we je dat natuurlijk ook. Dus lees maar mee!

Wat zijn keto druppels?

Keto druppels fruit

Misschien ben je er al bekend mee of juist nog helemaal niet. Keto druppels zijn druppels die passen bij het populaire keto dieet

Het is een van de supplementen die als wondermiddel aangeschreven wordt, net zoals keto pillen. En veel mensen hebben er hun bedenkingen bij.

Logisch, want als afvallen echt mogelijk wordt door een paar druppels, dan zou iedereen ze wel gebruiken. Het lijkt dan ook te mooi om waar te zijn.

Maar is het onzin? Of werken keto druppels echt? Dat is waar wij nieuwsgierig naar zijn!

Wat zit erin?

Om dat te kunnen bepalen, moeten we eerst kijken naar de ingrediënten. Wat zit er zoal in keto druppels en waar dienen die stoffen voor?

Elk product keto druppels kan andere ingrediënten bevatten. Om een beeld te geven van de mogelijke inhoud, nemen we KETO drops als voorbeeld. 

Dit is een van de keto druppels merken, net zoals Ketox24 dat bijvoorbeeld ook is.

Ingrediënten van keto druppels

Op de website of verpakking van keto druppels staan de ingrediënten vermeld.

Dit is vaak een samenstelling van de volgende stoffen:

  • Hennepzaad olie
  • MCT
  • Vitamine K
  • Aminozuren
  • Omega 3
  • CLA (geconjugeerd linolzuur)
  • 0% THC-gehalte

Van hennepzaad olie is geen wetenschappelijk bewijs dat het helpt bij het afvallen.

MCT is een olie die lijkt op kokosolie. Hierover wordt in een paar wetenschappelijke studies wel beweerd dat het kan helpen met afvallen.

Vitamine K draagt helaas niet bij aan gewichtsverlies.

De functie van aminozuren kunnen we niet toelichten, omdat er veel verschillende aminozuren zijn. We weten dus niet welke er precies in zitten. 

Omega 3, ofwel visolie, heeft geen invloed op het afvallen.

Het effect van CLA of geconjugeerd linolzuur is onduidelijk. Sommige wetenschappelijke studies beweren dat het werkt bij het afvallen, andere laten juist zien dat het niets uithaalt.

Keto druppels werking

Glas water druppel

Dus hoe werken keto druppels volgens fabrikanten? Als je wilt afvallen met keto druppels, moet je immers een product kopen dat effectief is.

Volgens de makers van keto dieet druppels, kun je ongeveer 2ml druppels in een glas met water doen. Dit roer je even en vervolgens drink je het op. 

Het is belangrijk om de 15 minuten die daarop volgen, even niets te eten of drinken. Dit doe je elke ochtend.

Vervolgens zegt men dat de druppels je lichaam zullen helpen om naar een gezond voedingspatroon over te stappen. De ingrediënten zouden de vetverbranding stimuleren en je lever reinigen.

Dit gebeurt in principe ook bij het keto dieet of bij andere soorten diëten. De keto dieet druppels schijnen dat effect te versterken.

Werkt het echt?

Nu wil jij natuurlijk weten of keto druppels echt werken. Is dit wondermiddel de moeite waard? En zou je er je geld aan moeten uitgeven?

Nee, helaas. Het is onzin dat je lichaam hierdoor sneller vet verbrandt. Je zal er dan ook niet door afvallen. Vooral omdat de meeste ingrediënten helemaal niets doen om het afslanken te bevorderen.

Waar je wel door afvalt? Door gezond te eten, voldoende te bewegen en genoeg water te drinken. Je hebt geen keto druppels nodig als je gezond leeft en je lichaam geeft wat het nodig heeft.

Keto druppels zijn een marketing truc om geld te verdienen. Bovendien worden er vaak misleidende advertenties van getoond. Ook daaraan kun je met je gezonde verstand zien dat het waarschijnlijk onzin is.

Zijn keto druppels gevaarlijk?

Dan volgt er nog een belangrijke vraag. Als ze niet werken, zijn keto druppels dan misschien gevaarlijk? Of valt dat wel mee?

Daar hoef je je gelukkig geen zorgen om te maken. Er staan namelijk geen schadelijke ingrediënten in het rijtje hierboven.

Let op: dit is wel slechts een voorbeeld van een ingrediëntenlijst van keto druppels. Misschien heb jij een product in handen of op het oog dat wel gevaarlijke stoffen bevat. Doe daarom goed onderzoek en gebruik je verstand.

Keto druppels ervaringen

Keto druppels dieet

Er zijn mensen die toch besloten hebben om keto druppels te testen. Daar doe jij nu je voordeel mee, want uit ervaringen wordt snel duidelijk hoe goed ze werken. 

Of beter gezegd: hoe slecht ze werken.

We komen meerdere reviews tegen waarin mensen klagen dat de druppels niet werken en dat ze bovendien erg duur zijn. Klanten voelen zich opgelicht. Natuurlijk worden die reviews niet getoond op de websites van aanbieders van keto druppels.

Een enkele positieve review? Ja, die kun je wel op die websites vinden. Maar wij vragen ons af hoe echt en betrouwbaar die verhaaltjes zijn. Wellicht zijn mensen wel betaald om deze te schrijven, dat weet je natuurlijk nooit.

Resultaten met keto druppels

Die positieve verhalen vertellen namelijk wel degelijk resultaat te behalen met keto druppels. Zo vallen mensen meerdere kilo’s af.

Alleen door het gebruik van keto druppels? Dat lijkt ons erg stug.

Als jij ongezond eet en amper beweegt, dan zullen een paar druppels per dag geen wonderen verrichten. 

Dus nogmaals: verbeter liever je leefstijl. Dat is nog altijd de beste manier om aan je gezondheid te werken en af te vallen!

Waar zijn keto druppels te koop?

Keto druppels winkel

Ben jij van mening dat je keto druppels moet kopen? Dan kan dat bij verschillende aanbieders. Zo zijn ze o.a. te koop bij winkels als Kruidvat, Holland & Barret en Etos. 

Ook online vind je veel aanbieders. Echter zien die websites er niet altijd even betrouwbaar uit.

Wil je keto druppels per se proberen? Koop ze dan bij een bekende winkel of drogisterij. 

Als je die dure druppels na betaling namelijk niet ontvangt, omdat je bij een onbetrouwbare website bestelt, dan ben je nog verder van huis
Veelgestelde vragen

Voor wie zijn keto dieet druppels geschikt?

In principe kan iedereen keto druppels gebruiken. Kijk wel altijd naar de ingrediëntenlijst. Als je allergisch bent voor bepaalde ingrediënten, je medicijnen gebruikt of je iets onderliggends hebt, dan is dit wellicht niet verstandig. Raadpleeg altijd een arts in dat geval.

Zijn keto druppels oplichterij?

Als je het ons vraagt, dan is het antwoord ja. De ingrediënten zijn niet logisch, want ze stimuleren lang niet allemaal de vetverbranding. Daardoor lijkt het een nutteloos supplement. Bovendien zijn keto druppels vaak erg duur. En bestel je online bij een vreemde website? Dan is het nog maar de vraag of je ze ooit daadwerkelijk thuisbezorgd krijgt.


Meer over het keto dieet:

Categorieën: Supplementen

Boris Westerveld

Boris is onze wandelende gezondheidsencyclopedie en gespecialiseerd in supplementen en voeding. Mede dankzij zijn studie Health Sciences en jarenlange praktijkervaring heeft hij een grote schat aan kennis vergaard. Naast schrijver is Boris personal trainer van beroep.

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *