Cabau Lifestyle: Review & Assortiment bekeken

Laatst bijgewerkt door Boris Westerveld op januari 21, 2023

Cabau Lifestyle Review
Cabau Lifestyle Review

Yolanthe Cabau Lifestyle is in het leven geroepen om vrouwen te helpen gelukkig te zijn.

Als je alles uit jezelf wilt halen en écht geluk wilt ervaren, heb je twee dingen nodig. Volgens Yolanthe zijn dat een fit lichaam en een gezonde geest.

Met Cabau Lifestyle helpt zij vrouwen hierbij. Vrouwen horen namelijk te bloeien. En dat is nu net wat Yolanthe wil stimuleren met haar merk. 

Hoog tijd voor een Cabau Lifestyle review. Want wat voor bedrijf is dit nu precies? En wat vinden we van de producten? 

Dat vertellen we je graag!

Cabau Lifestyle in het kort

Yolanthe Cabau lifestyle producten

Cabau Lifestyle is het bedrijf van Yolanthe Cabau. Zij inspireert vrouwen om sterker, fitter en zelfverzekerder te worden. Het merk is er voor elke vrouw die meer uit haar leven wil halen.

“Wanneer we in onze kracht staan zijn we écht gelukkig, kunnen we onvoorwaardelijk liefhebben en de mensen om ons heen motiveren. Ontdek jouw mojo, vind je flow en maak de wereld een fijnere plek.”

Via Cabau Lifestyle ontvang je als vrouw tips, tricks en handige tools die je leven leuker en gemakkelijker maken.

Daardoor kun je de powervrouw die in jou zit, naar buiten laten komen. Daar hoort ook een interessant assortiment aan producten bij.

De waarden van het merk

Dankzij de hoogwaardige supplementen, gezonde voeding, mooie accessoires, leuke workouts en me-time momentjes die Cabau Lifestyle verzorgt, hoef je als vrouw nooit op te geven.

Je bent immers onmisbaar. Niet alleen voor je gezin, maar ook voor de wereld.

Daarom heeft Cabau Lifestyle de volgende waarden en beloften:

  • We willen dat je gek op ons bent
  • We zijn zo puur mogelijk
  • We oordelen niet
  • We zijn no-nonsense
  • We begrijpen urgentie
  • We waarderen veiligheid
  • We zijn toegewijd

Dit resulteert o.a. in luisteren naar klanten, hoogwaardige ingrediënten in de producten en continu innoveren en verbeteren.

Ook zorgt het merk ervoor dat dingen niet onnodig ingewikkeld worden en dat je je bestelling vaak de volgende dag al in huis hebt. 

De voorwaarde hiervoor is wel dat je vóór 21:00 uur een bestelling plaatst. 

Bovendien ontvang je alleen producten die 100% goedgekeurd en veilig zijn. Yolanthe is hiervan het levende bewijs, want zij gebruikt alle producten zelf ook!

Voor- en nadelen van Cabau Lifestyle

We sommen nog even op wat de voor- en nadelen zijn van Cabau Lifestyle en haar producten. 

Voordelen Cabau Lifestyle ✅

De voordelen zijn niet alleen gericht op het merk en haar producten, maar ook op de oprichtster: Yolanthe Cabau zelf.

  • Het is een merk dat vrouwen stimuleert meer uit hun leven te halen
  • Cabau Lifestyle verkoopt voedingsproducten, maar ook toegang tot workouts, tips & tricks en allerlei sportartikelen. Daardoor is het een totaaloplossing
  • Je kunt er zelfs – net als bij Flinndal – vitamines kopen
  • De prijzen vallen ons erg mee
  • Het aanbod is groot
  • Je kunt gebruikmaken van achteraf betalen
  • Je krijgt 10% korting op je eerste aankoop via de nieuwsbrief
  • Je vindt ook allerlei inspiratie op de website die interessant is voor vrouwen
  • De klantenservice wordt erg goed beoordeeld in reviews
  • Yolanthe Cabau gebruikt zelf ook de producten die zij aanbiedt

Nadelen van Cabau Lifestyle ❌

Heel eerlijk gezegd kunnen we eigenlijk niet veel nadelen ontdekken. Daarom hebben we het bij onderstaande twee punten gehouden.

  • Je betaalt verzendkosten tot een bestelwaarde van €50
  • Niet alle producten kunnen geretourneerd worden

Welke producten biedt Cabau Lifestyle aan?

Op welke manier helpt Cabau Lifestyle vrouwen dan om hun leven te verbeteren? Onder andere door een assortiment aan producten aan te bieden. 

Zo kun je afvallen met de Cabau shake of fatburners, maar heb je ook de mogelijkheid om allerlei sportartikelen te kopen. Daardoor wordt elke sportsessie stukken leuker! 

Daarnaast is er een Yolanthe Cabau Lifestyle app. Hiermee bereik je gemakkelijker je fitnessdoelen. Je krijgt namelijk inspiratie en workouts voor elk moment in je leven.

Of je nu wilt afvallen, fitter wilt worden, met yoga wilt starten of aan zwangerschapsfitness wilt doen.

Fatburners en shakes

Yolanthe Cabau fatburners

De fatburner van Cabau Lifestyle is een poeder waarmee je lekkere drankjes maakt. De hoogwaardige ingrediënten, krachtige samenstelling en lekkere smaken helpen jou met afvallen

Ook zijn er fatburner capsules, als je die liever neemt. Gemakkelijk voor onderweg of als je een druk leven hebt. Ze geven je extra energie, zonder dat er cafeïne in zit. Daardoor zijn ze ook geschikt voor ’s avonds.

Cabau Lifestyle eiwitshakes zorgen voor spierherstel na een workout en helpen bij het afvallen.

De proteïne shakes zijn laag in calorieën, hoog in eiwitten en geschikt voor veganisten. Ze zijn verkrijgbaar in vier lekkere smaken.

Detox kuur

Yolanthe Cabau detox kuur

Ook heeft het merk een eigen detox kuur ontwikkeld: 5-Daagse Superfood Detox. Hiermee ontgift je je lichaam, wat af en toe goed is voor powervrouwen.

Daardoor wordt je focus beter en worden lichaamsprocessen opnieuw geactiveerd.

Meer weten over een detox kuur? Wij schreven er een interessant artikel over.

Multivitamines

Yolanthe Cabau multivitamines

En wat dacht je van Women+ Multi Vitamines om je lichaam te ondersteunen? Dankzij de essentiële vitamines en mineralen die erin zitten, kan jij elke dag aan!

Zweetband

Yolanthe Cabau zweetband

Vind je plaatselijk zweten lastig? Logisch. Dat is ook niet gemakkelijk.

Maar met de Cabau Lifestyle zweetband lukt dat wel! Door de druk op je buik en het materiaal van de zweetband, ga je extra zweten. 

Het resultaat is dat je lichaam meer afvalstoffen afvoert en je bloedcirculatie versnelt. Dit gaat ook cellulitis tegen.

Zo’n zweetband wordt ook wel een afslankband voor de buik genoemd.

Sportartikelen

Yolanthe Cabau sportartikelen

Dit was nog lang niet alles. Er zijn nog veel meer sportartikelen verkrijgbaar bij Cabau Lifestyle.

Wat dacht je van producten zoals een yogamat, yogabal en fitness elastieken? Ook kun je er een springtouw, weerstandsband en pols- en enkelgewrichten scoren.

Wil je je sportoutfit compleet maken? Kijk dan eens naar de sporttassen, waterflessen en shakebekers van dit merk. 

Het aanbod is overigens nog veel groter dan wat wij hier benoemen. Zo zijn er bijvoorbeeld ook sportbeha’s, squat proof sportleggings, crop tops en comfortabele sokken te koop. 

Geurstokjes en roomsprays

Yolanthe Cabau geurstokjes

Zo kun je er ook terecht voor heerlijke geuren in je interieur. De geuren ‘glow’, ‘calm’ en ‘harmony’ passen goed bij de missie die Yolanthe uitdraagt.

Als vrouw wil je immers een mooie glow hebben en in kalmte en harmonie leven, terwijl je je doelen en geluk nastreeft. 

Erg toepasselijk, deze geurstokjes en roomsprays!

Cabau Lifestyle kortingen

Uiteraard wil jij weten of er Cabau Lifestyle korting mogelijk is. Hoe meer korting, des te meer producten je kunt kopen. 

Als je de Cabau Lifestyle website bezoekt, verschijnt er vrijwel direct een pop-up in beeld. Daarin wordt aangegeven dat je je kunt inschrijven voor de nieuwsbrief.

Als beloning krijg je dan een Cabau Lifestyle kortingscode van 10% voor je eerste bestelling. Leuk meegenomen!

Reviews en ervaringen van gebruikers

Ben je benieuwd naar de ervaringen en resultaten van andere mensen? Manon, Martine en Janine gingen je al voor.

Zij vertellen het volgende over Cabau Lifestyle en de producten.

Manon schrijft dat zij haar energie terug heeft door de producten van Cabau. “Ik ben inmiddels 10kg afgevallen en ik blijf op gewicht. Het heeft mijn leven echt verbeterd. Ik zou niet meer zonder willen.

Martine zegt: “Hele vlotte levering van topproducten.

Toen zij merkte dat één product ontbrak mailde zij naar het bedrijf. “Ik kreeg onmiddellijk gehoor op een snelle, persoonlijke en hele lieve manier. Het product volgde al snel in de bus. Daarom ben ik alleen maar positief!

Verder geven vrouwen vooral aan dat de smaken zo lekker zijn van de producten. Vooral de koffiesmaak van de eiwit shakes doet het opvallend goed.

Onze mening over Cabau Lifestyle

Yolanthe Cabau lifestyle

Natuurlijk hebben wij ook een mening over Cabau Lifestyle. Allereerst juichen we het bij Fitvooralles enorm toe dat Yolanthe aan haar missie werkt.

Zij is hiermee een voorbeeld voor andere vrouwen en al een powervrouw op zichzelf. 

De producten zijn veelbelovend en uit reviews en ervaringen blijkt dat ze inderdaad effectief zijn. Daarom hebben we er zelf ook een aantal getest. 

Zo bestelden wij de drinkbeker, fatburner capsules en zweetband. Stuk voor stuk mooie producten die het sporten en afvallen inderdaad stimuleren.

Wat wij persoonlijk nadelig vonden, is dat je tot een bestelwaarde van €50 verzendkosten betaalt. Als je dus maar één product koopt, komt daar nog €6,95 aan verzendkosten bij.

Al met al een heel mooi merk met prachtige producten. Neem zelf vooral een kijkje op de website om te zien of ze jou ook aanspreken. Dat bepaal jij als powervrouw natuurlijk zelf.

Als je het ons vraagt zijn er wel wat betere afslankpillen en betere eiwitshakes op de markt.  Dit betekent overigens niet dat wij over Cabau Lifestyle niet enthousiast zijn. Dat zijn we namelijk wel!

Yolanthe Cabau: het gezicht achter het merk

Yolanthe Cabau foto

Als het goed is weet je wel wie Yolanthe Cabau is. Zij werd bekend als presentatrice van programma’s als URBNN, Try Before You Die en Twinzz. 

Tot een paar jaar geleden had zij een relatie met voetballer Wesley Sneijder, maar sinds zij voor zichzelf gekozen heeft is haar leven compleet veranderd.

Yolanthe is moeder, onderneemster, presentatrice, actrice en bovenal een vrouw met een missie. Naast platform Cabau Lifestyle, heeft zij ook organisatie Free a Girl opgericht.

We kunnen daarom wel zeggen dat Yolanthe zelf net zo’n powervrouw is als de vrouwen die haar producten kopen. 

Met haar merk Cabau Lifestyle wil Yolanthe een positieve invloed hebben op het leven van vrouwen in Nederland.

Toch blijft het daar niet bij. Haar producten worden momenteel al door heel Europa bezorgd en het doel is om dit uit te breiden naar de rest van de wereld.

Welke verkooppunten zijn er?

Vraag je je nu af waar je Cabau Lifestyle kunt kopen? Er is een Cabau Lifestyle webshop waar je alle producten, artikelen en de rest van het aanbod vindt. 

Zo kun je er vitamines, voeding, sportkleding, sportartikelen en allerlei accessoires kopen. Ook kun je je daar aanmelden voor de community en app tegen een klein bedrag per maand.

Maar Cabau Lifestyle is ook verkrijgbaar via Bol.com. Daar wordt een heel groot deel (misschien wel alles) van het assortiment aangeboden.

En het leuke is dat daar vaak interessante kortingen worden gegeven. Zo kun jij extra voordelig aan de slag met je nieuwe levensstijl!

Tip voor extra voordeel!

Let op: als je slechts één product van dit merk koopt, kun je verzendkosten besparen. Hoe je dat doet? Door juist niet in de webshop te bestellen.

Je betaalt voor een Bloom waterfles in de Cabau Lifestyle webshop bijvoorbeeld €15,95 + €6,95 verzendkosten. 

Bij Bol.com betaal je €16,95, maar helemaal geen verzendkosten. Daarom is het voordeliger om daar te bestellen als het een kleine bestelling betreft.

Uiteraard geldt jouw 10% kortingscode – die je via de nieuwsbrief krijgt – niet op Bol.com. Vergelijk daarom altijd wat de voordeligste optie is, voordat je een bestelling plaatst.





💡 Misschien vind je dit ook interessant:

Categorieën: Supplementen

Boris Westerveld

Boris is onze wandelende gezondheidsencyclopedie en gespecialiseerd in supplementen en voeding. Mede dankzij zijn studie Health Sciences en jarenlange praktijkervaring heeft hij een grote schat aan kennis vergaard. Naast schrijver is Boris personal trainer van beroep.

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *