Ketox24 – Werkt het of is het gevaarlijk? (Review & Ervaring)

Laatst bijgewerkt door Boris Westerveld op september 16, 2023

KetoX24 ervaringen
KetoX24 ervaringen

Heb je weleens van Ketox24 gehoord? Deze keto druppels worden omschreven als wondermiddel. Onder het mom van ‘de wonderen zijn de wereld nog niet uit’, besloten wij dit te onderzoeken.

Wij willen namelijk graag weten hoe de ervaringen met dit supplement zijn.

En nog belangrijker: is Ketox24 gevaarlijk of juist gezond en effectief?

Daar zullen we in dit artikel achter komen. 

Ben jij ook nieuwsgierig? Lees dan mee.

Wat is Ketox24?

KetoX24 logo

Eerder hebben we al uitgebreid besproken wat keto druppels zijn en wat je eraan zou hebben. Ketox24 is een van de merken die keto druppels verkoopt.

Aangezien de berichten over Ketox24 druppels zo wisselen, vinden wij het interessant om er meer onderzoek naar te doen.

Ketox24 is een merk dat zich richt op afslank supplementen. Naast deze druppels, heeft het merk ook keto pillen in het assortiment. 

Het doel van dit merk is mensen helpen met afslanken. Voornamelijk door het keto dieet te volgen. Op dat dieet zijn de producten gebaseerd.

Wat is de werking?

KetoX24 druppels

Ketox24 dieet druppels zijn goed voor 23 tot 25 dagen. Als we de website mogen geloven, dan is dit product volgende hoogste maatstaven geproduceerd in Nederland en is het een volledig natuurlijk supplement. 

Het is ‘absoluut veilig in gebruik’ en geschikt voor zowel vrouwen als mannen. 

Koop je deze druppels, dan krijg je gratis begeleiding via e-mail, telefoon of chat van ervaren consulenten. En je krijgt recepten voor je lunch en diner die vetvrij en koolhydraatarm zijn.

De werking van Ketox24 is dus gebaseerd op de producten, in combinatie met koolhydraatarme, vetvrije recepten. Dat klinkt inderdaad wel realistisch. 

Het voordeel is dat het bedrijf haar producten niet als wondermiddelen aanprijst die je slapend slank maken, of iets in die richting.

De ingrediënten op een rij

Maar wat zit er dan in Ketox24 druppels? Volgens het bedrijf worden de ingrediënten zorgvuldig gekozen in het laboratorium en daarna gebundeld in een flesje. 

Op de website zien we de volgende samenstelling van ingrediënten:

  • Maceraat van RhamnusBast (340mg)
  • Guaranae zaad (310mg)
  • Hulstbladeren (240mg)
  • Ortisophon (240mg)
  • Ginsenoside met Ginseng extract (240mg)
  • Kelp (167mg)
  • Kolanoot (120mg)
  • Groene thee gunpowder (120mg)

Opmerkelijk, is dat in sommige klanten reviews gewaarschuwd wordt. Er schijnt namelijk ook veel alcohol in dit supplement te zitten. Maar liefst 40%. 

Daar wordt door Ketox24 niet over gesproken.

Ervaringen met Ketox24

keto-dieet-ervaringen

Op de website van Ketox24 is een stukje gewijd aan Ketox24 ervaringen. Opvallend, is dat er geen daadwerkelijke reviews staan. Het is alleen een samenvatting, gemaakt door het bedrijf zelf. 

En die luidt als volgt:

“De ervaringen samengevat van Ketox24, op basis van 43.079 beoordelingen.” Daarachter staat dan een zin: “96% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.” Dit lijkt een mooie en ook realistische score, op het eerste gezicht.

Als je vervolgens kijkt naar de onderdelen die benoemd worden, dan staan er steeds 5 sterren achter. Daardoor lijkt het om een 100% tevredenheidsscore te gaan. Toch is het totale aantal sterren onder de streep 4.4. Dat klopt al niet helemaal, denken wij dan.

En als je dan een simpele rekensom maakt op basis van die 96% (dus 96% van 5 sterren = 4,8 sterren). Ook dat komt niet overeen met wat er qua informatie staat. 

Daarom hebben wij niet het idee dat deze cijfers of beoordelingen betrouwbaar of realistisch te noemen zijn.

Zelf hebben wij geen ervaring met deze keto druppels, maar we zijn wel wat dieper gaan graven naar reviews van klanten.

Een platform genaamd NederlandReview, heeft op het moment van schrijven 19 reviews over het merk en haar producten verzameld. Allemaal beoordelingen die van Nederlands sprekende mensen afkomstig zijn.

Op het eerste oog zijn het voornamelijk mensen die een 10 als cijfer geven. Zij zeggen in een korte tijd veel kilo’s te zijn afgevallen. 

Er staat ook af en toe een negatieve review tussen, die dan direct heel negatief is. Dus geen geweldige 10 als cijfer, maar gewoon een 1 of 2. Dat is opvallend.

Zo schrijft iemand: “Ik ben €100 lichter en heb geen resultaat opgemerkt. Als je dit op hun Facebook pagina zet, dan wordt het verwijderd en blokkeren ze je. Vandaar alle positieve reviews…”

En heel eerlijk: wij vinden het ook wel een beetje vreemd als een bedrijf op die manier handelt. 

Wat Ketox24 echter op haar website vermeldt, is dat je het moet laten weten als je niet tevreden bent met je bestelling. “Wij zullen er alles aan doen om u tevreden te houden.”

Dat blijkt in de praktijk dus niet (altijd) het geval.

Resultaten

platte-buik-progressie

Nu ben je natuurlijk benieuwd naar de daadwerkelijke resultaten van mensen met deze druppels. Zijn het echt zulke geweldige afslankdruppels

Op het forum van AVRO Radar vatten mensen het eigenlijk al mooi samen. Toen iemand daar een topic opende met de vraag of Ketox24 druppels echt werken, reageerde men eigenlijk massaal hetzelfde.

Nee. Als je wilt afvallen, dan moet je gewoon gezonder (wellicht ook minder) gaan eten en meer bewegen.

Tot deze conclusie kwam een van de klanten van het supplement ook. Zij schrijft in haar review op Bol: 

“Je moet dit product gebruiken en daarnaast dan nog letten op wat je eet, elke dag bewegen en 2 liter water drinken. Dat is dus alles wat je normaal gesproken ook zou moeten doen om af te vallen. Dat kan dus ook zonder dit product in te nemen!”

Zijn er bijwerkingen?

Tot dusver hebben wij geen berichten ontdekt waarin mensen spreken over bijwerkingen.

Het gebruik van Ketox24 druppels lijkt een gevalletje ‘baat het niet, dan schaadt het niet’ te zijn.

Is Ketox24 gevaarlijk?

Ketox24 is dus niet gevaarlijk te noemen. Weet wel dat het per persoon en per situatie mogelijk anders uitpakt. 

Heb jij iets onderliggend, gebruik je medicatie of kan er een andere factor van invloed zijn op het effect van deze druppels? 

Overleg dan altijd eerst met een arts of voedingsdeskundige. Je gezondheid is immers het belangrijkste.

Dus werkt Ketox24 echt?

ketox24 keto druppels

Als je het ons vraagt, is Ketox24 zonde van je geld. Het enige wat zeker weten slanker wordt door het gebruik van deze druppels, dat is je bankrekening.

Het is namelijk geen wondermiddel.

Toch willen we het niet helemaal afschrijven. De natuurlijke ingrediënten kunnen geen kwaad en – net zoals bij elk supplement – kan het je eventueel wel een duwtje in de goede richting geven.

Weet wel dat deze druppels vrij duur zijn. Daarom is ons advies om het eerst op eigen kracht te proberen. 

Dat is nog altijd de meest gezonde én voordeligste manier om af te vallen en weer lekker in je vel te komen!

Waar is Ketox24 te koop?

Volgens het bedrijf zelf, zou je het alleen op haar website moeten kopen. Er wordt gewaarschuwd voor namaak producten die via andere verkooppunten verkocht worden. 

Overigens lijkt Ketox24 alleen online te koop en niet bij fysieke winkels, zoals Kruidvat. In elk geval niet in Nederland.

Ben jij van mening dat je Ketox24 toch een kans moet geven? Dan kun je dus bestellen via de eigen website, maar bijvoorbeeld ook op Bol.com.
Veelgestelde vragen

Is Ketox24 veilig en betrouwbaar?

Veilig is het wel, want de ingrediënten kunnen in principe geen kwaad voor je gezondheid. Of het merk en haar producten ook betrouwbaar en effectief zijn, daar hebben wij onze vraagtekens nog bij. De reviews zijn namelijk niet overtuigend genoeg om hier een conclusie uit te trekken.

Wat is het beste supplement om af te vallen?

In feite is geen enkel supplement de beste keuze als je wilt afvallen. De basis van je leefstijl is allesbepalend. Dat betekent dat je gezond en gevarieerd moet eten en dat je meer calorieën per dag zou moeten verbranden dan dat je nuttigt. Dit doe je door regelmatig te bewegen. Ook is voldoende water drinken belangrijk. Zo kan je lichaam alle afvalstoffen goed afvoeren en blijf je gehydrateerd.


Meer supplement reviews:

Categorieën: Supplementen

Boris Westerveld

Boris is onze wandelende gezondheidsencyclopedie en gespecialiseerd in supplementen en voeding. Mede dankzij zijn studie Health Sciences en jarenlange praktijkervaring heeft hij een grote schat aan kennis vergaard. Naast schrijver is Boris personal trainer van beroep.

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *